Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tidningarna har kommit precis som dom skulle. Och när jag behövt hjälp med något har jag alltid fått fin hjälp av deras kundtjänst. Mycket nöjd!

Bedrijfsgegevens

1. Tijdschriftenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Tidningsprenumerationer och mycket mer. Dintidning.se erbjuder förmånliga prenumerationer på ett stort utbud av tidningar och magasin. På Dintidning.se hittar du även böcker, spel, pyssel och annat kul. Välkommen!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

EXTREMT otrevlig personal

EXTREMT otrevlig personal. Blev klickad så fort jag fick svar på det jag undrade. De har skickat fel premie till min dotter och nu ska jag lösa returen på denna och hoppas att få den premien vi beställde, men har inte fått någon retursedel så antar att den premien vi faktiskt har beställt inte kommer. Avslutar prenumerationen idag!

Har haft kontakt med dålig kundservice tidigare, men har aldrig inte ens fått ett hejdå och blivit klickad. Sjukt.

8 december 2025

Dålig kundservice

Väldigt otrevlig personal på kundservice. La på i örat efter att jag hade fått fram de jag ville ha svar på.
Skickar även ut fakturor fast man inte beställt något.

21 november 2025

Extremt otrevlig personal

Extremt otrevlig personal. Betalat min prenumeration men har ändå blivit stoppad från att få tidningen. Ringt dem 2 ggr och får bara till svar att vi har skickat ut nu så det finns inget att oroa sig för. Starta ingen prenumeration hos detta företag.

19 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning får inte de antalet tidningar som man betalar för

Hejsan

2025-11-04 #Nr45
2025-11-11 (På Denna) #Nr46
2025-11-18 #47
2025-11-25 #48
2025-12-02 #49 Alt1 Sista?
2025-12-09 #50 Alt2 Sista?
2025-12-16 #52
2025-12-23 #53
2025-12-30 #54

4 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

‼️VARNING för detta företag!!

‼️VARNING för detta företag!!! ‼️Beställde prenumeration på Kalle Anka 6 nr. Betalade, men inte en enda tidning har dykt upp, och på ”mina sidor” ser jag att det endast är 3 kvar att leverera?! Jag har inte fått en enda!!! Kundtjänst svarar ej heller! Sjukt dåligt! Får inga tidningar, men pengarna ska de ha!! 🤬

26 september 2025

Se upp för Dintidning!

Borde läst omdömena här innan. Startade en prenumeration till mitt barnbarn. Betalade m Swish o fick kvitto, 3/7. Kort efter fick jag meddelande om tekniskt fel, att abonnemanget inte kunde startas o att jag skulle få pengarna tillbaka. Men inga pengar kom. Kunde dröja lite sa man. Uppmanades att göra ny prenumeration. Inga penga kom o jag uppmanades kontakta Avarda, vilket jag gjorde. De hade inte fått någon avbokning o kunde inte betala tillbaka några pengar. Jag uppmanades kontakta Dintidning o här står jag nu. Ingen prenumeration o inga pengar tillbaka. Så min uppmaning är: Se upp för detta företag! Har tidigare här klagat på Avarda men felet verkar inte vara deras.

9 juli 2025

Ni hade ETT jobb...

Värdelöst. Kan inte leverera tidningar utan att man jagar deras kundservice och generellt inte ens då. Köpte TRE prenumerationer hos dem till barnen, och medan andra tidningar, post och paket rullar in utan problem så har de inte lyckats leverera på månader. De enda nummer som kom som de skulle var första numret på vardera prenumeration, vilket antyder att de bara bryr sig om man har ångerrätten kvar. Nu blir det väl reklamation och konsumentombudsman nästa. Hoppas ni ALLA undviker detta bolag.

9 juni 2025

Så dåligt!!

Så dåligt!! Har fått 3 av 5 tidningar, och de har jag fått fråga efter vart de har blivit av först då kom de. Kommer aldrig att använda mig av dessa igen, eller rekommendera till andra. De verkar inte bry sig om kunderna.

28 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde Bamse för de yngsta och…Pokemon

Beställde Bamse för de yngsta och Pokemon till mina barnbarn, tidningar kom fel och vissa uteblev, sen kommer en påminnels att jag inte betalat, vilket jag gjorde i december. Otrevliga killar i kundtjänst, de var inte alls villiga att hjälpa mig, sa inte ens hejdå. Sista killen jag pratade med var i alla fall trevlig och hjälpsam så jag hoppas det blir rätt nu

19 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utebliven tidning massor av ggr på 6 mån!!

Jag prenumererar på V75 Guiden och "dingtidning" ska leverera den på onsdagar. Men flera flera gånger sen jag började pren. för 6 mån sen så har tidningen uteblivit!
Efter jag klagat över att den uteblivit så kommer tidningen på Fre (ibland får jag 2st.. 8X), Bara En Dag Innan V75 Avgörs!!

Fruktansvärt irriterande att de inte kan sköta sitt jobb!!

//Robert H

27 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tidningen kom aldrig men prenumeration står som aktiv

Vi beställde en prenumeration på 6 nummer av bamse men inte ett enda har kommit till oss. På hemsidan står det att det är fyra nummer kvar och kundtjänst påstår att prenumerationen inte börjat än. Varför har de räknat ner numren då?

21 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa kundtjänsten!!

22 oktober 2024

Aldrig mer

Jag brukar inte skriva dåliga recensioner men detta var en av de värsta upplevelserna för mig som kund. Jag hade en prenumeration för ett år ( 12 tidningar alltså) och jag ringde sju gånger ( en gång per månad) för att jag inte fick min tidning i tid. Man har ingen lust att vara deras kund!

8 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har mailat ett flertal gånger men inte…

Har mailat ett flertal gånger men inte fått svar. Tackade ja till erbjudande om prenumeration på tidningen ’Hus&Hem’ och jag skulle som tack få 4 Orrefors glas som gåva. Fick påminna om att få den första tidningen. Har mailat ett flertal gånger och ställt frågan om varför inte glasen levererats, men inte fått svar.

14 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde 12 nummer men får inte alla…

Beställde 12 nummer men får inte alla tidningar. Ändå tickar det ner i antal nummer som är kvar. Känns som att ha spolat ner pengarna i toaletten helt ärligt. Vissa tidningar har hamnat hos grannen, vissa kommer inte ens fram.

9 augustus 2024

bluff

Beställde en bamse-prenumeration 6 nummer, började reagera efter ett tag att jag fått så många. Visade sig att det övergått till en löpande prenumeration autoamatiskt där de dragit kostnader från mitt kort löpande utan nått som helst "kvitto" på mejlen eller nånting. Fattar att det står i nått finstilt när jag beställde att dom kan göra såhär, är väl så dom tjänar pengar, dvs småbarnsföräldrar som har dålig koll.

Aldrig mer!

12 augustus 2023
Logo Dintidning

Antwoord van Dintidning

Hej, vi beklagar att du inte är nöjd med prenumerationen. Det finns två olika sorters prenumerationer, tidsbestämd eller tillsvidare. Du får gärna kontakta oss via www.dintidning.se/kontakt/ om du undrar något. Mvh dintidning.se

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.