Goede kwaliteit
De setjes zijn van goede kwaliteit en heel netjes ingepakt bij levering.
Ik heb nu een tasje in de pre-order besteld. Ben heel benieuwd hoe die zal zijn!
Bij Dog N Me draait alles om de speciale band tussen jou en je hond – en hoe je die op een stijlvolle en speelse manier kunt laten zien. Ons merk is geboren uit liefde voor honden en mode, met een duidelijke missie: baasjes en hun trouwe viervoeters nóg dichter bij elkaar brengen.
Retselseweg 12B, 5473 HC, Heeswijk Dinther, Nederland
De setjes zijn van goede kwaliteit en heel netjes ingepakt bij levering.
Mooie producten en leuke matching sets! Onze pup gaat in style de straat op. Wij komen zeker terug voor nog een nieuw setje!
Super leuke halsband en riem gekocht voor onze pup! Stevig en mooi materiaal. Heel blij mee
Het halsbandje was zo snel binnen! De kwaliteit voelt heel stevig en absoluut niet goedkoop. Daarbij is het printje echt te schattig! Helemaal verliefd! 😍
Goede service, als er een probleem is met de bestelling krijg je snel antwoord en word je goed geholpen.
Mooie producten in vrolijke kleuren.
Ik heb een halsband gekocht voor me hond.
De bestelling kwam keurig op tijd binnen en wij zijn heel te vreden met de bestelling.
Super blij met de nieuwe halsband en riem voor onze nieuwe hond. Kleuren en hartjes print is super leuk. En er zit een extra beveilig bij het vast zetten van lijn naar halsband. Dat is er fijn.
Super snelle levering. Helaas was t tuigje te groot gratis retour en omgewisseld voor maatje kleiner. Zoveel leuke reacties op tuigje en de riem gehad. En het is ook degelijk goeie kwaliteit!!
We zijn er blij mee.
Super leuk en mooi! Veel complimenten gehad. Snelle verzending.
Voor de eerste keer hier een halsband en riem besteld omdat ik het een hele leuke, hippe print vond.
Alles keurig netjes en snel ontvangen.
De set is heel licht, wat wel fijn is, maar ik heb wel een beetje twijfels over de kwaliteit van de stof en de sluitingen. Doordat de stof iets glad is, schuift de borging voor de wijdte van de halsband wat op en moet je die telkens weer kleiner maken.
En hoe de stof zich gaat houden t.a.v. slijtage zal ik af moeten wachten.
Vooralsnog is het wel een toffe set!
Wat een prachtige producten hebben we ontvangen van Dog N Me! De kwaliteit is echt heel goed en het heeft een erg leuk patroon.
Snelle levering. Super mooie fleurige kleur halsbandje met bijpassend armbandje voor mezelf😁. Bandje is ook makkelijk te verstellen en van soepele stof, fijn!
Leuke fleurige halsband die makkelijk te verstellen is!
De verzending is goed. Snel geleverd en per product verpakt. Alles is goed verlopen. Mailcontact was ook erg prettig, snel en behulpzaam.
Prachtige kwaliteit! De levering was echt mega snel en past in de brievenbus, super handig. Alle producten zijn stuk voor stuk mooi verpakt. Het is echt onze lievelingsset geworden.
Super mooie matchende sets! Fijn en zacht materiaal wat niet zo door de hand schuurt als de hond een keer aan de lijn trekt. Ook een extra beveiliging op het haakje tussen de lijn en halsband. Heel prettig! Erg tevreden!
Super service gekregen. Verzending was snel en de verpakking was heel zorgvuldig en netjes. De producten zijn heel erg fijn en van goede kwaliteit. Riemlengte is perfect en de stof ligt heel prettig in de hand. Daarnaast een goede extra vergrendeling aan de riem voor de halsband, welke makkelijk hanteerbaar is. Bedankt en pootjes van Vito 💙