Vi var for sent ude med bestillingen af ringe til vores bryllup, med hold nu op en fantastisk service vi fik, de gjorde alt for at få ringene færdig og så aftalte vi at vi efter brylluppet kom ned og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har handlet smykker her mange gange og har altid fået en fantastisk service. Denne gang hjalp de mig hurtigt ved at vende tilbage og bekræfte, at de havde fået de ringe retur, som jeg havde s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde (skeptisk) bestilt tid til at se på vielsesringe i Dirks Rødovre, efter at havde været andet steds at kigge på ringe. Hvor den ene part vidste hvad han ønskede af ring, mens jeg var i tvi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
God kundeservice og en flot, indbydende butik. Personalet var venlige og professionelle, og de har avanceret udstyr til at teste og vurdere både guld og sølv, hvilket giver en tryg oplevelse som k... Toon meer
Dirks Jewellery (Guldsmed Dirks A/S) er ikke en almindelig guldsmed, hvilket du fornemmer, så snart du træder over dørtrinnet til en af vores butikker. Her bliver du mødt af en håndplukket blanding af smykker, der både tæller eget design og kendte brands fra ind- og udland. Her finder Du både den avantgardistiske cocktailring, det klassiske diamantsmykke, samt smykker der designmæssigt og teknisk er i særklasse. Du vil blive mødt af et veluddannet og engageret butikspersonale og Danmarks bedste guldsmede, der i samarbejde med dig, vil gøre alt for at Du finder det helt rigtige smykke.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Pas på de sælger brugte vare. Har købt en Georg Jensen ring via nettet og fik en ring som var brugt. Meget dårlig oplevelse og kan på ingen måde anbefale. Har fået bekræftet fra anden guldsmed at ringen 100% var brugt. Kunne ikke komme i kontakt med lederen som kun ville kommunikere via mail.

Antwoord van Dirks Jewellery
Jeg bestille en halskæde på Dirks hjemmeside og ved en fejl bestilte jeg til afhentning i butikken da det skulle være sendt til mig.
Jeg skrev hurtigt til dem og fik en rigtig fin mail retur om det intet problem var. Og derudover var det jeg købte til gave og det var SÅ fint pakket ind.
Anbefaler bestemt Dirks ☺️
En meget nærværende hjælp og sans for at finde det, jeg søgte. Og hjælpe med det, jeg havde behov for. Jeg er kommet hjem med en fantastik gave, i den flotteste indpakning. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg besøger stedet❤️🎶
Jeg købte for ca 7 år siden en ring til min hustru, som der desværre flere gange er opstået brud på. I foråret var den gal igen og ved henvendelse, blev vi tilbudt at bytte til en anden ring, endda til fuld normalpris ( ringen var købt på tilbud ) ydermere fik vi rabat på den nye ring.
Derfor køber vi kun smykker hos Dirks, selvom vi bor i Odense. Vi er meget tilfredse med den behandling vi har fået gennem mange år.
Rødovre center afd
Jeg kommer ind og siger at jeg gerne vil have vurderet min guld smykker men henblik på salg, ekspedienten siger at hun vil gå ind og finde ud af karaten, kommer så tilbage og beder om id, jeg siger at jeg gerne vil vide hvad de er værd inden jeg vil sælge da siger sælgerne at hun har smadret mine smykker og påstår at hun i sin salgstale plejer at oplyse om at de smadre smykkerne (hvilket hun først siger da hun finder ud af jeg ikke vil sælge og påstår at hun har sagt det hvilket hun ikke har gjort) hun siger så det er påstand mod påstand... Jeg går selvfølgelig videre med sagen.. Men hold jer langt væk fra den butik..
HENRIK tak for dit svar,først vil jeg gerne meddele at det ikke var dig der betjente mig og endvidere oplyste jeg at jeg havde SET på guldpriserne på dagens guldpriser på nettet da jeg syntes tilbudet var for lavt,ikke at jeg havde hensigt om at sælge til jer, ekspedienten oplyste mig først efter at hun havde smadret mine smykker at det var jeres procedure hvilket jeg IKKE havde givet min accept på, så det usande er det du fremlægger her

Uhørt dårlig service
Som en anden også skriver, reklamere for varer de ikke har og ikke kan skaffe, men alligevel fortæller de at varen, her ringe, vil blive leveret som aftalt. Giver ingen tilbagemelding om at varen alligevel ikke er kommet.
Og har mange dårlige undskyldninger.
Der kommer jeg ikke igen!

