Super manier om vakantie te boeken.
Iets meer duidelijkheid over hoe en wanneer de betalingen verlopen zou fijn zijn.
Voor de rest is het ideaal om op deze manier een mooie vakantie te boeken.
Bij Diskoffer vind je jouw ideale vakantie accommodatie in binnen- of buitenland. Ook is het mogelijk je eigen woning te verhuren. Diskoffer ontzorgd en helpt je graag om de verhuur tot een nog groter succes te maken. Of gaat samen met jou opzoek naar de ideale vakantie accommodatie.
Galileistraat 42, 3902 HR, Veenendaal, Nederland
Voor de rest is het ideaal om op deze manier een mooie vakantie te boeken.
Diskoffer helpt je om een passend adres te vinden.
Reageert snel en zo nodig kunnen ze op korte termijn een passend adres voor je te vinden.
Veel is bespreekbaar en veel is mogelijk!
In het persoonlijke contact en het maatwerk ligt hun kracht!
Gemakkelijk, betrouwbaar en vriendelijk.
Medewerkers van Diskoffer zijn makkelijk te bereiken, reageren snel en denken met je mee.
Ze zijn in ontwikkeling maar als je ergens tegen aanloopt gaan ze er gelijk mee aan de slag om je ze goed mogelijk te helpen.
fijn dat er korte lijnen zijn, zodat alles snel geregeld is en ik bij vragen direct geholpen werd. Ruim aanbod van vakantiehuizen, voor elk wat wils. positief dat de zondag in ere wordt gehouden.
we hadden na de vakantie naar de klantenservice gemaild of we de borg terug mochten ontvangen. we kregen een mail terug dat we de borg binnen 8 dagen terug zouden ontvangen,maar dat ze ons rekeningnummer niet hadden. we vragen ons af waar we dat in moesten vullen , we hebben betaald met de link.onze borg hebben we ontvangen hartelijk bedankt

Antwoord van Diskoffer
De communicatie zou beter kunnen. Het zoeken op de site kan berer. De betalingen die worden gedaan/ afgeschreven kan zorgvuldiger.
We hebben al telefonisch contact gehad.Jullie staan open voor verbeter punten. Ben er super tevreden mee!

Antwoord van Diskoffer
Team staat voor he klaar en denkt mee.

Antwoord van Diskoffer
Onze persoonlijke ervaring is niet heel positief. Met name rondom het boeken van een vakantie via de website en de betalingen. Wanneer je hierover belt, lossen ze het overigens keurig op!

Antwoord van Diskoffer
Ik verhuur een woning via diskoffer
Het contact en de afspraken met de organisatie is uitstekend.
Het zou fijn zijn als gasten een review achter kunnen laten, zodat anderen geholpen worden om een keuze te maken voor hun verblijf.
Diskoffer krijgt van mij 5 sterren!

Antwoord van Diskoffer
Goed geregeld, en er altijd voor hulp terecht kunnen.

Antwoord van Diskoffer
Communicatie en sommige belangrijke dingen kunnen nog wat beter maar het contact is altijd vlot en alles wordt snel opgelost.

Alles in orde.
Hartelijke ontvangst en uitleg bij alle mogelijkheden in het huisje. Goede locatie voor 2 personen om heerlijk uit te rusten of door lekker te fietsen of te wandelen in de omgeving,
Lekker snel in het bos tot rust komen en van de natuur genieten. Daarna in het knusse huisje een maaltijd klaar maken en buiten te laten smaken.

Antwoord van Diskoffer
Vluchtend voor de hitte wilden we een paar dagen naar Zeeland, dichtbij zee. Huisje waar we op hadden gereageerd was net vol. Toen kwamen ze met een andere oplossing en wij hebben genoten van een paar dagen zee en strand.