American Vintage Reviews 422

1,4

Als gast besteld, bij het invullen van het retour formulier wordt het bestelnummer niet herkent . Een mail gestuurd . Reactie een standaard mail daarin wordt begrip aan mij gevraagd geduld te h... Toon meer

Een wollen trui gekocht via Zalando van 160 euro. Na enkele keren dragen en eenmalige wasbeurt met handwas begon deze pull zo hard op te wollen dat het bijna niet mogelijk meer is om hem te dragen.... Toon meer

Pakje is verloren gegaan op 18 januari. Sindsdien al een maand proberen iemand te bereiken, via mail of per telefoon. Uiteindelijk moest ik een aantal formulieren invullen. Daarna geen reactie meer. N... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Activewear winkel
  3. Kinderkleding
  4. Herenmode
  5. Damesmodewinkel

Nous sommes American Vintage. Une marque française, née dans le Sud de Marseille en 2005, sous l’impulsion de Michaël Azoulay. Notre vestiaire ? Composé d’essentiels colorés et confortables, pensés pour toute la famille et faits pour durer. We are American Vintage. A French brand born in the south of Marseille Marseille in 2005 driven by Michaël Azoulay. Our wardrobe? Colourful and comfortable essentials designed for the whole family and made to last.

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 67% van zijn negatieve reviews beantwoord

Als gast besteld

Een mail gestuurd . Reactie een standaard mail daarin wordt begrip aan mij gevraagd geduld te hebben omdat zij het druk hebben. Zometeen zijn de twee weken van de retourtijd verstreken enz..Heel slecht.

31 maart 2026

Antwoord van American Vintage

Hello, thank you for your message and for your interest in American Vintage.
Please note that this is our automatic reply to confirm that we have received your request and will peply very soon.
Our team is doing everything to get back to you as soon as possible regarding each request. Even though we are doing our best, this processing time can vary according to your request as well as global activity flow.
We kindly invite you to share your contact information with us again at customerservice@am-vintage.com so we can review your exchanges with us.
We do apologize if this wasn't clear enough. Your relationship with American Vintage is meant to only be pleasure, loyalty, authenticity and the best services possible.

Stroperig retour proces

De customer service is overbelast, dus als je problemen hebt met je order of retour moet je geduldig zijn. Maar uiteindelijk hebben ze in mijn geval alles opgelost. Ik heb 2x eerder besteld en dat ging helemaal prima, maar dit was mijn eerste ervaring met een retour. Ik heb 4 truien van American Vintage, waar ik best tevreden mee ben. Ja, ze pillen, maar eerlijk gezegd doen alle truien dat. Als je ze goed verzorgt, niet te vaak wast, en regelmatig ontpluist zijn het prima truien.

31 januari 2026

Hello @Angélique,
We sincerely thank you for taking the time to update your review and share your experience.
We are sorry that your return required some patience, but we are very pleased that we were able to find a positive outcome. Your understanding and recognition of our customer service team truly mean a lot to us 😊.
Indeed, American Vintage is a human-sized company located in the south of France. We always do our best to reply as quickly as possible and have chosen not to outsource our customer service so that we can offer personal and high-quality support.
Thank you as well for your comments about our products and for your loyalty ❤. Your care advice is absolutely right and will certainly be helpful to other customers.
Our customer service team looks forward to assisting you if needed.

Slechte kwaliteit

Dit lijkt mij toch geen prijs-kwaliteit verhouding.

10 november 2025

Antwoord van American Vintage

Hello @Lanthe De Valck, thank you for sharing your experience with us. We truly appreciate your feedback.
Please note that our materials and garments are carefully selected and crafted, giving our products that unique and authentic feel that is part of our DNA.
Our materials are delicate and will change and evolve over time, which is why it is important to follow the care instructions (washing, spinning and drying) to preserve the quality of the fibres and colours.
We are committed to responding to every request as best as we can, so please contact our teams directly at customerservice@am-vintage.com for more specific advice and personalised support.
We remain at your disposal to support and assist you in caring for your products.
See you soon, AMV Team 🎈

Heel onduidelijk en slecht…

Echt een ongekend onduidelijk en slecht retourbeleid. Ik heb veel producenten van AMV, maar ga nooit meer op hun eigen website betellen!! Ben al 3 uur bezig met het printen van labels, invullen van verschillende formulieren en bellen met de klantenservice. Never again

11 december 2025

Antwoord van American Vintage

Hello @Danielle, thank you for sharing your experience with us. We truly appreciate your feedback.
We nevertheless regret that this experience did not meet your expectations.
We always strive to provide the best possible shopping experience.
American Vintage offers you a low-cost return label with the fee directly deducted from your refund. You can find all information guiding you to send back your items as easily as possible and more details on our return policy here.
We kindly invite you to share your contact information with us customerservice@am-vintage.com so we can review your exchanges with us and continue to assist you if needed.
Your relationship with American Vintage is meant to only be pleasure, loyalty, authenticity and the best services possible ❤.

