Ik stond op het punt een fietsendrager van Thule te bestellen en ontdekte net op tijd voor de betaling met mijn creditcard een fout in hun webadres!!!! Oplichters !!! Trekken jouw rekening dus leeg !!... Toon meer
Discount Shop
Dit bedrijf JLN wat nagelriem olie verkoopt deugt niet. Alles bij BOL nu aangegeven. Ze werken inmiddels met een andere handels naam BruTra zit allemaal in Westedorp. De kerstpostzegels 1 zegel van... Toon meer
Kan helaas niet minder sterren, bestelde via Bol.com een verpakking á 100 gram Elastieken en krijgen deze los gestort in een envelop toegestuurd met een frankering van 0,29 cent dus prompt een aanman... Toon meer
Eén grote oplichtersbende!
Eén grote oplichtersbende!! Je denkt een bewegend hondje te kopen ( Teddy dog) en je krijgt een cheap ass pluchen hondje van Action kwaliteit, dat niet lijkt op het geadverteerde poppetje en wat ook helemaal NIET kan bewegen. Eén teleurgestelde dochter en heel wat geld armer. "Bedrijf" (zo'n onprofessioneel zooitje verdient die naam eigenlijk niet eens) heeft een Nederlandse URL, maar vergis je niet: de troep die ze verkopen komt rechtsreeks uit China, zo vonden wij na ontvangst van hun rommel uit.Uiteraard ga ik een klacht indienen, maar ik vrees dat de service net zo slecht zal zijn als de kwaliteit van de geleverde producten: zwáár onder de maat dus. Bovendien is het onbegrijpelijk dat dergelijke oplichters gewoon een platform krijgen om hun valse beloftes keer op keer weer aan te bieden. NIETS BIJ KOPEN DUS!
Pure oplichting
Pure oplichting, ook maar 1 hondje ontvangen.
Is geen ster waard net zoals de andere…
Is geen ster waard net zoals de andere reviews vandaag 1 hondje binnen gekregen ipv 3 stuks die ook nog zouden bewegen. Wat kunnen we hier met z'n allen tegen gaan doen???? Ook vindt ik dat ze deze sites niet meer op Facebook enz enz toe laten HELP
pure oplichting
ik heb op 14 september de hondjes besteld en betaald voor 29,95 3 voor de prijs van 1 .
na vele mails nog steeds geen hondjes en ook naar je geld kan je fluiten.
pure oplichting.
je kan de bestelling volgen via de track en trace code.
maar die krijg je niet dus er valt ook niks te volgen.
mensen koop hier niks en geef het aub door
Ook ik ben erin getrapt
Ik heb vandaag ook een hondje ontvangen via Mijndiscount
Gewoon een pluche hond niks geen bewegingen zoals was beloofd in een filmpje
Kreeg ook 1 hondje ipv 3
En ja hoor het verhaal over een actiecode
Zo te zien veranderen ze regelmatig van naam
Mijndiscount is nu knalacties.nl geworden schijnbaar
Dus mensen pas aub op, het zijn oplichters van de bovenste plank
Mijndiscount.nl oplichting
Mijn discount.nl
Ook ik ben door deze oplichters in de maling genomen. net als anderen die ik hier op deze site zie, heb ik een loophondje besteld waarbij ik er als actie 2 extra zou krijgen. Ik ontving vandaag 1 pluche hondje dat niets kan of doet behalve pluche hondje zijn. ruim 30 euro voor betaald. Hoe kan het dat Facebook oplichters als dit een podium geeft? Internet oplichting aangifte doen
Mensen opgepast met deze site…
Mensen opgepast met deze site discount.nl. Het is pure oplichterij. Als je het pakje na heel lange tijd toch nog ontvangt wijkt het af van hoe zij het voorstellen. Meestal krijg je zelfs het bestelde nooit. Ze proberen je te pakken via facebook, trap er niet in! Is fake! Een ster is nog teveel!
Leuk hondje besteld die net echt leek
Leuk hondje besteld die net echt leek, vandaag komt er een lelijk klein knuffeltje binnen. En niks 1+2 gewoon 1
Belachelijk dat dit mag en kan bestaan op een nederlandse website
Vieze oplichters
Vieze oplichters
We hadden een hondje besteld die heel veel zou moeten kunnen en 1+1 maar het is gewoon een knuffel die niks kan en we hebben er ook maar 1 gekregen i.v.p. 2
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel, ook ik ben erin gestonken, oplichters eerste klas, had ook de bewegende hondjes van 3 halen 1 betalen besteld en kreeg na een maand wachten, (ipv vandaag besteld morgen in huis) 1 pluche hondje van nog geen Euro bij bv Ali of Wish.
