Structureel tekort aan loyalty-cadeaus en starre service bij Dior de Bijenkorf Maastricht Als trouwe topklant van de Bijenkorf Maastricht koop ik al mijn Dior Beauty-producten aan de counter. Dit jaa... Toon meer
Oplichters!! Mooie plaatjes op de site, echter krijg je chinese rommel geleverd. Totaal niet vergelijkbaar met foto's op webshop. Retour ticket aangevraagd. Wordt aan lijntje gehouden, beloftes... Toon meer
Ring besteld bij Dior en opgehaald in de winkel Amsterdam. Na 3 weken begon de ring hevig de te verkleuren dus meteen contact opgenomen. Nu geven zij aan dat de ring beschadigd is door onze manipulati... Toon meer
Durfde in eerste instantie niet online te bestellen, want doe mijn aankopen graag in de boetiek. Blij met de snelle service en bezorging. Prachtig ingepakt zoals ik van het huis Dior verwacht. Ontze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Dior official website. Discover Dior's universes : Fragrance, Makeup and Skincare.
Rivium Boulevard 212, 2909 LK, Capelle aan den IJssel, Nederland
- 0207 216 0216
- contact@dior.com
- dior.com/beauty/nl_nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Laatste keer dat ik iets gekocht heb…
Laatste keer dat ik iets gekocht heb bij Dior. Ik had de glitterlippenstift gekocht, waar geen glitters in zaten en waar en hele rare klonterige substantie in zat. Hierover contact opgenomen met de klantenservice, het product moest opgestuurd worden en ik ben meer dan een maand aan het lijntje gehouden. Moest er zelfs steeds achter aan bellen en mailen. Uiteindelijk niet mijn geld teruggekregen.
Limited edition Dior clutch…
Ik heb een limited edition Dior clutch met lippenstift besteld. Helaas liep het tijdens het afrekenen mis het bedrag werd drie keer afgeschreven maar de bestelling werd niet voltooid. De reden hiervoor heb ik nooit kunnen achterhalen. Gelukkig opgelost door de klantenservice die me verzekerde dat ze het afgeschreven bedrag zouden terugstorten. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is alles goed gekomen.
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop super mooi perfect voor de feestdagen!
rotzakken
rotzakken. koop niks bij Dior. krijg je geld niet terug als je artikel terug stuurt. ze verzinnen van alles om je geld niet terug te betalen.
dior lip oil & wimper kruller stuk
ik had een Dior lip oil, een blush & een wimper kruller besteld. Wimper kruller ging na een weekje gebruiken al stuk. Ik had de dior lip oil in de kleur 001 pink en na een maandje kwamen er allemaal kleine roze stipjes in de lip oil?! verder is de blush wel echt top!!
0 STER ALS HET KON!!
NOOIT MEER DIOR!
Wat een slechte service en medewerkers in amsterdam Dam boutique. Niet dat ik verwacht dat de service in andere winkels beter zal zijn.
Een riem van 600€ gekocht nog geen hand vol keer gedragen gesp begint te verkleuren. Conclusie van atelier 'komt door manipulatie'. Met andere woorden ik zou het zelf hebben gedaan BELACHELIJK!! Het kon nog wel duren gaven ze aan want de gesp was besteld. Nadat een medewerker het had 'opgepakt' kreeg ik bericht na paar dagen dat de riem binnen was heel raar en shady allemaal.
De riem heb ik niet zo terug gekregen als ingeleverd. Zo stond er eerst 'made in' op en nu niet meer naarnaast ontbreekt een stuk die samen met de riem was aangenomen. Helaas kwam ik hier pas thuis achter en toen ook gelijk geappt. En helaas geen fotos gemaakt voordat ik het inleverde ze geven aan dat ze zelf fotos maken nou heb ik er absoluut geen vertrouwen meer in! Achteraf enorm spijt dat ik de riem heb aangenomen.
Contactpersoon genaamd Chee heeft me geen enkele keer op de hoogte gehouden. Elke keer als ik belde kreeg ik iemand anders aan de lijn. Uiteindelijk (junior) manager gesproken ook deze reageerd niet op vragen berichten.
Ow en toen ik de riem ging ophalen bekeek ik hem ik gaf aan dat er krassen op zaten en dat dit niet als een nieuwe gesp eruit ziet. Wat denkje? Reactie van medewerker geen enkel product is perfect wat een belachtelijk antwoord voor die prijzen zou je moeten verwachten dat het perfect is.
Na 6,5 maanden heb ik mijn tas nogsteeds niet terug
Ik heb in begin van Januari mijn tas naar de Dior winkel op de Dam gebracht voor reperatie, mij werd gezegd dat ik binnen 6 weken mijn tas terug zou krijgen. Na 6 weken heb ik de contact persoon (die ik via dior heb gekregen) meerdere malen geappt. Ik kreeg constant geen reactie, uiteindelijk ben ik naar de winkel toe gegaan en konden zij mij niet helpen omdat niemand enig idee had waar de tas was.
Uiteindelijk een maand verder was er een fout gemaakt door mijn contact persoon waardoor de tas nogsteeds niet gerepareerd was en is terug gestuurd, waarna de winkel mijn tas weer heeft terug gestuurd naar het atelier in Frankrijk. Er werd mij belooft dat ik mijn tas in Mei terug zou hebben, onderhand leven we bijna in Juli en weet alweer niemand wat er met mijn tas aan de hand is. Ik heb ondertussen contact opgenomen met de manager, die ook de hele tijd niet antwoord, dior zelf heb ik ook al gebeld en gemaild zij helpen mij ook niet verder.
Ik ben verbaast hoe enorm slecht de service is van dior. Reageren op een appje of een belletje is niet zo moeilijk!
