Vimela Verkoopt op fb een bh met voorsluiting Maar de cups vallen te klein uit Ze reageren nergens op als je om een retourbon vraagt Reageren niet op mails/ chat ook niet op je beticht via het co... Toon meer

walkers orthopedische dames loopschoenen maat 41 besteld, maar die bleken veel te groot. Maar erger was dat de kwaliteit verschrikkelijk was, slechte lijmverbindingen, bobbels in de stof, verkleuringe... Toon meer

Bestelling gedaan, niets gekrijg na een aantaal mails zeggen ze dat en storing is geweest en daarna niets meer gehoord, ik vreest dat mijn geld kweet ben, alweer ergens gekocht nadat in pinteres gez... Toon meer

Ik heb mijn terug stuur formulier netjes ontvangen dat moet ik wel zeggen maar na een aantal weken verder tezien dat ik mijn schoenen netjes retour heb gedaan nog steeds geen antwoord terug ontvangen... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Mensen keken ook naar

1,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

schoenen besteld

schoenen besteld en zou uiterlijk 11 mei bezorgd worden.
gemaild omdat de link naar de track en trace het ook niet meer doet.
kreeg dezelfde dag mail dat het bijna moet komen maar wederom doet de track en trace li k het nog steeds niet.
ik hoop dat het als nog komt maar als ik al deze reviews lees heb ik weinig hoop.
gelukkig niet vooraf betaald

13 mei 2022

niks bestellen hier, stelletje oplichters…

4 wkn geleden twee paar sneakers besteld en betaald, tussen 3 en 9 mei zouden ze bezorgd worden, maar niks ontvangen. Ook geen reactie op mailtjes. In mn account staat dat alles is afgehandeld maar dat klopt dus niet. Als ik nu bij track en tracé kijk staat dat geblokkeerd, dus ik ben bang geen schoenen te krijgen en m n geld kwijt te zijn.

13 mei 2022

Niet bestellen vermoedelijk fout

Half april schoenen besteld en vooraf betaald (dom maar kon niet anders)
Enige bericht ontvangen, levering uiterlijk 10 mei
Hierna geprobeerd te communiceren echter reageren niet op chat/mail of infomailadres
Als je dan de reviews leest bekruipt je het gevoel dat dit geen professionele shop is , sterker nog riekt naar oplichting of erger

12 mei 2022

Zeer slecht
Twee paar schoenen besteld nooit geleverd wel bericht gehad dat het bezorgd zou zijn.
Ik heb via Klarna dus achteraf betalen gelukkig niet vooraf betaald
Op mail wordt niet gereageerd

12 mei 2022

Besteld 5 maart 2x gipsafdruk

Besteld 5 maart 2x gipsafdruk
Inmiddels 7 mei geen goederen account zegt geleverd. Meerderen mails gestuurd helaas geen reactie. Blijf proberen helaas geen verdere gegevens van bedrijf doe dan maar aangifte. Helaas liggen er al heel veel bij politie.

7 mei 2022

9 april 2 paar schoenen besteld helaas…

9 april 2 paar schoenen besteld helaas betaald, nooit ontvangen . Ze zeggen is geleverd! Geen track & tracé nummer . Niet duidelijk welk postbedrijf bezorgd , pure oplichting !!! Er wordt ook niet op mijn mails gereageerd . Onbeschoft , heb er geen andere woorden voor !
Waar kan ik naar toe met mijn klacht
Anja Amsterdam

6 mei 2022

Oplichters! Niet bestellen daar!

Schoenen na 4 weken ontvangen. Ze zijn te klein. Geen retourformulier en retourlabels erbij!
Al 4 x gemaild met de klanten service, die zogenaamd 24/7 bereikbaar is, NOT!
Krijg totaal geen reactie. Heb via klarna besteld dus gelukkig nog niks betaald. Bij klarna ook probleem gemeld. Las dat Tros Radar hier een item van wil maken. Sluit me graag aan.
Echt oplichters zijn het.
Maar betalen doe ik niet!
Discount planet dit is mijn laatste bericht!

5 mei 2022

zeer slecht bedrijf mijn 2 paar…

mijn schoenen een paar weken geleden ontvangen had 2 paar zwarte besteld kreeg 1 paar zwart en 1 paar wit vielen klein dus je moest 1 maat groter bestellen dus waren veelste groot met een retour formulier wachten ze totdat de tijd verstreken is en dan heb je nog niks ik kon 25 procent terug krijgen daar maar mee ingestemd anders heb je helemaal niks krijg ik eerst van 1 paar schoenen terug en naar weer een paar mailtjes heb ik vandaag de rest van 25 procent terug
zeer slecht bedrijf mijn 2 paar schoenen zouden al bezorgd zijn niks ontvangen al zeker 8 mailtjes gestuurd maar geen enkele reactie wel constant mailtjes om iets te bestellen dus niks bestellen bij discountplanet want je bent je geld kwijt en je krijgt niks binnen

