Vi er kommet med vores gamle, brugte biler hos DM auto gennem de sidste 12-15 år. Trods dyre reperationer på de gamle biler, har vi altid følt os ærligt og godt behandlet og er derfor vendt tilbage ig... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Super virksomhed, som altid er klar til at hjælpe. Smilende og go’ service - kan anbefales 😊
Tusind tak for jeres hjælp og service. Vi stod overfor en lille bilferie i DK og 2 dage før satte bilen ud. Jeg kontaktede DM Autoteknik og fortalte dem om vores SOS-situation. En time efter var b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
God arbejde!
DM Autoteknik er et værksted man har…
DM Autoteknik er et værksted man har lyst til at komme til igen og igen.
De ansatte udfører deres arbejde professionelt, og servicen er helt i top.
Man får en ærlig og reel behandling og altid med et smil på læben.
Vi vil på det varmeste anbefale DM Autoteknik og kan kun give værkstedet topkarakterer!
Jens fra Køge & Merete
Seriøse folk
Her Har man med nogle knivskarpe mekanikere og gøre, som er pertentlige, veluddannede, tager deres job meget seriøst og som er meget kundeorienteret.
Skulle have dem til og tjekke for slør, som et andet firma påstod der var i mine sporestænger, bilen kunne nemlig ikke spores.
Den vågne mekaniker kiggede på sporingsrapporten fra det andet værksted, og så straks at de havde prøvet at spore den efter en BMW M5 i stedet for vores 520d. Han satte sit sporingsapparat på, og fiksede den sporring på 30 min.
Kom ind og forklarede hvad problemet havde været, og at den kørte som den skulle. Og så havde han lige rette et udstødningsophæng som sad skævt, uden beregning. Det er service og kompetente mekanikere.
Kun de allervarmeste anbefalinger herfra.
direkte og ærligt værksted
Fik lavet Kobling, Tandrem og lidt blandet... en solid regning. Blev ringet op inden de gik igang, aftalte fast pris (ca. 25% billigere end Audi), og selvom der blev nogle ekstra timers arbejde... holdte de prisen. Der var jo en aftale.
Jeg har altid haft service/værksted hos autoriseret Audi-værksted, men vil bruge DM fremover.
Bilen er en Audi A4 fra 2009.
Super god Service
Havde en fejl med en motorlampe der lyser ringer til dem og kom der ned med det samme 1 time efter problem løst og kørte der fra rigtig glad.
så jeg kan kun sige SUPER god service
Billige og Kompetente
Havde min BMW til fejl testning for kun 295DKK hvilket var det billigste jeg kunne finde på nettet. De løste fejlen ved en simpel reparation, og nu kører den super godt igen :-)
grundigt og tillidsvækkende arbejde
Havde min bil til eftersyn af bremserne og skift af bundkar og de var hurtige til at kontakte mig med en tid og gav efterfølgende overslag på prisen mens jeg ventede. Desuden viste de mig før jeg gik hvad de præcis ville lave. Vil absolut bruge dem igen.
Hurtige, venlige og fleksible
Vi har ikke oplevet nogle problemer med disse mekanikere. De har altid leveret god service, information og fleksibilitet. Man kan trygt aflevere bilen i deres kyndige og erfarne hænder og næsten få en splinterny bil tilbage. Vi har fået lavet affjedring, udstødning, dæk, buler, mm. hos dem og vi ønsker ikke at benytte nogle andre mekanikere.
Vi takker for god service.