Voor mij een dikke vette no go om daar nog eens wat aan te schaffen.
De dior primer forever skin veil geeft…
De dior primer forever skin veil geeft velletjes/kruimels af tijdens het smeren. Ik heb precies de skincare vooraf gebruikt wat werd aangeraden maar niks helpt.. schandalig voor 51,00
Ring gekocht in Barcelona
Ring gekocht in Barcelona. Na 5 maanden helemaal verkleurd. Klanten service gebeld die vervolgens gaan zeggen dat ik naar Amsterdam moet reizen om de ring af te geven… 4 uur reizen als of het niks is! Vervolgens de ring daar laten en dan afwachten wat er gaat gebeuren. En dan weer terug naar Amsterdam om te kijken of ik een nieuwe ring krijg of geld terug! NOOIT MEER DAT IK IETS KOOP VAN DIOR
Voor kerst iets besteld
Voor kerst iets besteld, afgerekend, het bleef lang weg, mailtje gestuurd, krijg je dag daarna dat de bestelling gecanceld is omdat het bestelde er niet meer is? Konden ze dat niet vertellen voordat ik het afrekende. Wat een waardeloos bedrijf , zou er niks bestellen, wij zeker niet meer!!!!!!
Johnny Depp is een mishandelaar
Johnny Depp is een mishandelaar! Schaam jullie!
Slechte klantenservice
Slechte klantenservice. Ze luisteren maar doen totaal niets om iets op te lossen. Ik had een duur parfum besteld van bijna 300 euro. Helaas nooit binnen gekregen. Ik heb bewijzen dat op het moment van levering via DPD niets ontving want ik heb camera's. De chauffeur had zelf getekend voor ontvangst. Ik denk dat hij mijn parfum zelf gehouden heeft. Ik heb dus niets ontvangen en ergens voor getekend. Ik kan dat bewijzen. Heb ook nog steeds mijn geld niet terug gehad en ook geen vervangend product. Klantenservice helpt je totaal niet! Inmiddels al 3 weken geleden. Nog nooit zo een slechte service meegemaakt. En dat voor zo'n topmerk. Ik wil iedereen waarschuwen niks online bestellen op de site van Dior!!!
Niet hier bestellen!
Wat iemand anders inderdaad al schrijft, slechtste klantenservice ooit! Ik had een oogschaduw palette besteld en een leeg pakje gekregen. Alleen de samples zaten erin. Contact gehad met klantenservice en die doen niks. Volgens hun atelier zat het gewoon in het pakket maar alle seals waren intact toen ik het kreeg en toch zat het er niet in. Asjeblieft, bestel hier nooit online! Als er iets mis gaat kan je naar je product fluiten en geld krijg je ook niet terug. Het is inmiddels bijna een maand geleden dat ik besteld heb. Waardeloos.
Reageren nergens op
Ik heb bijna een maand geleden contact met Dior gehad over een ring die verkleurd is. Zij zouden contact opnemen met het dior atelier in Frankrijk en dit duurde te lang dus ik heb ze gemaild waarop ze aangaven dat Dior in Frankrijk onderbezet is en het iets langer kon duren. Inmiddels wacht ik al bijna 4 weken hierop en reageren ze ook niet meer op mijn mails. Hele slechte klantenservice
Slechtste klantenservice ooit
Slechtste klantenservice ooit! Ik had een tas besteld, nooit binnen gekregen. Heb ook nog steeds me geld niet terug gehad en ook geen vervangend product. Klantenservice helpt je totaal niet! Nog nooit zo een slechte service meegemaakt. Ik wil iedereen waarschuwen niks online bestellen op de site van Dior!!!
Zeer slechte ringen
Zeer slechte ringen, er wordt aangegeven dat het "vergulde "ringen zijn, maar de kwaliteit is zo slecht na een maand ging de ring van € 350,00 totaal verkleuren.
Geld teruggevraagd, nog niet terug maar wel beloofd via de klantenservice. Geen mail correspondentie, dus niks zwart op wit. Alles via telefoon.
Ik heb al 3 emails geschreven naar de…
Ik heb al 3 emails geschreven naar de klantenservice, betreffende de Diorskin compact.Dit is al het 3de doosje waarvan het deksel afkraakt,terwijl ik deze gewoon geopend in mijn hand heb om aan te brengen.Ik liet deze niet vallen!Geen enkele reaktie vd klantenservice.Men vraagt om geen meerdere mails te zenden over herzelfde ondetwerp,omdat dit de responstijd vertraagt,maar wat moet je dan doen??enorm teleurgesteld in de (onbestaande)klantenservice en het compactdoisje,voor deze prijs zou je meer mogen verwachten.
Oplichters
Aantal maanden geleden een ring gekocht, na een tijd werd de ring lelijk en verkleurde die. Ik mocht hem opsturen naar Dior, zodat zij hem zouden beoordelen en een nieuwe op zouden sturen. Vervolgens de ring opgestuurd en kreeg ik opeens het aankoop bedrag terug, zodat ik zelf een nieuwe kon kopen. Nu is de ring 50,- duurder geworden en krijg ik geen compensatie. Voor zo'n bedrijf ontzettend slechte service
Slechte klantenservice
Producten worden prachtig verpakt maar de klantenservice is een drama! Je krijgt op geen enkele manier reactie en heb mijn geld na 5 weken nog steeds niet terug
Vorige week een deodorant luchtje…
Vorige week een deodorant luchtje gekocht en hij blijft echt ontzettend lang hangen. Ik ben onder de indruk!
schitterend verpakt..echt een feestje…
schitterend verpakt..echt een feestje om iets te kopen bij jullie