Altijd top!! Alle honden in mijn kleinschalige opvang in Almelo(Nikita's Dierenoppas Www.Nikitasdierenoppasservice.nl 😉) vinden dit onwijs lekker. Ben altijd blij als ik weer moet bestellen bij d... Toon meer
Wij bestellen al jaren bij dogsdelight!🤩 Onze 2 teckels zijn echt verslaafd aan de botjes en de snoepjes!! Heel variërend assortiment en ook nog eens super gezond voor de hondjes🥰 Alles wo... Toon meer
Mijn mopsenmeisjes zijn heel erg gesteld op het lekkers van DogsDelights. Topproducten en een super service, snelle en verzorgde verzending, steeds een leuk persoonlijk berichtje erbij, deze meiden zi... Toon meer
Ik heb een mega leuke bestelling gedaan bij Dogsdelights, de bestelling werd mega leuk ingepakt en de levering was ook snel! De kwaliteit was ook goed en mijn honden vinden bijna al hun snacks heerlij... Toon meer
Bij Dogs Delights geloven we dat elke hond het beste verdient. Onze toewijding gaat verder dan alleen het aanbieden van 100% natuurlijke snacks we zetten ons dagelijks in voor de gezondheid, het welzijn en de blijdschap van jouw trouwe viervoeter. Met zorg selecteren we de allerbeste ingrediënten, zodat je erop kunt vertrouwen dat elke hap niet alleen lekker is, maar ook veilig en voedzaam voor zelfs de meest gevoelige hond. Wij weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om voeding te bieden die past bij de unieke behoeften van je hond. Maar het gaat niet alleen om wat er in de zakjes zit. Wij vinden dat elke ervaring speciaal moet zijn, van de verpakking tot de persoonlijke aandacht die je van ons krijgt. Daarom besteden we zorg en aandacht aan elk detail van het creëren van verrassingspakketten tot het onderhouden van persoonlijk contact met onze klanten. Wij zijn pas tevreden als jij en je hond dat ook zijn.Onze liefde voor honden, zoals die van jou, inspireert ons om elke dag met passie en toewijding te blijven innoveren. Samen zorgen we ervoor dat elke snack niet alleen een traktatie is, maar een ervaring die vreugde brengt, voor zowel jou als je hond.
Nederland
- dogsdelights.nl
Vraagt klanten om een review
De beste
Als je goede, gezonde en betaalbare snacks voor je trouwe viervoeter zoekt, ben je op het juiste adres. Super snelle levertijd en prettige en deskundige eigenaren. Ik kom hier al jaren!
fantastische producten en een perfecte service
Fantastische producten die geheel natuurlijk zijn. Voor alle honden met verschillende behoeftes hebben ze iets. En 2 hele leuke meiden die het met heel veel passie en vriendelijkheid doen. Hele snelle levering
Super producten
Super producten! Ook heel leuk dat er een persoonlijk briefje met een kleine paasattentie en wat lekkers extra werd meegestuurd!
Toppers zijn het!
Ze zijn super klantvriendelijk en helpen je de juiste keuze te maken uit de snacks, de pakketten ben ik ook een echte fan van, leuk verpakt en echt een feestje om uit te pakken. Mijn hondjes zijn gek op de snacks en ze vullen het assortiment ook regelmatig aan met iets nieuws!