Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Strona internetowa jest beznadziejna.Proces zakupu i wykorzystanie kuponów rabatowych nie działa !! Przy opisie wielu produktów brak podstawowych informacji.( np.poncho dziecięce brak wymiarów , ew... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jestem( już można powiedzieć byłam) stałym klientem od 4 lat. Byłam bardzo zadowolona, ale podejście do klienta, który tyle już wydał ( ubierałam siebie i syna wyłącznie w Deversie). Moja paczka utknę... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Uważam że strona internetowa jest do bani ponieważ wybrałam produkty przeszłam do kasy i gdy chciałam zapłacić to pokazało się powiadomienie że brak w magazynie zresetowałam kilka razy ale nadal były... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Byłam dziś klientem sklepu w Gubinie. Musze powiedzieć, że dawno nie spotkałam tak sympatycznej i pomocnej obsługi- Pani Iza( będąc pod wrażeniem musiałam aż zapytać o imie). Mimo sporej ilości klient... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel
  2. Herenmode
  3. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

e-sklep, Diverse najnowsza kolekcja damska i męska, super okazje, modowe inspiracje, marki, oferty, trendy, Click & Buy Fashion, Diverse Word, Diverse Club

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,6

Alle reviews

32 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jak coś kupujesz i potem chcesz zwrócić to dostaniesz pieniądze na karte podarunkową XDD

Kupilem 2 pary spodni w sklepie. Okazalo się że obie są za małe. Wziałem L gdzie zawsze na mnie pasowały więc nie chciałem tracić czasu na przymierzanie. W domu okazaly sie za male wiec postawnowilem zwrocic, a w sklepie pani powiedziala ze zwrot gotowki jest mozliwy tylko na karte podarunkową. Nic mi nie było o tym wiadomo bo pytałem przy zakupie ile mam czasu na zwrot i czy dostane w gotówce. W sklepie też nie ma informacji, dopiero dowiadujemy się o tym na paragonie. Powiedzialem że chciałbym zwrot w gotówce, to pani oburzona, że na paragonie przecież pisze że mozna tylko na karte podarunkowa. Problem jest taki że już nie chcę tam nic kupować ;v

20 februari 2024

Bardzo kiepska jakość!

Lubiłam ten sklep ze względu na styl. Niestety jakość pozostawia bardzo wiele do życzenia mimo, że ceny wcale nie są niskie. Spodnie joggery założone dwa razy, przy zdejmowaniu zrobiła się dziura na obu nogawkach nad gumką ściągająca spodnie na dole nogawki. Jakby były z papieru zrobione... Sweter założony kilka razy, mechaci się na rękawie. Komin metkę wszystą ma w takim miejscu, że nawet po odcięciu drapię. Rękawiczki, niby porządne, grube drogie, a po kilku założeniach też zmechacone i zaczęły się rozciągać. Plus jeszcze kilka rzeczy z wcześniejszych lat też kojarzę, że były jakieś problemu.
Do tego jak spojrzeć na metki, to praktycznie wszystkie akcesoria zimowe to poliester. Skąd te ceny?Więcej tam na pewno nie kupię. Strata pieniędzy. Jakość to kpina.

28 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Galeria Gemini w Tychach ...Sklep…

Galeria Gemini w Tychach ...Sklep Diverse Bluza 140 zł dałam 200 kasjerka stwierdziła że muszę dać wyliczone bo nie ma wydać i guzik ją to obchodzi. Odeszłam z niczym.Bardzo bezczelna młoda kasjerka o imieniu Diverse bo tak powiedziała, że się nazywa.

15 september 2023

Odradzam

Niestety, ale liczne negatywne opinie w Internecie dotyczące obsługi sklepu internetowego DiverseSystem.com należącego do spółki Etos S.A. (a w szczególności działu reklamacji) nie wzięły się znikąd. Potwierdzam fatalną obsługę reklamacyjną. Jak dla mnie firma zamiast wspierać klientów w ich słusznych roszczeniach, usiłuje uchylić się od swoich obowiązków, wręcz posuwając się do mataczenia - przynajmniej tak było w moim przypadku i w mojej ocenie. W tym kontekście nazwa podmiotu "ETOS", to dobry żart ;)

16 september 2022

Is dit jouw bedrijf?