Dissconduct Reviews 29

4,7

1. Streetwearwinkel

Dissconduct is a Netherlands based clothing brand since 2019. Merging street style with a touch of luxury, we redefine urban fashion. Join us in embracing a distinctive lifestyle where fashion meets unity.

4,7

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Dissconduct heeft TOP kwaliteit

Dissconduct heeft TOP kwaliteit
Daarnaast een top klantenservice, ik had perongeluk een verkeerd adres opgegeven. Contact opgenomen met hun Instagram en de dag erna op het juiste adres binnengekregen. Zeker niet mijn laatste bestelling.

20 januari 2025

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. De juiste fit en hele dikke kleding

2 september 2024

Antwoord van Dissconduct

Thanks voor je mooie recensie 🏆

goed design, goede service

Deze week een tas en zonnebril besteld bij Dissconduct. Volgende dag kwam ik er achter dat ze een sale hadden. Contact gehad met de eigenaar en die vertelde dat het gelijk geregeld werd! Hele goede service en vriendelijk. Deel van het bedrag (korting) werd teruggestort, erg netjes. De tas en bril waren beide goed verpakt met een persoonlijk bedankje. De tas is van hoge kwaliteit en een super vet design. De bril is ook tof, goede shade. Helaas iets minder goed afgewerkt (linker) pootje staat wat scheef ten opzichte van de rechter, maar dit is een klein detail. Al met al super service, dikke producten en snelle levering.

27 juni 2024

Antwoord van Dissconduct

Hi Nick! We waarderen deze review enorm. Fijn dat we je ook konden helpen met de discount. Thanks over je eerlijke feedback over de bril. Het was helaas de aller laatste transparant grey versie dus deze kunnen we niet vervangen. Laat je ons even weten hoe het met de bril gesteld is in de aankomende weken anders vervangen we hem gewoon voor de mono black of olive grey!

10/10

Super snelle levering, super mooie artikelen, geweldige kwaliteit maar ook de verpakking is gewoon super mooi en netjes<3

14 maart 2024

Antwoord van Dissconduct

Thanks voor je complimenten! Waarderen we enorm :)

Klantvriendelijkheid staat voorop

Na enkele vragen rondom producten heb ik Dissconduct benaderd via de mail. Ik werd netjes te woord gestaan en mijn vragen werden getackled! Nu heb ik mijn bestelling binnen en ben ik positief verrast door de hoge kwaliteit van het product. Kortom Dissconduct is is een bedrijf met mooie artikelen waar klantvriendelijk voorop staat!

13 februari 2024

Antwoord van Dissconduct

Hi Mark, Super om te horen dat alles naar wens is. Thanks voor je support en geniet van je aankoop.

10/10

Mooie kwaliteit, goede klantenservice en snelle levering. Thanks!

13 februari 2024

Antwoord van Dissconduct

Hi Rijk, Thanks voor je mooie review. Waarderen we enorm :)

Top service

Snelle levering, goede services en super kwalitatieve shirtjes!

2 februari 2024

Antwoord van Dissconduct

Fijn om te horen dat je tevreden bent! Geniet van je aankoop :)

Reviews in alle talen tonen. (29 reviews)