American Vintage Reviews

1,5

Als gast besteld, bij het invullen van het retour formulier wordt het bestelnummer niet herkent . Een mail gestuurd . Reactie een standaard mail daarin wordt begrip aan mij gevraagd geduld te h... Toon meer

De customer service is overbelast, dus als je problemen hebt met je order of retour moet je geduldig zijn. Maar uiteindelijk hebben ze in mijn geval alles opgelost. Ik heb 2x eerder besteld en dat gin... Toon meer

Een wollen trui gekocht via Zalando van 160 euro. Na enkele keren dragen en eenmalige wasbeurt met handwas begon deze pull zo hard op te wollen dat het bijna niet mogelijk meer is om hem te dragen.... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. Activewear winkel
  3. Kinderkleding
  4. Herenmode
  5. Damesmodewinkel

Nous sommes American Vintage. Une marque française, née dans le Sud de Marseille en 2005, sous l’impulsion de Michaël Azoulay. Notre vestiaire ? Composé d’essentiels colorés et confortables, pensés pour toute la famille et faits pour durer. We are American Vintage. A French brand born in the south of Marseille Marseille in 2005 driven by Michaël Azoulay. Our wardrobe? Colourful and comfortable essentials designed for the whole family and made to last.

Zeer slecht

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

88 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer slechte tot onbestaande klantendervice

Pakje is verloren gegaan op 18 januari. Sindsdien al een maand proberen iemand te bereiken, via mail of per telefoon. Uiteindelijk moest ik een aantal formulieren invullen. Daarna geen reactie meer. Na een maand geen pakje of geen geld terug. Bereidheid om klanten te helpen is nihil.

21 februari 2024

Hyperslechte kwaliteit!!

Hyperslechte kwaliteit!!! Voor dure prijs toch wel...
Trui na 1 dag volledig in pluizen....zelfs na zorgvuldig wassen en pellen van de pluizen, na enkele uren dragen weer vol pluizen....
Katoenen t shirt idemdito....een vodje na 1 keer wassen...NOOIT MEER!!!!

1 december 2023

Waardeloze service en kwaliteit

Dure trui via de Bijenkorf gekocht. Binnen 2 dagen en nog niet gewassen(!) vol met pillen en bleek ook nog eens een gaatje in te zitten. Bijenkorf (ook al zo'n slecht verhaal qua klantenservice) komt met standaard riedeltje; trui kan pillen want wol bladibla
Ja, maar niet na twee dagen.
Ik probeer niet eens rechtstreeks een klacht in te dienen bij American Vintage, want de uitkomst lijkt me na het lezen van de reviews helaas al duidelijk.
Customer Service is zó belangrijk!

22 maart 2023

Slecht retourbeleid

Ik kocht een mooi vest in de sale, maar later thuis merkte ik op dat er mohair in zat, waar ik niet tegen kan. Ben de volgende dag terug gegaan om het vest te retourneren. Wat schetst mijn verbazing: dat mocht niet, en ook geen tegoedbon? Heel vreemd. Ik mocht alleen iets anders uitzoeken in de winkel. Ik vond niets wat ik wilde ruilen en moest dus met de kriebelde trui terug naar huis. Heel erg zonde en nu ik dit weet zal ik hier niet snel meer iets kopen. Geen geld terug kan ik begrijpen maar ook geen tegoedbon dat is echt niet klantvriendelijk. Jammer!

3 februari 2023

zeer slechte klantenservice

zeer slechte klantenservice, een jas gekocht, maar verkeerde maat. Ondanks meerdere malen beloften van de klantenservice dat ze het aankoop bedrag zouden terug storten is dit niet gebeurd. Koop hier nooit meer

17 januari 2023

Vest wat geleverd is pilde na 4 uur…

Vest wat geleverd is pilde na 4 uur dragen al zó erg dat ik deze niet meer kan dragen. Het ziet er niet uit!
Ik wil het als klacht retourneren en vraag om een antwoordnummer waar ik het naartoe kan sturen. Dat krijg ik niet want ze zeggen na 1,5 week wachten doodleuk dat wol naar verloop van tijd pilt. Na mijn mail terug heb ik nu 1,5 week later nog niks gehoord, ze zwijgen dus. Retourneren op mijn eigen kosten naar Frankrijk en zonder reactie van hun ga ik niet doen want dit bedrijf gaat toch geen geld terugstorten. Ze moeten zich schamen!!!! Winkels in dure winkelstraten maar ze belazeren hun klanten met hele slechte kwaliteit. Niets bestellen op die website, je kan fluiten naar je geld!

