Dj4eventz Reviews 79

TrustScore 5 uit 5

4,9

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale Dj4eventz. Holdt fest for 400 internationale gæster og dansegulvet var fyldt fra start til slut :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Michael leverede musik til min 50-års fest. Vi var ikke mange og alligevel kunne han holde “floor” igang hele tiden. Forinden ringede han og spurgte grundigt ind til mine forventninger. Og han var lyd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Michael som spillede til min datters 15 års fødselsdag, leveret et fantastisk stykke arbejde. Hele min oplevelse med Dj4eventz har været virkelig positiv. Jeg har følt mig taget seriøst fra første kon... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dj
  2. Evenementenmanagementbedrijf

Geschreven door het bedrijf

DJ TIL DIN FEST Book en Dj hos DJ4Eventz til din fest, vi har professionelle Dj's, der underholder bredt og blandet dansemusik til alle anledninger. Vi underholder hvert år ved flere hundrede arrangementer, lige fra Bryllup, Fødselsdag, Havefest, Konfirmation, Guldbryllup, Sølvbryllup. Kobberbryllup, Firmafest, Julefrokost, Sommerfest, Børnefødselsdag, Børnediskotek & meget, meget mere.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

DJ MoRoax - bryllup

DJ MoRoax - bryllup
Rigtig god DJ der allerede ved kommunikationen inden festen, forstod hvad vi gerne ville have.
Godt blandet musik og DJ var meget engageret i festen.
Hermed gode anbefalinger fra os

23 augustus 2022

Fantastisk DJ (Michael)

Fantastisk DJ (Michael) , super god musik, han havde føling med hvad der skulle spilles, og spillede selvfølgelig også efter ønsker
Jeg kan kun anbefale dem til jeres næste fest 🎉🎉🎉🎉🎉

15 augustus 2022

Top fedt

Super proff, velforberedt hyggelig DJ der var velforberedt.
Dejligt med en opringning og et personligt mix han lavede til vores brudevals.

15 augustus 2022

Fødselsdag

Hej. Jeg har lige holdt min 50 års fødselsdag d 25/6 2022 jeg lejet en dj til at spille som hedder rene. Han var god til at få folk ud på gulvet også selvom vi ikke var så mange. Så hvis i skal holde stor fest og i mangler en dj som får folk ud på gulvet og som kan spille noget godt musik. Så er det rene i skal ringe og spørger efter.

28 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dj moroax (René) hvis du virkelig vil have fest skal du have ham her

Min mand og jeg skulle holde kobberbryllup/ 2x 40 års fødselsdag😊 og ville sætte lidt skub i festen og derfor hyrede vi en Dj igennem dj4events😊 Der blev ikke sat lidt skub i festen,men vanvittigt meget skub i festen!!!! René var en meget professionel fra starten af og han spurgte ind til vores musikgenre og hvordan vi gerne vil have festen, vi har fået rigtig meget ros for at musikken har ramt lige vores gæster 😘 Hans musikudstyr var over alt forventning han kan spille både i mindre lokaler, men i selv deleshed i store lokaler, hans lysudstyr er helt unikt, men han fylder dog ikke det helt store, hvilket der gør at han ville passe ind i hvilken som helst lokale. Herfra os vil vi bare sige fantastisk arrangement fra hans side af, vi kan kun anbefale den mand

6 juni 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dj MoRoax kan helt klart anbefales

Gennem dj4eventz fik vi hurtig tilbagemelding med god email korrespondance i forbindelse vores kommende bryllup.

Vi blev en lille uges tid før kontaktet af René // Dj MoRoax der var god til at spørge ind til ønsker til festen og hvordan dagen skulle forløbe. René kom i god tid og satte lyd og lys op så det hele var klar - iøvrigt med Danmarks fedeste selvlysende pult.

René havde et højt smittende humør og danseskoene på som sørgede for at festen hurtigt kom helt op at ringe sammen med en fantastisk fornemmelse for hvad der fik gæsterne til hoppe og danse på fuld skrue!

René sørgede for god variation af musikken så både unge som gamle gav den gas og var altid klar på tage imod ønsker!

Så hvis du vil have en Dj der går udover bare at skifte musik, men som mærker stemning, som sørger for at alle er glade og ikke holder sig tilbage for selv at danse med, så får DJ MoRoax den bedste anbefaling herfra! 💃💃🕺

30 mei 2022

Gymnastik opvisnings aftenfest

Hedehusene gymnastik forening er meget tilfreds, med DJ4events.
Stefan, som var Dj til vores aftenfest efter en veloverstået gymnastik opvisning, er vi særdeles tilfreds
med, Stefan er behagelig og har helt styr på musikken til unge gymnaster 20+

10 mei 2022

Antwoord van Dj4eventz

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre.

God hurtig service

God hurtig service. Meget venlig Dj spillede alt hvad vi gerne ville have. Så det kan jeg varmt anbefale

5 april 2022

Hej Linda,

Mange tak for de 5 stjerner. Dem sætter vi stor pris på :)
Dejligt at du føler, at du har fået en god service og alt bare spillede til din fest.
Ha' en skøn dag.
Dbh. Iva / Dj4eventz

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fint firma - dårlig DJ

God proces i forbindelse med booking, men DJ evnede ikke at få "folk på gulvet", og spillede kun i meget begrænset omfang musik med de kunstnere som vi havde brugt tid på at udarbejde, og gennemgå med DJ.
Så ikke den bedste musik-oplevelse.

4 april 2022

Hej Henrik
Vi er kede af Dj'en har ikke været til jeres forventninger.
Der vi har ingen bookinger på dit navn Henrik Olsen i vores bookingsystem.
Har du lyst at give os mere info omkring dagen dato, navn på Dj eller hvor er arrangementet afholdt.
Vi vil rigtig gerne tage en snak med Dj.
Alex

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fed lyd og lys, og dygtig DJ

Vi fik DJ Steven til vores datters konfirmation. Han holdt godt gang i festen for alle generationerne. Som tidligere DJ var jeg lidt skeptisk omkring udstyret, men den skepsis blev gjort til skamme. Der er alligevel sket en del på teknologisiden de seneste 20 år.

25 januari 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde den udsøgte fornøjelse af DJ…

Vi havde den udsøgte fornøjelse af DJ David til vores nyligt afholdte fest med deltagelse af folk i 50'erne og deres børn i 20'erne. Dj David er vidende, hyggelig og sympatisk. Vi talte med ham i god tid før festen om musikstil og ønsker, og aftalte at gæster naturligvis kunne komme med ønsker under festen, hvilket virkede upåklageligt. David kom i god tid og stillede og der var fyldt på dansegulvet fra første nummer.

20 oktober 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.