1. Grafisch ontwerp
  2. Webdesigner
  3. Webdesigner

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij zijn Divium. Niet zomaar een webdesign bureau, wij zijn het bureau dat jou gaat helpen met het vernieuwen van je digitale imprint. Ons team bestaat uit out of the box denkers en doeners die het talent hebben niet alleen ons succesvol te maken, maar ook jouw onderneming. Wij helpen bedrijven & ondernemers met hun merkidentiteit om zich opnieuw uit te vinden en om zo toonaangevend in de markt te blijven. Wij bouwen en ontwikkelen de tools die digitale versnelling mogelijk maken. Wij combineren traditionele creatieve storytelling met het beste van wat technologie te bieden heeft.

4,4

Uitstekend

5 sterren voor Divium. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Het resultaat is naar mijn mening perfect. Mijn webpagina gemaakt door Divium spreekt voor zich. Zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en de service. Nu al 3 websites laten ontwerpen door Divium👌 Dit is the place to be, je hoeft niet meer verder te zoeken als je het aan mij vraagt.

10 december 2020

Top dienst!

Top dienst! Als een ondernemer wil ik soms te veel dingen zelf doen, en daarom heb ik al mijn websites altijd zelf gemaakt. Wat ik niet wist, is alles wat ik fout deed en wat beter kon. En daar hielp Divium mij enorm bij. Ik heb nu een website waar ik echt trots op ben en die ik overal probeer te promoten. Bedankt!

16 mei 2020

Een TOP bedrijf

Een TOP bedrijf, er werd zeer duidelijk naar mij gecommuniceerd, bij elke stap werd ik betrokken. Ik kreeg het gevoel dat mijn mening gewaardeerd werd, ik werd geadviseerd welke richting ik het moest gaan met mijn website. Door Divium te danken ontvangen wij veel positieve reacties. En in de search engines ranken wij ook beter!

27 maart 2020

Klasse bedrijf!

Ik ben erg tevreden over het werk dat Nabil levert. Het is niet alleen het eindresultaat waar ik erg blij mee was; het is veel meer. Bij Divium is het proces naar het eindresultaat net zo belangrijk en dat waardeer ik als klant. Duidelijke communicatie, eerlijke cijfers en je weet wat je kan verwachten. Ik kom zeker nog terug bij jullie en zou jullie ook zeer zeker bij mijn collega's aanraden!

24 maart 2020

Passie in zijn werk.

Nabil is een top grafisch vormgever en weet echt waar hij mee bezig is. Fijn om te zien hoe Nabil zoveel passie heeft in zijn werk en enorm goeie resultaten levert. Het is fijn om met hem samen te werken, want hij luistert goed naar de klant zijn wensen en helpt ook goed met het bedenken van ideeën. Hij werkt nauwkeurig en weet precies wat jij als bedrijf moet uitstralen.

Bedankt voor deze samenwerking.

Ik hoop op meerdere samenwerkingen met divium!

24 maart 2020

Zeer tevreden

Nabil is een zeer getalenteerde en hardwerkende young professional die erg veel verstand van zaken heeft op het gebied van webdesign. Hij heeft een duidelijke visie en een gedreven passie voor zijn vak. Zijn oog voor detail heeft ervoor gezorgd dat mijn projecten tip-top en met een prachtig design werden aangeleverd. Ik ben zeer tevreden en kan Divium aan iedereen die op zoek is naar een goede webdesigner aanraden!

28 februari 2020