Diep en diep triest dit!!! :o(
Wat een oplichters. …
Heb vandaag mijn loophondje binnen gekregen.. Wat een aanfluiting het is gewoon een pluizig hondje wat niets doet. Heb er bijna 30 euro voor betaald. Het was voor mijn kleindochter haar verjaardag. Je wordt gewoon in de maling genomen en dat is nog zacht uitgedrukt. Dit soort bedrijven moeten aangepakt worden. Het is ook je kan hem retour sturen, maar dan draai je voor de kosten op, en dan moet je maar zien of je het geld terug krijgt.
Grote oplichters
Grote oplichters. 1 ipv 3 knuffels en dat is het. En knuffel met een waarde van hooguit €3. Niet het leuke bewegende hondje wat je in het filmpje ziet. en terug sturen op eigen kosten. Zij bestellen het bij ali expres voor €0,50 En verkopen het voor €30. En dat is dan een internetbedrijf. Zo kan ik ook rijk worden
Oplichters zijn het het beloofde…
Oplichters zijn het het beloofde artikelen is niet het beloofde artikel beweeg puppy hondje en dat je er 3 krijgt voor de prijs van 1
Erg duur pluispuppy hondje die je voor 2 euro koopt bij een winkel teleurstelling voor de klein kinderen
En ja helaas erin getrapt
Dus mensen wees gewaarschuwd koop hier niks het is een grote oplichting
GPS Trecker besteld,zogenaamd actie 1+2…
GPS Trecker besteld,zogenaamd actie 1+2 geatis.na een maand heb ik 1 GPS ontvangen.naar klantenservice gemaild en vraag ik naar andere 2 GPS Trackers,wordt gezegd dat actie code moest ik activeren.staat nergens op hun site.Ik wilde hem terug sturen naar china met track & trace ( wat de klantenservice eiste) maar dit zou mij € 29,50 kosten,bizar!!
Ze zijn gewoon oplichters .
Niks bij hun bestellen dezelfde product kun je bij andere sites tegen heel lage bedrag kopen met betere after-sales services.
Speelgoedhondje besteld als cadeautje…
Speelgoedhondje besteld als cadeautje voor iemand anders. In het filmpje zag je het hondje mooi verpakt, strik erom. Dat is al niet waar, kreeg het hondje in een envelop zonder verdere verpakking, factuur, gebruiksaanwijzing, helemaal niks!
Het hondje zou ontzettend veel kunnen, volgens het filmpje. Batterijen erin gedaan en het loopt en keet de hele tijd, niets meer of minder! Grote teleurstelling!!!!
Terug sturen gaat niet, want zat geen aankoopbon of factuur in de envelop. Echt schandalig! Heb er €37,- voor betaald ( en was ook nog eens 1+1 gratis, en maar 1 ontvangen). Wat een troep!!
Ben echt boos en verdrietig.
OPLICHTING ??????
8 september beker met weegschaal besteld en heden , 6/10 , nog steeds niets ontvangen. Op email wordt niet geantwoord , oplichting ??????
Nooit hier bestellen
We hebben een hondje besteld die kan blaffen, lopen etcetera. En was 1+1 gratis. Zojuist ontvangen... ten eerste was het er maar 1, ten tweede is het een gewone knuffel!!!! Die niks kan 😡
Wacht al weken op mijn bestelling van…
Wacht al weken op mijn bestelling van gps trackers het lijkt wel oplichting en allemaal via mollie
M5995184M17WVCM3
Vreselijk
Vreselijk, voel me opgelicht , 1 reactie dat IK iets fout gedaan heb, het artikel is ook nog krom(heb ik ook vast zelf gedaan) en toch moet ik het zelf opsturen naar China. Daarna alleen maar computermails terug, dus geen antwoord. Oplichters via Facebook dus trap er niet in.
Bedrog!!!
Ik voel mij toch wel opgelicht door jullie. Mensen retour kost laten betalen terwijl u waarschijnlijk weet dat het 60 euro is naar China en mensen dit daardoor nie terug sturen want het kost meer dan het pakketje zelf. De TechPumpkin ziet er nie eens uit kan je voor amper 5 euro hier in de winkels kopen ook dit is geen TechPumpkin maar gewoon een Pumpkin met een led lichtje.
Ik raad niemand aan om bij jullie iets te kopen als ik niet op een goedkope manier kan retouren ik had echt graag gewoon mijn geld terug gekregen en jullie die pumpkin terug gestuurd. Jammer dat er nog zo een oplichterij bestaat maar ik zal er wel melding van maken.