Bedrijfsgegevens

1. Arts

Geschreven door het bedrijf

Med Doktera kan du enkelt få läkarhjälp oavsett var du befinner dig. Du behöver varken videomöte eller fysiskt besök – bedömningen sker smidigt via våra hälsoformulär i mobil eller dator. Här får du råd, läkarbedömning och receptförnyelse, precis som vid ett vanligt läkarbesök.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Så otroligt smidigt

Så otroligt smidigt! Var bara att hämta ut receptet så fort läkaren gjort sin bedömning. Tacksam för sånna företag som gör det så enkelt och tryggt. Tack Doktera!

29 november 2025

Bedragare

En riktig bluffsida. Jag betalade patientavgiften, skickade mina uppgifter och har fortfarande inte fått receptet. Allt på den här sidan är en lögn.

7 november 2025
Logo Doktera

Antwoord van Doktera

Hej Ligita,

Vi beklagar att du känner så. Vi kan se att du fick ett mejl med återkoppling och information om nästa steg, men att vi tyvärr inte fick något svar från dig därefter. Det är viktigt för oss att du får den hjälp du behöver, och vi hjälper dig gärna att slutföra ditt ärende.

Vänligen,
Doktera

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sökte vård via doktera och är oerhört…

Sökte vård via doktera och är oerhört nöjd över processen. Hälsoformuläret var lättläst och väldigt enkel att följa. Fick en utförlig läkarbedömning med ett fint bemötande. Jag kommer definitivt söka vård via Doktera igen. Starka rekommendationer.

26 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen hjälp trots uppfyllda kriterier och betald patientavgift

Företaget hjälper patienter med viktnedgång vid BMI > 30 eller BMI > 27 och andra hälsoproblem. Trots att jag betalat patientavgift på 100 kr avslutar läkaren chatten utan möjlighet att komplettera trots att BMI > 27 och jag berättat att jag har prediabetes. Marknadsföringen på deras webbplats är därmed felaktig.

Recensionen tas bort om patientavgiften återbetalas.

23 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunniga och personliga i bedömningen

Smidigt och framförallt enkelt att få hjälp dygnets alla timmar. Snabbt, tack vare relevanta frågor i formuläret. Personliga svar på mina frågeställningar, uppskattas mycket.

14 augustus 2025

Scam bolag

Scam bolag - tar betalt man hör aldrig av dom igen.

16 augustus 2025
Logo Doktera

Antwoord van Doktera

Hej,

Vi beklagar verkligen att du upplevt problem. Vi vill bara förtydliga att våra bedömningar alltid skickas ut så snart ärendet hanterats, men de skickas till det telefonnummer som anges i formuläret. Om numret råkar vara fel blir tyvärr inte SMS:et levererat.

Vi ser återkommande att missförstånd uppstår just när fel telefonnummer har angetts. Då skickas vår läkarbedömning korrekt från vår sida, men den når inte fram till mottagaren. Därför är det viktigt att kontrollera att rätt nummer fyllts i vid registrering.

Vi har full koll på alla ärenden i vårt system och ingen lämnas utan återkoppling. Om du inte fått ditt svar ber vi dig kontakta oss på info@doktera.se så kan vi direkt kontrollera och säkerställa att du får den information du behöver. Önskar du även att läkaren som hanterat ditt ärende ringer upp dig via telefon ordnar vi givetvis det.

Med vänliga hälsningar,
Doktera Support

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.