Today I had the most wonderful conversation with Amanda. She was very assertive and answered all my doubts. I felt very comfortable during the conversation, as if I was speaking to a trusted friend ab... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god oplevelse med Djøfs kundeservice. Amanda var hjælpsom og gav mig præcis den hjælp jeg søgte - og mere til - på en venlig og professionel måde. Stor respekt for den måde, medlemmernes spørg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter mange års medlemsskab meldte jeg mig ud da jeg ikke følte et behov for at være medlem. Ironisk nok skulle jeg bruge deres hjælp én måned senere i forbindelse med en fusionering og nye kontraktli... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tjek kontingentprisen! Jeg har været medlem af DJØF i 19 år og har i den tid været ansat i både det offentlige og private. I perioder har jeg været ledig. Der er en lavere kontingentpris for ledige.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Djøf er akademikernes og ledernes fagforening. Vi er fagligt fællesskab for over 100.000 medlemmer i det private og offentlige – og studerende ved de merkantile og samfundsvidenskabelige uddannelser. Vi driver faglig udvikling og inspiration, 1:1 rådgivning og karrieresparring – og debat om de svære dagsordener og fremtidens arbejdsmarked. Vi bygger netværk og relationer mellem fagligt ligesindede. Vi arbejder for at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår. Og vi bakker dig op – også juridisk, hvis du får behov for det. Når du lykkes – lykkes vi.
Gothersgade 133, 1123, København, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Amanda var skarp, dygtig og overbevisende – og fik mig alligevel til at blive. En virkelig god rådgiver med styr på tingene. 5 stjerner herfra.

Antwoord van Djøf
God oplevelse med Rebecca fra Medlemsservice. Venlig, tålmodig, serviceminded.

Antwoord van Djøf
Super god service ifm, at jeg meldte mig ind. Medarbejderen gik den “ekstra mil” for at hjælpe mig ved fx også at undersøge, hvordan jeg nemmest kom ud af mit medlemsskab af min nuværende fagforening og a-kasse.

God medlemsservice
Jeg havde en henvendelse vedr. kontingent og opkrævning. Jeg fik svar hurtigt og god medlemsservice hos Charlotte.

Antwoord van Djøf
Jeg fik svar på alle spørgsmål på fyldestgørende vis. Desuden var medarbejderen venlig og empatisk og forstod umiddelbart min problematik. Det var en behagelig oplevelse.

Antwoord van Djøf
Virkelig dårlig tone fra medarbejder og vil ikke lade mig komme ud af deres fagforening. Jeg prøvede at forklare min situation, at jeg har været gratis studiemedlem og ikke var klar over at jeg automatisk blev tilmeldt deres fagforening og dermed skal betale et kontigent på 339,- om måneden. Jeg er først blevet opmærksom på det nu, hvor jeg har fået min første regning, som er for HELE kvartalet. Medarbejderen var ovenikøbet super arrogant og uforstående, fordi jeg jo bare kunne læse de betingelser der stod med småt. Så fordi jeg ikke lige har været opmærksom efter min studietid (som har stået på super travlt med nyt arbejde), så kan jeg først meldes ud pr. juli måned.. PÅ TRODS af at jeg allerede er medlem af en anden fagforening? Amen hvad er det for noget. Det er godt nok ikke at være på kundens side. Vil absolut ikke anbefale DJØF til nogen.

Antwoord van Djøf
Rebecca Garnfeldt er en super god rådgiver som gav en meget venlig og god service.

Antwoord van Djøf
Behagelig samtale i telefonen, god service og forklaring af de forskellige muligheder hos Djøf.

Antwoord van Djøf
Tak til Rebecca Garnfeldt for de gode råd og den hurtige service i forbindelse med tilmeldingen.

Antwoord van Djøf
Super god service, og man kan mærke at de oprigtigt gerne vil skabe værdi for deres kunder. Især tak til Amanda!

Antwoord van Djøf
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Djøf, og derfor giver jeg 5 stjerner. Man mærker tydeligt, at deres rådgivning ikke bare er professionel – den er også personlig og oprigtig. De har virkelig gjort en indsats for at hjælpe mig videre i min karriere, og det betyder meget.
Tak for god hjælp og støtte!

Super fin rådgivning ift mine muligheder med Djøf. Tak for det 😊

Antwoord van Djøf
Rigtig behagelig samtale med Amanda fra medlemsservice. Selvom det er mig der har sovet i timen, så var Amanda meget forstående og hurtigt fandt hun en løsning. Super fedt

Antwoord van Djøf
Tak for informativ samtale om mine muligheder for at få karriererådgivning osv.

Antwoord van Djøf
Jeg ledte efter en ny fagforening, og Djøf formåede virkelig at imødekomme mig og ekspedere min sag hurtigt.

Super flinke og hjælpsomme
Jeg blev mødt med velvilje og engagement.

Antwoord van Djøf
Lees meer over geverifieerde reviews.