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice. Telefonisch niet bereikbaar. Retouren is onmogelijk. Erg jammer van zo’n mooi merk, we leven in 2025.

10 december 2025

Antwoord van American Vintage

Hello @Chantal, thank you for sharing your experience with us. We truly appreciate your feedback.
Our customer service team is always responding to every request received and available for your request through different means, please see here. We nevertheless regret if you experienced issue contacting us.
We always strive to provide the best possible shopping experience.
If you need any further information or assistance, we would be very pleased to help you. We kindly invite you to contact us at customerservice@am-vintage.com.
See you soon, AMV Team 🎈

Te duur voor de kwaliteit

Mooi kledingmerk maar de truien zijn niet kwalitatief.
Fluo gele trui gekocht. De kleuren vervagen na het wassen.
Het merk gecontacteerd en na lang wachten kreeg ik antwoord dat het lag aan het verkeerd wassen.

21 juli 2025

Na 3 weken nog steeds geen retourbetaling ontvangen

Vestje (€110,-) van American Vintage 3 weken geleden al retour gestuurd (met ontvangstbewijs) maar nog steeds geen retourbetaling ontvangen. Mails gestuurd maar geen enkele serieuze reactie behalve een mail waarin staat dat ze mijn geduld zo waarderen. Ik maak me zorgen.

12 april 2025

Trui ziet er na 4 weken onverzorgd uit

Een trui in Rotterdam gekocht die na 4 weken (max 3 keer dragen én niet gewassen) enorm aan het pillen is dat het niet te onderscheiden is van een fast fashion merk. Vroeger enorm tevreden over de kwaliteit maar de medewerker gaf eerder aan dat de samenstelling veranderd is sinds dit jaar. Vandaag teruggeweest naar de winkel en de medewerker vond de trui er nog mooi uit zien en gaf aan dat de pillende trui bij American VINTAGE hoort, een vintage look dus. Wollen truien met een vergelijkbare prijs van 10Days gaan jaren mee, dus voortaan kopen wij ze alleen daar nog. Buiten de slechte klantenservice online dus ook in de winkel.

22 januari 2025

Slechte prijs kwaliteit

Slechte prijs kwaliteit. Twee overigens prachtige wollen truien gaan binnen paar keer dragen erg pillen en zijn al lelijk geworden. Dat mag niet voor wwn trui van 169 euro. Ik koop het niet meer!!

18 november 2024

Een vod van €100

Bij de Bijenkorf kocht ik voor €100 een American vintage trui , donkerblauw. Ik heb de trui 1 dag gedragen, nog niet gewassen.
De hele trui zit vol pluizen. Ik ga ermee terug naar de Bijenkorf.

28 oktober 2024

Bad customerservice!!!!!!

Bad customerservice!!!!!!

Ik mailde meerdere malen omdat ik geen bevestigingsmail ontvangen had met het ordernummer. Helaas passen mijn bestelde stuks niet en wil ik ze graag retourneren. Je kunt via de site een retouraanvraag doen met je bestelnummer. Tot op vandaag nog steeds geen bestelnummer ontvangen na 7 mails… SCHANDALIG! Het was een dure aankoop en ik kan die op geen enkele mogelijke manier terugsturen. Ook in de winkels kunnen ze mij niet verder helpen. Nooit meer!

17 oktober 2024

Zeer slechte kwaliteit,duur betaald

Ik ging voor de kleuren,
Verschillende truitjes en ‘t shirts gekocht.
Wat een slechte kwaliteit, na een keer wassen
- gaatjes
- geen model meer ziet eruit als een oude vod.
Schande dat jull

Nooit meer, heel triest

Het zijn ook nog dure spullen

26 september 2024

Geen geld terug van retour

Helaas lees ik het vaker: mijn refund is nog steeds niet terugbetaald (22 maart opgestuurd). Het is ontzettend ingewikkeld om met ze in contact te komen. Ik moet mijn verzekering op mijn creditcard gaan aanspreken om het geld terug te krijgen. Het gaat om veel geld, dus dit is echt schandalig.

21 juni 2024

Ben al een maand bezig met mijn refund

Ben al een maand bezig met mijn refund, maar ze negeren me volledig. Het is een duur merk waarvan je verwacht dat hun service op orde is, maar ik heb dit echt nog nooit meegemaakt. Ze beweren dat mijn return nog niet is aangekomen in hun warehouse, maar mijn track and trace zegt van wel. Ik wacht nog steeds op een refund van 400 euro.

14 juni 2024