1. Mobiele telefoon winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Doorloop de stappen op de website en stuur uw telefoon eenvoudig en snel op naar DoctorPhone, geef de telefoon af in de winkel of maak een ophaalafspraak

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik ben zelden zo onbeschoft en…

Ik ben zelden zo onbeschoft en ongeintereseerd NIET geholpen als hier. Ik kwam alleen maar om een pakketje op te halen maar ben in 10 minuten voor van alles uitgemaakt. ben met stemverheffing aangesproken en ben zelfs beschuldigd dat ik ruzie zou zoeken. Terwijl de man zelf gewoon op zijn telefoon bezig bleef en mij niet eens aankeek. Ga hier nooit meer naar toe! Postnl heeft hier een bezorgpunt voor pakketten. En de mijne stond toevallig hierop dit keer. Zonder dat ik dat had aangegeven. Maar ik ben met bijna kokend bloed uiteindelijk deze zaak verlaten. eerst leek het zelfs op dat ik het pakket niet eens kon krijgen, maar dat is uiteindelijk toch nog net goed gegaan.

5 februari 2026

Geen contact

Ik heb twee weken geleden contact proberen op te nemen, eerst via het contactformulier op de site en daarna via email. Ze reageren niet.

Het contact zelf ging over een fout op hun site die hun ophaalservice onmogelijk lijkt te maken. Het formulier van de ophaalservice kan niet compleet ingevuld worden.

7 november 2024

Dr phone vestiging Duiven

Dr phone vestiging Duiven, 1 oktober 24 nieuwe samsung phone gekocht. Prima geadviseerd en mederwerkers namen alle tijd om alles over te zetten en prima te helpen bij installeren van alle apps.
Dank mannen.

1 oktober 2024

PRUTSER!!!

PRUTSER!!!

Maastricht,
Ik ben hier SPIJTIG genoeg heen gegaan om simpelweg mijn scherm te laten vervangen, deze bevatten een kleine scheur. Nadat dat deze vervanging was geworden begon mijn toestel een eigen leven te leiden. Hij opende apps zonder dat ik hierop klikte. Ik ben toen gelijk terug gegaan (na 2 dagen). Werd mij verteld dat dit aan het scherm lag en een nieuw scherm besteld moest worden. Ik ben hier mee akkoord gegaan en de volgende dag langs gegaan om deze erop te laten zetten. Werd mij verteld dat ik nog eens 100 euro mocht betalen voor het tweede scherm????? Ik had uiteraard netjes betaald voor het eerste. Ik ben hier niet mee akkoord gegaan en meneer wilde niet aan een oplossing denken. Uiteindelijk was mijn telefoon er dus nog erger aan toe als dat ik hem gebracht had. De beste man heeft zelfs meerdere keren gedreigd met een rechtzaak. LAAT HIER NOOIT IETS REPAREREN!!!!

14 juni 2024

Ik kocht een drone...

Ik kocht een drone. Die ging stuk na het derde gebruik. Ze verschuilen zich achter drogredenen om hun verantwoordelijkheid niet te hoeven nemen. Ik zou hem verkeerd gebruikt hebben maar kon dit telkens weerleggen. Desalniettemin geen oplossing.

22 mei 2024

DrPhone DTX Ultra - Vlaggenschip Smartwatch

Op 19 december 2023 ben ik een “trotse” eigenaar van DrPhone DTX Ultra - Vlaggenschip Smartwatch
Trotse tussen aanhalingstekens, want 100% tevreden zijn we niet.
Mijn wijzerplaat veranderd steeds en dat is vervelend.
Ok, in een paar handelingen heb ik mijn gekozen wijzerplaat terug, maar is deze binnen de kortste keren alweer verdwenen.
Ik heb de smartwatch al enkele keren gereset naar fabrieksinstellingen, maar helaas
Ook heb ik de klantendienst van DrPhone gecontacteerd, maar die reageren niet.
Ik vind dit teleurstellend.

8 februari 2024

Oplichting

Telefoon opgestuurd om aan hen te verkopen. Kan opeens niet meer inloggen op de website, op emails wordt niet gereageerd en telefoon wordt niet opgenomen en nog geen geld ontvangen. Ik kan fluiten naar mijn geld en oude telefoon.
Bedankt heren!

21 december 2023

Kapotte scherm laten 'repareren'

Kapotte scherm laten 'repareren' . Eerst verkeerde scherm besteld. Vervolgens zat scherm los en had slechte kleuren en beeldkwaliteit. Teruggegaan. Dit werd wegggepraat. 'Gelijmd'. Eenmaal thuis, de ene kant weer los de andere kant vol lelijke lijmresten. Er bleek een goedkoop nepscherm op te zitten waar ik teveel voor had betaald. Slecht geinstalleerd. Gelogen. Met waterschade of vuil had het heel mijn telefoon kunnen vernielen. Wat overigens ook mijn diabetesapparatuur is en dus van levensbelang. 100euro kwijt en tijd aan 4 tripjes naar Lommel. Prutsers en oplichters.

