Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er nu anden gang at jeg laver en handel med DOHR og hver gang kommer mine pop figurer godt pakket ind og lige til tiden. Super hurtig service fra man bestiller, til der er pakket og klar til a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Good prices and matching customer service! The package was misplaced by the delivery company but Carsten was on top of it and provided updates. When the items finally arrived they were well packed a... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos dohr.dk. Fin og overskuelig webshop med gode priser. Mine varer var pakket rigtig godt, hvilket jeg vægter meget højt og levering var hurtig, så kan kun anbe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte nogle funko pops til afhentning, samme dag kunne jeg afhente, og dem der ejer det lille firma, var rigtig venlige. Kæmpe anbefaling herfra🙏🏽🥳

Bedrijfsgegevens

1. Verzamelaarswinkel

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Dohr.dk – din nye foretrukne destination for unikt merchandise, brætspil, puslespil, Funko Pop, og meget mere. Vi er en nyopstartet virksomhed, der spirer fra en passion for kvalitetsunderholdning og samlerobjekter.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Exceptionelt sikkert pakket forsendelse

Vanvittig hurtig levering. Exceptionelt sikkert pakket forsendelse. Jeg vil anbefale at købe fra DOHR. :-)

19 februari 2025

Kære Thamse

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både den hurtige levering og den sikre indpakning. Vi gør altid vores bedste for at pakke varerne ordentligt, så de kommer sikkert frem.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at sende en ny pakke din vej en anden gang! 😊

De bedste hilsner,

Rigtig hurtig levering

Rigtig hurtig levering, rigtig godt pakket ind + personlig hilsen

21 februari 2025

Hej,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er super glade for, at både den hurtige levering, indpakningen og den personlige hilsen blev værdsat.

Vi ser frem til at sende din næste pakke! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem at bruge og hurtig levering

24 januari 2025

Hej Majbritt

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du fandt det nemt at handle hos os, og at din ordre blev hurtigt leveret.

Vi glæder os til at se dig igen hos DOHR! 😃

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Hurtig forsendelse og rigtig god pakket ind. Meget tilfreds!

14 februari 2025

Kære Tobias

Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt var perfekt, og at du var tilfreds med både forsendelsen og indpakningen.

Vi håber at kunne sende en pakke afsted til dig igen snart!

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin hurtig levering og varerne var…

Fin hurtig levering og varerne var pakket pænt ind. Kun plusser herfra +++++

9 februari 2025

Hej Henrik

Mange tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både levering og indpakning. Vi sætter stor pris på de mange plusser! 😃

Vi glæder os til at sende din næste ordre.

Ha’ en fantastisk dag!

31 januari 2025

Hej Jeppe

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden! 😊

Super god oplevelse.

Vanvittigt hurtig levering.

1 december 2024

Hej Michelle

Mange tak for din anmeldelse og din ordre på DOHR. Vi er glade for at du var tilfreds med leveringen og at din ordre kom hurtigt frem.

Vi ser frem til at kunne pakke og sende din næste ordre fra DOHR.dk en anden gang! :)

God betjening

Hurtig og venlig betjening. De ventede med at poste dagens ordrer så vi kunne få vores ordre med.

26 november 2024

Kære Mona

Mange tak for din anmeldelse!
Vi sætter stor pris på at kunne betjene vores kunder bedst muligt. Så vi er meget glad for, at du var tilfreds med både vores service og levering.

Vi glæder os til at kunne pakke og levere din næste ordre på DOHR.dk en anden gang.

Du må have en rigtig dejlig dag!

Kærlig Hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ekstremt gode priser og hurtig fragt!

Ekstremt gode priser og hurtig fragt!

17 november 2024

Hej :-)

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Vi prøver så vidt muligt at holde priserne, så lave så muligt og levere så hurtigt vi kan! Det betyder meget for os!

Vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden.

De bedste hilsner
Ellen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang jeg handler her

Første gang jeg handler her. Hurtig levering og god kommunikation.

18 november 2024

Kære Sam

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din ros! Ydermere er vi meget glad for, at du var tilfreds med både vores service og levering.

Du må have en rigtig dejlig dag!

De bedste hilsner

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Både hurtig ekspedition og hurtig…

Både hurtig ekspedition og hurtig levering 👌 så jeg kan komme hurtig igang med Harry Potter huen😊

4 november 2024

Hej Winni

Mange tak for din anmeldelse og den ordre på DOHR. Vi er glade for at din ordre kom hurtigt frem, så du kan komme igang med huen og at du var tilfreds med din oplevelse og køb på DOHR.dk. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God pris og hurtig levering

God pris og hurtig levering samt god kvalitet.

13 oktober 2024

Hej Rikke

Mange tak for den gode anmeldelse. Vi er glade for at høre, at din ordre kom hurtigt frem og du var tilfreds med din oplevelse og køb på DOHR.dk. :)

Super levering

Blev sendt samme dag.. godt pakket ind
Plus personlig hilsen. Er godt tilfreds

2 september 2024

Hej Rasmus

1000 tak for den fine anmeldelse! Vi er glad for at du var tilfreds med din oplevelse og køb på DOHR.dk. :)

Ellen / DOHR

God hjemmeside

God hjemmeside, lidt lang leveringstid men eller fint sted at handle

Hej Alice

Mange tak for dine 5 stjerner! Kan se din ordre er blevet afsendt fra DOHR efter 2 timer fra din bestilling, men vi beklager selvfølgelig, at fragtleverandøren har været 4 dage om at levere pakken hjem til dig. Vi er dog glade for, at du udover det havde en god oplevelse.

Ha' en rigtig dejlig dag! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Really fast delivery and the customer…

Really fast delivery and the customer service is really good. Totally recommend

Antwoord van DOHR

Hi Vasileios. Thank you so much for the good review. We are happy that you were satisfied with your experience and our customer service at DOHR.dk.

Have a lovely day.

All the best

Produktet var som forventet

Produktet var som forventet. Ingen fejl, god indpakning samt hurtig levering og lækkert med en slikkepind til børnene udover.

Hej EB

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du var tilfreds med din oplevelse og køb på DOHR.dk. :)

24 april 2024

Hej Heidi

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at din ordre kom hurtigt frem og du var tilfreds med din oplevelse og køb på DOHR.dk. :)

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt pakken komme til tiden uden problemer, godt sted og handle.

5 april 2024

Hej Stephanie

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du var tilfreds med din oplevelse og køb på DOHR.dk. :)

Super god kvalitet og hurtig levering

Super god kvalitet og hurtig levering

13 april 2024

Hej Nicki

1000 tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du var tilfreds med din oplevelse og køb på DOHR.dk. :)

Super hurtig levering

22 februari 2024

Hej Lars

1000 tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du var tilfreds med din oplevelse på DOHR.dk. :)

Ha' en rigtig dejlig dag
DOHR

Lees meer over geverifieerde reviews.