Antwoord van Dirks Jewellery
Ultimo juni købte jeg en forlovelsesring i butikken på gl. kongevej. Jeg fik hjælp af personalet, der anbefalede at jeg købte en ring der var for stor, og at jeg så kunne komme ind i butikken med min forlovede for at få byttet den om til den rigtige størrelse.
Jeg betalte de ca. 20.000 kr. for ringen, og gik fra butikken, med en god følelse.
2. august henvender jeg mig - efter aftale - i butikken i Rødovre, sammen med min forlovede, hvor vi finder den rigtige størrelse på ringen.
Herefter starter problemerne...
Vi får pludselig at vide, at der er 8 ugers leveringstid på ringen, hvilket er en overraskelse. Da ringen skal holde et helt liv, så tænker vi dog, at vi kan leve med det.
Få dage efter ringer butikken dog, og fortæller, at der i stedet bliver tale om 10-11 ugers leveringstid.
Vi har nu nået den 14. oktober, og da jeg ikke havde hørt fra butikken henvender jeg mig. De kan så oplyse, at der er sket en fejl, og derfor har de ikke bestilt ringen endnu!
Efter 11 uger er status altså, at jeg har betalt for en ring, som min forlovede fortsat venter på, og vi har ingen tidshorisont.
Vi skal giftes slut november - og vielsesringene har vi købt et andet sted, så har vi da i det mindste dem på dagen...

Antwoord van Dirks Jewellery
Jeg har nu for anden gang bestilt smykker, der var et godt tilbud hos Dirk.
Begge gange viser det sig, at de alligevel ikke har varen, men foreslår, at jeg finder noget andet hos dem.
Det er ikke sådan man driver en god netbutik. Jeg håber sandelig at de får ført de penge tilbage i en fart.
Sig aldrig i butikken hvad dit max beløb er for en reparation, for det er max beløbet du kommer til at betale 😱 mega skuffet over Rødovre afdelingen

Antwoord van Dirks Jewellery
Jeg var forbi butikken på Gl. Kongevej. Havde i forvejen været i kontakt med butikken så jeg vidste hvad jeg havde af ønsker til en ring.
Jeg fik en virkelig god service og rådgivning. Der var fokus på at sælge mig den rigtige ring og ikke nødvendigvis den dyreste. Der var ro omkring valget og god tid til at snakke og vælge.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Dirks 😊

Antwoord van Dirks Jewellery
Min kæreste har meldt sig ind i jeres kundeklub i lørdags, modtager en rabatkode på 10%, der står 15% på hjemmesiden, ringer til jer, og hun siger at det er 15%, men tjekker det lige og siger nej nu står der 10% på min skærm, men send os et screen shot og det har jeg gjort, kan nu se I har ændret det på hjemmesiden her til morgen, men jeg vil mene at det er 15% så længe det står på jeres hjemmeside?

Antwoord van Dirks Jewellery
Bestilte og betalte for en vare men modtog en anden billigere vare som jeg så havde ulejligheden med at returnere og få penge retur for. Øv

Antwoord van Dirks Jewellery
Købte fin ring og blev ringet op af Dirks vedr. den skulle bestilles, og det kunne tage nogle uger. Ugen efter kom ringen - superflot. Er bare så glad og tilfreds. Mange anbefalinger herfra **********

Antwoord van Dirks Jewellery
Lees meer over geverifieerde reviews.