Doddy.nl niet vertrouwen
Doddy.nl niet vertrouwen. Tracking info onvolledig. Na 3 maanden nog steeds niets ontvangen! Contact opgenomen via mail maar geen respons. Schandalig. Geld kwijt dus!
Vreselijk bedrijf! Bestel hier niet! Ik heb 2 jassen besteld van €180. De levering is later binnen gekomen dan beloofd en de kwaliteit is echt troep. Lijkt net op een vuilniszak. Ik wilde daarom de jassen retouren maar je vind nergens een retourformulier of een telefoonnummer, alleen een email waar ze niet op reageren. Na een paar keer mailen heb ik uiteindelijk een adres van ze ontvangen. Geen label of iets alleen een adres naar China en de retourkosten moet je zelf betalen. Bij mij was het iets van €80. Ik ga hier toch geen €80 voor betalen echt belachelijk dit!!!!!! Er staat ook niks over de kosten op de site.
Op de verpakking staat er duidelijk wel een andere adres op van Nederland. Ik heb hierna meerdere mails gestuurd maar ze reageren al maanden nergens op. Lekker mensen oplichten zo!!
HIER NIET BESTELLEN! Bestelling geplaatst, nooit ontvangen, geen contact mee te krijgen
Een dikke vette 0 i.p.v. 1 ster.
Bestel hier nooit !!! Wat je aankrijgt kan ik nog beter in elkaar stikken ! Zo lelijk en verschrikkelijke kwaliteit. Bijgevolg krijg je geen retoursticker, noch retourgegevens. 2 mails verstuurd maar natuurlijk geen respons. Mijn eigen bank gebeld, maar konden dit niet betwisten ( m.a.w. €40 kwijt dus). Ik heb heel veel spijt niet eerst de reviews geraadpleegd te hebben vooraleer ik hier iets op kocht.
Product voldoet niet aan de geschepte verwachtingen. Materiaal is niet van dezelfde en/of andere degelijke kwaliteit vergelijkbaar met de advertenties. De jas is erg dun, houdt je niet warm in de kou, te korte mouwen en de afwerking is gebrekkig. Dit is het jammergenoeg niet waard.
Het bedrijf communiceert op geen enkele manier, op zowel mail als contactformulier. Ook is er nergens een telefoonnummer of adres te vinden.
Na mijn klacht hier over doddy.nl heb ik per mail een retour bon gekregen. 75 euros moet ik betalen voor mijn bestelling terug te keren, voor een besteling van een jas die 50 euros kost. Staat nergens op jullie site als informatie. GEWOON SCHANDAAAAALIG !!!!!!!!! Loop weg mensen.
Slecht bedrijf! Ik wil mijn bestelling retourneren, maar er is nergens een retourformulier te vinden. Hier al meerdere keren om gevraagd. Geen reactie. Ik weet niet wat ik nu moet doen. Heeft toevallig iemand een retourformulier voor mij?
Ik heb een artikel ontvangen dat niet beviel. Heb meermaals geprobeerd contact met Doddy op te nemen voor het retourformulier om mijn pakketje terug te kunnen sturen… heb nooit iets van ze gehoord. Ik ga hier niet meer bestellen!
Erg goede kwaliteit! Het duurde iets langer voor het pakket aankwam maar dat staat ook duidelijk aangegeven op de site als je wat verder kijkt dan je neus lang is. Ik denk dat daarom de prijzen ook zo scherp zijn!
Ik bestel hier vaker voor deze topprijzen!
Geen contact, geen orderbevestiging, geen antwoorden op e-mails en Instagram berichten. Nu wil ik iets retourneren en echt nul contact te krijgen. Heb nog niks betaald (betalen via Klarna) maar weet niet hoe dit goedkomt. Uiteindelijk via de mail na 3x vragen het retourformulier ontvangen en retourneren naar China. Kost enorm veel geld terwijl dat nergens op de website staat. Zeer onklantvriendelijk. Nooit bij dit bedrijf bestellen!
Sturen geen bevestiging, geen pakket geleverd, slecht contact, negeren je gewoon. Super slechte service!!!!!!!! Nooit hier bestellen!!!!!!