17 november 2023

Geen orgineel exemplaar batterij!

Vanmiddag heb ik mijn batterij laten vervangen bij DoctorPhone in Arnhem. Op de website wordt aangegeven dat de accu door een "nieuw, origineel exemplaar" vervangen zou worden. Nu is er een niet-origineel exemplaar ingezet. Daarnaast was de service in de winkel enorm slecht. Slechts 1 medewerker aanwezig en een enorme rij. Er werd niet gecommuniceerd met mensen hoe lang ze moesten wachten voor ze geholpen zouden worden

29 april 2023

Betreft DoctorPhone Maastricht.

Betreft DoctorPhone Maastricht.
Werkende telefoon binnengebracht voor herstelling scherm.Na herstel gaan ophalen en ter plaatse opstarten.Deed het niet meer.
Zou volgens hersteller Milad kortsluiting zijn in nieuw scherm, hij ging dit oplossen.
Dag later ophalen,helaas geen leven meer in mijn toestel.Was mijn schuld volgens hersteller.Hij werd boos,sloeg met zijn vuist op tafel en ik kreeg mijn toestel mee in onderdelen,waarvan de schroefjes op een tape hangen en er nog enkele ontbreken!! Toestel is 1 jaar en 5 maanden oud en kan het niet meer gebruiken.
Volgens mij is Milad niet bekwaam en heeft die zeker geen technische achtergrond.
NOOIT TOESTEL LATEN HERSTELLEN DAAR!!!!!

15 december 2022

Valse informatie op de site

Vandaag gebeld met de vestiging in Arnhem. Volgens de site levert een Iphone 11pro 256 Gb in nieuwstaat € 810,- op (toestel net een half jaar oud, accu 100% en geen enkele beschadiging). Medewerker zegt meteen dat deze prijs op de site niet klopt (valse informatie dus) en weet te vertellen dat de Iphone hooguit € 450,- oplevert, dus bijna de helft van wat ze op de site beweren er voor te betalen. Medewerker wordt kortaf als ik hem daarop wijs. Deze site werkt dus met lokkertjes en valse informatie, blij dat ik eerst gebeld heb en geen reis ondernomen heb om er naartoe te gaan. Alleen daarom al ga ik liever naar een ander.

11 november 2021

Onwijs beleefde

Onwijs beleefde, snelle en goede service. Zelfs nadat het sluitingstijd was geweest, waren ze bereid om mijn telefoonscherm te repareren! Echt top! Super geholpen! Zeer tevreden over de informatie en de manier waarop dingen uitgelegd wordt. Echt een 10! En die geef ik niet bijna nooit

4 augustus 2021

Uitstekende service!

Onlangs de verkeerde kleur ontvangen, die bleek niet op voorraad.
Na contact te hebben opgenomen via WhatsApp, kreeg ik snel het aanbod om kosteloos een iets duurdere versie te ontvangen in de juiste kleur. Volgende dag had ik die al in huis.
Uitstekende en vriendelijke service, top!

3 juni 2021

Zeer slecht en nog altijd niet mijn…

Zeer slecht en nog altijd niet mijn laptop terug. Ligt er sinds 22-2-‘21 ter reparatie.. Geen telefoontje niks hoor..2x langs geweest om te vragen hoe de vorderingen zijn..Laatst keer was de eigenaar naar de kapper en ik moest maar over een 1/2 uur terugkomen en dat bij betaald parkeren en dan weet je nog niet of je verder geholpen wordt want de laptop lag natuurlijk niet in de winkel..Ff waardeloos

7 maart 2021

Vandaag mijn smartphone huawei p8…

Vandaag mijn smartphone huawei p8 aangeboden. Openingstijd open om 10.00. Ik was er om 10.15.Zaak gesloten! Stond persoon buiten. Ik denk de monteur. Komt een dame aangereden met een scooter. Geeft sleutels aan deze persoon en ik kan naar binnen. Ik kwam mijn telefoon ophalen rond 12.15. Was nog niet helemaal klaar. Tegen 12.50 opgehaald en afgerekend. Thuis in Ede opgeladen kan ik niet mobiel bellen. Simpel gebeld, kunnen niets ontdekken. Toen maar in Ede telefoon na laten kijken en zat de simkaart niet goed.
Ook vond ik het een beetje je rommelig daar. Worden ook pakjes bezorgd en uitgeleverd aan klanten. MIsschien handig wat schapjes te plaatsen. Komt een klant voor mij en heeft bericht dat pakje is afgeleverd. Is niet te vinden. Ligt allemaal op de grond. Heeft de verkoopster groene lange plaknagels is erg onhandig als je op een tablet moet werken lijkt mij.Al met al geeft het mij geen goede indruk. Zie deze review als een opbouw. Op de site wordt reclame gemaakt voor €49,- voor de reparatie, ga je 1 pagina verder staat er opeens €69,-.Is verwarrend. Ik ben niet boos maar is lastig als je aan de eind van de middag de simkaart niet goed zit. Geen klacht over de reparatie zelf maar de omstandigheden er om heen.

18 september 2020