5 mei 2022

waar in mijn betaalde bestelling n februari een bestelling gedaan

In februari een bestelling gedaan. Niet geleverd binnen de afgesproken tijd. Opeens een mail het pakket is bezorgd. Geen pakket ontvangen. Contact opgenomen met de klantenservice, hun reactie geen probleem een foutje in de levering. Pakketje komt eraan. Het is nu begin mei, geen pakketje weg €60,= en geen reactie meer van de klantenservice. Eigenlijk moet de naam van dit bedrijf firma list en bedrog zijn

2 mei 2022

Waarschuwing

Bij deze een waarschuwing om niet in zee te gaan met dit bedrijf.
Heb in februari schoenen besteld. Deze kwamen pas eind april aan. Hoewel er aanvankelijk wel op mijn mail gereageerd werd, ontstond er al snel radio stilte. Retourneren is niet mogelijk omdat er geen gehoor wordt gegeven aan mijn verzoek via de mail om een retour formulier toe te zenden.
Doe geen zaken met dit bedrijf!!!!!

30 april 2022

Ik heb na drie maanden het pakketje…

Ik heb na drie maanden het pakketje ontvangen. Ali rotzooi waar je veel te veel voor hebt betaald.

Ik wilde deze graag retourneren. Op de site wordt verwezen naar een retourformulier die je per e-mail moet opvragen. Na vier keer mailen en benoemen dat ik aangifte zou gaan doen van oplichting eindelijk het formulier gekregen (terwijl ze beweren 7 dagen per week 24/7 beschikbaar te zijn).

Ik heb het pakketje teruggestuurd. En met de track & tracé gezien dat het in ontvangst is genomen. Direct een mail gestuurd dat ik verwacht dat het geld binnen 7 dagen op mijn rekening staat en (ik was zelf verrast) een dag later stond het op mijn rekening.

Dus goede tip: als ze niet reageren, benoem dat je aangifte gaat doen bij de politie ivm oplichting! Succes!

3 maart besteld, nog steeds niks

Op 3 maart heb ik een bestelling geplaatst bij Discountplanet.nl, maar nog steeds niks ontvangen. Dit heb ik al cadeau ruim op tijd besteld zodat het op tijd binnen zou zijn. Zei hebben na meerdere keren mailen uiteindelijk aangegeven dat het pakket een levertijd zou hebben van 18-24 werkdagen, al is deze natuurlijk allang verstreken.
Bestel hier dus nooit meer.

26 april 2022

Een ster is echt teveel maar voor mn…klacht moet ik wel

Een ster is echt teveel maar voor mn review kon ik niet anders?sneakers besteld na 2maand eindelijk ontvangen na meerdere mails gestuurd te hebben en zijn ook nog eens te klein.
Dus gevraagd zeker 5 mails gestuurd om een retourmail want die krijg je er nl niet bij en tot nu toe nog niks ontvangen een vreselijk bedrijf geen telefoonnummer dus ja wachten kan je tot je een ons weegt maargoed 1e keer gelijk laatste keer voor mij

Goedkope meuk

Op de site ziet het er leuk uit maar als je het product binnenkrijgt blijkt dat het gewoon heel goedkope meuk is die naar verwachting snel kapot zal gaan en er dus toch nog te veel voor betaald is. De levertijd wordt positiever aangegeven dan de werkelijkheid. De track en trace code werkt wel maar wordt heel slecht vertaald. Je verwacht niet dat het uit China en dan merk je pas dat je veel meer geduld moet hebben. Als ik de reviews lees zal ik het product niet terugsturen. Er wordt toch niet gereageerd. Ik heb geen zin om mijzelf te pesten. Je kunt alleen contact opnemen per mail. Enige bedrijfsgegevens ontbreken zoals telefoonnummer KVK locatie etc. Mijn eerste aankoop is ook gelijk mijn laatste op Discount Planet en ik kijk voortaan wel beter uit. (Een ster is nog te veel)

25 april 2022

ik had sneakers besteld toen ze binnen…

ik had sneakers besteld toen ze binnen warenop 12-04-2022 bleken ze te groot. ik stuur een mail dat ik ze graag retour wilde sturen kreeg eigelijk vrij snel bericht terug. maar als ik ze zou houden kreeg ik nog eens 25 % korting dus terug gemail nee ze zijn tegroot dus wil ze graag retour sturen. nog zeker 4 mails gestuurd hoe of waar ik ze naar toen kan sturen nu hoor ik niets meer. wat een rot bedrijf

23 april 2022

Ik had 2 op zich leuk uitziende speel…

Ik had 2 op zich leuk uitziende speel matten besteld voor de 2 kleinkinderen in ons gezin. Leuk kleurtje gekozen wat voor beide geslachten leuk is. Maar wat viel dit tegen zeg, de kleuren kwamen niet overeen en zeker niet voor een jongen. Het was ook nog eens dun prut spul.
Ik heb dezelfde dag gemaild dat ik het terug wilde sturen en mijn geld terug wilden hebben, dat moest via de mail want hun online retour melding werkt niet.
25 maart gedaan en zojuist 22 april ontving ik een mail met daarin de vraag waarom ik het terug wilde sturen.
4 weken later en dat terwijl je maar 2 weken de tijd krijgt om iets terug te sturen.
Slim he van ze🤬
Wat een kansloos bedrijf is dit zeg.👿

Zo boos

22 april 2022