In juli een gamecode voor Pro Cycling Manager 2019 betaald, maar nooit ontvangen. Na verschillende mails slechts tweemaal een antwoord gekregen dat ze het gingen uitklaren. Nu krijg ik geen antwoord m... Toon meer

Eerste kennismaking niet helemaal foutloos verlopen - daar er problemen zouden zijn met de mailserver en ik daardoor mijn product niet direct kreeg. Ondanks dit en het vermoeden dat ik misschi... Toon meer

1. Spellenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Directkeys.nl is een online videogame specialist met bijna 4000 verschillende game gerelateerde producten, waaronder de nieuwste games, alle populaire spelcomputers, accessoires en action figures. Door onze voordelige prijzen, uitgebreid assortiment, snelle service en uitstekende aftersales zijn wij dé online specialzaak.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Windows 10 key

Voor: Een windows 10 Licentie.
Goedkoop.
Ik dacht gescamt te worden, maar hij was toch legit.
Nice.
Ik kom er binnenkort meer halen

5 augustus 2019

Waardeloze Boevenclub

Boevenclub, game gekocht en na een week nog niet eens een bevestigingsmail gehad, meerdere malen geprobeerd contact op te nemen via mail en WhatsApp maar ze geven geen gehoor.

1 augustus 2019

Betrouwbaar

Cities: Skylines bestelt via de website. Helaas kreeg ik de code niet meteen via e-mail binnen, waarschijnlijk iets misgegaan in het systeem. Uiteindelijk via de klantenservice toch nog binnen snelle tijd de code gekregen. Directkeys reageert snel én dat ook in het weekend. Goede prijzen

20 juli 2019

Komt afspraken niet na - onbetrouwbaar

Onbetrouwbare site met enorm slechte service. Komt afspraken niet na. In het hele proces was niet duidelijk dat de code niet voor Xbox One was. Na contact zou hij het geld terugstorten. Een paar dagen later laat hij niets meer van zich horen en is het geld nog niet terug. Af te raden

18 juli 2019

Snel en betrouwbaar

Werkt super! goedkoopste wat ik kon vinden, dus daar maak ik als besparende hollander natuurlijk gebruik van ;) Je moet inderdaad goed kijken naar je 'spam' of 'reclame' inbox. Verder zeer betrouwbaar, snelle levering en het werkt! aanrader!

10 juli 2019

Zeer slechte klantenservice

Beste lezer,

ik heb een zeer slechte ervaring met deze online webshop.
Helaas het verkeerde product besteld, omruilen niet mogelijk gebleken ondanks dat dit duidelijk op de website vermeld staat. Na zeer moeizaam overleg en een stugge organisatie geprobeerd het product opnieuw te verkopen. Inmiddels na 1 week zo gefrustreerd na overleg besloten om te verkopen voor n lagere prijs. Product werd uiteindelijk duurder verkocht en de winst bleef bij Directkeys. Dus dubbelwinst voor Directkeys, eerst aan mij verkocht en daarna nogmaals verkocht en mij achter gelaten met een schramele 10 euro. Na 1 week intensief contact en een boel frustratie, en t ergste vindt ik het voor mn zoontje die het spel nu nog steeds niet heeft. Een behoorlijke afknapper en heel jammer dat er niets geregeld kon worden!! Zeer slecht, geen andere woorden voor.

10 juli 2019

Geen reactie

Ik heb na aankoop enkele malen een vraag gesteld maar krijg geen enkele reactie.Kennelijk is dat te veel moeite maar heeft men wel tijd voor een vraag over review.

8 juli 2019

TOP!

Hele fijne site! Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst en altijd snel de keys gekregen. Ik ga zeker meer bestellingen doen.

6 juli 2019

Na twee weken nog steeds niet de juiste…

Na twee weken nog steeds niet de juiste code. Zonde van het geld ik zou geen zaken doen met dit bedrijf

5 juli 2019

Hoi Rakesh,

Zoals je zelf ook weet. Hebben wij het juist product verzonden maar je hebt zelf het verkeerde product gekocht. Wij hebben aangeboden ons best te doen om voor een meerpijs een xbox one variant aan je te leveren. Deze blijkt echter nergens op voorraad.

Het teveel betaalde bedrag zullen wij dan ook retourneren.

Snelle service

Geen levering in mailbox na betaling, maar na mailcontact heel fijn en klantvriendelijk geholpen. Alsnog een snelle levering.

2 juli 2019

Hoi Arienne,

Vervelend om te horen dat je de code niet hebt kunnen vinden. Zou je een mailtje kunnen sturen naar mike@directkeys.nl dan zullen wij kijken of we de code kunnen terugvinden!

Alvast bedankt!

Alles toch goedgekomen na een valse start!

Na een valse start en wat paniek, is alles toch nog goed gekomen.
Mooi extraatje gekregen voor de volgende keer.
Hopelijk kunnen we bij de 2 de bestelling 5 sterren geven!

1 juli 2019

Code is reeds verzonden.

U wilt de code graag hebben. Uw zoon stuurt berichten dat hij het geld graag terug wil. Jullie praten langs elkaar heen en dat werkt in de communicatie niet prettig. Graag het verzoek gezamelijk met uw zoon tot een bepaalde wens naar ons toe te komen.

Succes!