Heb hier me voer besteld omdat het bij de dierenarts te duur werd ,de service hier vond ik erg goed kon aangeven welke dag ik me bestelling graag wilde ontvangen. Kreeg een mailtje dat de bestelling o... Toon meer
Droog voer Gastro Intestinal voor mijn hond, prima! Blikvoer Gastro Intestinal 200 gr, bevat een roestige bodem aan de binnenkant van het blikje. Dit vind ik heel vreemd en lijkt mij geen goeie zaak,... Toon meer
Mijn dierenarts kon het dieetvoer voor mijn katten niet tijdig leveren, iedere keer was er iets anders waardoor het niet binnen was gekomen. Ik woon zelf in Duitsland en ben toen naar een Nederlandse... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Samen met de dierenartsen gaan we voor het beste voor je huisdier!
Heel tevreden
Heel tevreden! Alleen jammer dat het soms erg lang duurt voordat het bij de dierenarts aankomt. Bestelling direct naar huisadres zijn super snel!
De eerste levering was snel maar niet …
De eerste levering was snel maar niet compleet. Het was mij even niet duidelijk of en wanneer de rest geleverd werd, maar dat gebeurde na een paar dagen gelukkig alsnog. Al was het wel een enorme doos voor 1 tubetje tandpasta.
Geen tegenvallers
Geen tegenvallers, netjes op tijd, goed verpakt.
De bestelling was goed verpakt en snel …
De bestelling was goed verpakt en snel binnen
Goede prijs en snel verzonden
goed ,vlot bezorgd
goed ,vlot bezorgd ! alleen onduidelijk over eerste bestelling 5 % korting , blijkt dus alleen te gelden als het bij een dierenarts afgeleverd zou worden , heb daarvoor moeten bellen !! En naar kortingscode gezocht , maar die zijn vanaf 2015 niet meer geldig , zei de telefoniste van doc &booff, dan vind ik dat ze er wel afgehaald mochten worden ! Jammer op een grote bestelling (192, euro geen korting ,
op 28 september bestelde ik kattenvoer
op 28 september bestelde ik kattenvoer, ik kreeg twee keer het bericht dat mijn bestelling niet volledig geleverd kon worden, ik kreeg 1 ipv 5 verpakkingen.
Bij een andere leverancier had ik de bestelling de volgende dag thuis.
Ik trok de rest van mn bestelling in, werd keurig afgehandeld.
Verkooptechnisch vond ik de afhandeling slecht, als bezitster van meerdere katten, had ik een goede afneemster kunnen worden van Royal Canin Instinctive 7+. Als je klanten wilt trekken (het was voor mij de 1e keer dat ik bij doc en booff bestelde) met je in geval van niet na kunnen komen van een levering, daar iets tegenover stellen. Dat betaalt zich later wel weer uit. Dat kweekt goodwill, dat doet een e-mail met verontschuldigen niet. Ik bestel niet weer bij genoemde firma.
geen problemen met doc&booff ondervonden
Duidelijke website en een snelle …
Duidelijke website en een snelle levering. Een ook niet onbelangrijk, het voer dat ik nodig heb is € 5,-- goedkoper dan bij elke andere zaak.
Duidelijke info op de site
Duidelijke info op de site, snelle levering dus geen issues.
Mijn beoordeling over mijn bestelling is dat ik helemaal tevreden ben
Mijn beoordeling over mijn bestelling is dat er 2 artikelen niet op voorraad waren. In totaal 4 artikelen, 2 artikelen werden direct bezorgd met keurig een brief erbij dat de andere zo snel mogelijk toe gestuurd zouden worden. Nou dat was ook zo, dit niet eerder gehad. Echt keurig afgehandeld. Ga zo door met dit beleid. Zeker een volgende keer.
Snelle levering, goede prijs. Ik ben zeer tevreden.
Top service er was iets niet op …
Top service er was iets niet op voorraad sturen toch het eerste pakket en daarna het andere prijstechnische ook een 10
Vandaag besteld en morgen in huis
Vandaag besteld en morgen in huis. Keurig verpakt.
Reeds 2x bij hen besteld en beide keren waren uitstekend verzorgd.
Helaas een dag te laat
Helaas een dag te laat afgeleverd wat erg onhandig is bij stress met katten waarvoor je voor meer dan 50€ anti-stress producten besteld hebt

Antwoord van Doc&Booff
Deze beoordeling- uitstekend
Deze beoordeling- uitstekend - is gebaseerd op de 1e bestelling
Echt 3 min voor 23:00uur besteld.
Echt 3 min voor 23:00uur besteld.. gewoon de volgende dag in huis.. Top service en niet duur
Super snelle levering
Super snelle levering, top product en beste prijs online!