1 januari 2023

Ik heb net hetzelfdeslechte service bij online retours

Ik heb net hetzelfde: zelf retourkosten betalen, maar dat staat op de site, als je ze wilt bellen hang je 30 minuten aan de lijn en wordt je verbroken zonder antwoord, als je ze wil mailen, werkt je inlogcode niet meer en moet je die opnieuw instellen, als je ze dan mailt krijg je een auto respons! ongelofelijk slechte service als je online iets bestelt !

4 december 2021

Op eigen kosten retour gedaan naar…

Op eigen kosten retour gedaan naar Frankrijk (16 euro). Ik krijg geen reacties op mijn e-mails. Zeer slechte klantenservice! Ik kan ook niet meer inloggen op mijn account! Sinds twee weken nog altijd mijn geld niet teruggestort! (100 euro). Ik zal nooit meer van deze website bestellen!!

15 oktober 2021

Erg veel spijt van aankoop

Erg veel spijt van aankoop. Gevallen voor het model. Veel te duur voor de kwaliteit. 148 euro en na een paar keer dragen is de trui veranderd in een vod vol pluizen. Slechte kwaliteit. Trui is mix wol en andere vezels.

7 oktober 2021

Problemen met retourzending

De trui die ik thuisgestuurd kreeg, was prachtig. Maar hij prikte bij mijn hals (ondanks de superfine alpaca wol). Ik heb meteen de volgende dag een herroepingsformulier ingevuld. Ik kreeg een bericht in het Frans op 11 augustus 2021. Ik zou per email een retourlabel krijgen. Maar ik moest wel wat geduld hebben. Het was druk. Het is vandaag 15 september. Ik wacht nog steeds. Opdate: Het is nu 9-01-2024. Zoals verwacht, nooit meer wat van gehoord

15 september 2021

Slechte klantenservice, achterhaald retourbeleid

Online een order geplaatst, maar teleurgesteld door de slechte kwaliteit van de kleding heb ik de items retour gestuurd op eigen kosten naar Frankrijk. Vervolgens is het pakket 1,5 week geleden bij hen afgeleverd en heb ik nog helemaal niks vernomen over de terugbetaling + ik krijg geen reactie van de klantenservice op mijn e-mail. Ik ga hier nooit meer wat bestellen.

6 augustus 2021

Ongelooflijk slechte klantenservice!

Een blouse die veel te groot was, leek op XXL ipv L, moest ik op eigen kostn terug sturen naar een adres in Frankrijk. Extra kosten; 13.50. Er is nooit gereageerd op mijn mailtjes. De kwaliteit van een erg dure wollen trui is verschrikkelijk slecht, uit model en pilt énorm.Nóóit iets kopen van dit bedrijf!

6 april 2021

Slechte kwaliteit truien

Omdat ik het model van de truien van American Vintage mooi vind, trap ik er steeds weer in. Maar de kwaliteit is echt heel slecht. Al na een paar keer dragen gaat de wol pillen en gaat het model eruit. Eigenlijk is de trui na 3 keer dragen al ‘oud’. Dat zou toch niet moeten kunnen. Goedkoop zijn ze niet....

19 maart 2021

Kleur van de broek omschreven als…

Kleur van de broek omschreven als “Carbon” en lijkt op de foto’s donkerblauw. Blijkt gewoon pikzwart te zijn. Retour moet je zelf betalen en ze nemen de broek ook niet in een eigen American vintage store aan, je moet hem naar Frankrijk sturen. Verschrikkelijk bedrijf.

10 februari 2021

Slechte kwaliteit

Ze doen moeilijk. Retour zenden is niet mogelijk.
Bovendien zijn de artikelen van slechte kwaliteit.

24 december 2020
Reviews in alle talen tonen. (441 reviews)