Dittvin Reviews 5.352

TrustScore 4.5 uit 5

4,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveransen kom som avtalat mellan 17.00 - 22.00. Klockan 18.00 den 11 april 2026 överlämnade en trevlig och vänlig man varorna, efter att ha ringt på portkoden och åkt hissen upp till vån. 5, varefter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var borta hos vänner och blev serverad rött vin till grytan. Ärligt det första jag sa när jag tog första klunken var ” åh vilket gott vin, en sötma som var oslagbar, dottern sa samma sak , Vi beställe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde tidigt för att få till min dotters 33årsdag men ser att ordern ej skickats på 5dagar. Mejlar er och får svar inom 5minuter med svar att den skall skickas asap. Efter några timmar skickas ord... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har beställt vin många gånger från Dittvin. Enkelt att beställa samt snabba och smidiga leveranser. Det stora utbudet av viner gör att man alltid hittar viner som passar just dig. Utbudet av billi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Wijnhandel

Info over Dittvin

Geschreven door het bedrijf

Välkommen till Dittvin – där vi brinner för att leverera vinupplevelser som gör skillnad.

Vi är en stor online-vinhandlare och erbjuder ett brett urval av kvalitetsviner från hela världen – alltid till konkurrenskraftiga priser.

Vin från hela världen

På Dittvin är vår mission att erbjuda viner som ger mest möjligt för pengarna. Vi har noggrant valt ut vårt sortiment för att passa alla smaker – från klassiska favoriter till spännande nyheter. Vi samarbetar med några av de bästa vinhusen världen över och handplockar viner som lever upp till våra höga krav. Detta garanterar inte bara hög kvalitet, utan också låga priser genom att undvika onödiga mellanhänder.

Vinlådor för alla smaker

Vinlådor är det perfekta sättet att upptäcka nya viner. Hos Dittvin erbjuder vi ett brett urval av vinlådor där du får möjlighet att prova olika viner, noga utvalda av våra experter. Vinlådorna innehåller blandade viner från olika regioner och druvor – det perfekta sättet att hitta nya favoriter, både till vardag och fest.

Kundservice med passion

Vi är stolta över att erbjuda personlig och engagerad kundservice. Vi går gärna den extra milen för att ge dig en fantastisk kundupplevelse. Har du frågor eller behöver rådgivning? Vi finns här för att hjälpa dig – oavsett om det gäller att välja rätt vin till en fest eller att hitta en gin som matchar dina preferenser.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Dittvin och att dela vår passion med dig.

Bjarke och Regin – Dittvin.se

2 sterren
1 ster

Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Huvudleveransen kom snabbt, däremot dröjde paket 2 ytterligare en vecka. Har inte hunnit testa innehållet.

17 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, uppskattas! 6, i mitt tycke fin viner. Har bara provar PNK rose som var väldigt god. Kommer att handla här igen!

16 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra erbjudande och smidig snabb…

Bra erbjudande och smidig snabb leverans hem.

Hej Krister,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både erbjudandet och leveransen. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen.

Bra viner till bra pris

Bra viner till bra pris

17 april 2026

Hej Roy,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både våra viner och priser. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen.

Enkelt o bra

Hej Joachim,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du har haft en bra och enkel upplevelse. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt att beställa och enormt snabb…

Enkelt att beställa och enormt snabb leverans som var precis så smidig som det skall vara 🤩

Hej Maria,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att beställningen var enkel och att leveransen var snabb och smidig. Vi uppskattar verkligen din feedback och ser fram emot att kunna hjälpa dig igen.

Lätt att beställa och snabb leverans

Lätt att beställa och snabb leverans. Bra förpackat.

Hej Olov,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du hade en enkel beställningsupplevelse, snabb leverans och fick en välpackad order. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leveranstid och ok pris.

Hej Jari,

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både leveranstiden och priset. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gott vin och snabb leverans!

Gott vin och snabb leverans!

Hej Maud,

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både vinet och leveransen. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen.

Snabb leverans & Mycket gott vin

Snabb leverans & mycket gott vin Vilken fin service

12 april 2026

Hej Mats,

Tack för din recension! Vi är glada att du har haft en bra upplevelse med både leveransen och vinet. Din positiva feedback betyder mycket för oss.

Väldigt bra

Väldigt bra, snabb leverans också. Hade en fråga och de svarade snabbt och korrekt.
Högsta betyg till Dittvin!

Hej Högberg,

Tusen tack för din recension! Vi är otroligt glada över att du är nöjd med både leveransen och vår kundservice. Din positiva feedback betyder mycket för oss, och vi uppskattar verkligen ditt höga betyg.

Topp

Allt funkade bra och leverans utmärkt!

Hej Micke,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att allt fungerade utmärkt och att du är nöjd med leveransen. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lätt att beställa och snabb leverans

15 april 2026

Hej Britt,

Tack för din recension! Vi är glada att du tyckte att beställningen var enkel och leveransen snabb. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen.

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans , bra uppdatering vid leverans.

4 april 2026

Hej Jan,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med både leveransen och uppdateringarna längs vägen. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen.

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, samt den snabba leveransen gjorde helheten.

Hej Perra,

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att beställningen var enkel och att den snabba leveransen gjorde upplevelsen ännu bättre. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen.

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt, dessutom leverans hem till dörren, inget kånkande på kassar, trevlig kille som levererade

15 april 2026

Hej Arne,

Tack för din recension! Vi är glada att du hade en snabb och enkel upplevelse, och att leveransen till dörren var en fördel för dig. Vi uppskattar verkligen din feedback, och det gläder oss att du även bemöttes med vänlighet av leveranspersonen.

snabb leverans

snabb leverans. Blev lite uppdelad på olika leveranser. Men det gick smidigt. Blir nog säkert fler gånger jag handlar här

Antwoord van Dittvin

Tack för din recension! Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att allt gick smidigt, även om den delades upp. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen, och vi är glada att du planerar att handla hos oss flera gånger.

Allt ok

Allt ok. Enligt förväntan

16 april 2026

Hej Tapsa,

Tack för din recension! Vi är glada att allt levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.