Koffie is lauw en om de temperatuur aan…
Koop de NEO niet. Koffie is lauw en om de temperatuur aan te passen moet je een app downloaden en koppelen aan je apparaat. Daarna moet je in permanente verbinding blijven anders gaat het terug naar de fabrieksinstellingen. Die app houdt vervolgens bij hoe vaak je koffie zet, en waarschijnlijk nog veel meer.
Wat een schaamteloze inbreuk op mijn privacy! Schandalig!
Bovendien maakt dit me kwetsbaar voor hacks.
Apparaat wordt mooier gepresenteerd dan…
Apparaat wordt mooier gepresenteerd dan hij is. De koffie is minder lekker dan die van de cups. Het duurt ook lang voordat een kop koffie gemaakt is. En het apparaat gaat nog een keer daarna spoelen dus er zit veel tijd tussen de eerste en de tweede kop koffie die gemaakt moet worden. Niet echt prettig. Ook in verhouding met de cups zijn de pads veel duurder. De cups zijn ook vaak in de aanbieding, de pads niet. Het enige voordeel wat ik kan bedenken is dat een pad minder ruimte inneemt dan een cup. Geen succes dit apparaat en de pads. De milieu freaks zullen er wel blij mee zijn.
Koop de Neo niet
Koop de Neo niet, smaken zijn niet zo lekker, mijn machiatto is steeds te koud ook op de hoogste stand. Slechte app, toestel na 4 weken al kapot, ondertussen hersteld maar duurt lang om koffie te zetten, maakt veel lawaai en smaak is van mindere kwaliteit. Dus we gebruiken nu terug de oude Dolce Gusto, daar zijn we wel tevreden van.
Koffieschuim wordt niet verwarmd
De lungo is prima, maar de cappuccino is veel te koud (met name het schuim, dat is niet eens opgewarmd!) en veel werk om een kop koffie te zetten (cup en sachet in de automaat doen, daarna er weer uit halen, en het spoelbakje legen). De koffie is ook nog eens hartstikke duur, terwijl het nergens naar smaakt. Koop gewoon een Piccolo, die is kleiner, zet veel hetere/lekkerdere koffie en is ook nog eens heel veel goedkoper.
Dolce Gusto Neo niet aan beginnen
Niet aan beginnen, een grote miskoop dit apparaat en de koffie.
Ze adverteren met milieuvriendelijke Pads. Alleen wat ze niet erbij vertellen is dat als jij een drank uit een zakje hebt dat dit weer totaal niet milieuvriendelijk is want dat kan niet in de compost.
De prijs is ook veel en veel te hoog als je kijkt naar de kwaliteit. Ik bedoel als je thuis voor je cappuccino of voor macchiato van zeer slechte kwaliteit 80 cent betaald zonder daar water of stroom bij op te tellen is dat oplichterij.
Het apparaat heeft het wel geteld 3 maanden volgehouden. En krups is gewoon een schandalig bedrijf als je zo'n inferieurproduct op de markt brengt.
Telt daarbij op dat de reparatie nu al 2 weken duurt zonder dat ik enigzicht heb op het feit wanneer en of ik mijn apparaat terug krijg en dat er totaal niet over dat de communiceren valt wil ik iedereen aanraden blijf alsjeblieft weg bij dit apparaat.
Betaal iets meer en koop voor meer geld een volautomaat waarbij je 10 keer beter koffie krijgt en de prijs per kopje is zoveel lagen dat als jij behoorlijk koffie drinkt het apparaat zo terugverdiend heb
KOOP GEEN Dolce Gusto…
Enorm teleurgesteld in de Dolce Gusto Neo Latte! Niet enkel is de app een RAMP, ook manueel werkt het apparaat niet zoals vermeld in handleiding. De hoeveelheden kloppen nooit en meestal moet je gaan opzoeken wat het probleem ZOU KUNNEN ZIJN! dus onmogelijk dit apparaat dagelijks te gebruiken, laat staan bij bezoek en al zeker niet via de app die meer niet dan wel werkt. Probleem erkend op hun website maar problemen lossen zich niet op. Intussen is dit reeds 3 maand lopende. Op klachten wordt niet gereageerd, geen ondersteuning bij vragen. ook installeren vrij complex, niet iedereen zal daar mee omkunnen als het al lastig is voor wie gewoon is om met apps en dergelijke om te gaan! Meer frustraties dan genot! Het erge is dat ik er OOK één voor mijn schoondochter aanschafte! Bovendien heeft een andere vriendin haar nieuw toestel (niet de neo latte, ander type Dolce Gusto) ook al twee keer moeten inleveren omdat het al vanaf begin niet werkte. Ook daar probleem NIET opgelost, terwijl ze het wel teruggaven als zijnde "probleem opgelost". Dus toestel opnieuw binnen voor nazicht. KOOP dus GEEN DOLCE GUSTO, eender welk type! totaal ontevreden over gans de lijn!
Dolce gusto neo latte
Apparaat ging binnen 4 weken stuk. Gooide de koffie in afvalbakje ipv in kopje. Apparaat naar werkplaats gestuurd, en na diverse telefoontjes, bericht gekregen dat ik nieuw apparaat toegestuurd zou krijgen. 7 weken later wordt nieuw apparaat bezorgd, maar dat is DG neo. Ik had DG neo latte. Dus de goedkopere versie gekregen. Van klantenservice moest ik de apparaat gewoon maar even retour sturen. Ik wil niet weer 7 weken wachten op nieuwe apparaat, dus voorgesteld deze in gebruik te nemen in afwachting van de nieuwe. Met de woorden dat gaan we natuurlijk niet doen, daar komen we niet uit, werd de verbinding verbroken
Teleurgesteld in nieuw neo-toestel
Ik drink al bijna 15 jaar Dolce Gusto koffie, maar het nieuwe neo-toestel is geen meerwaarde tov mijn vorige toestellen. Vanaf dag 1 leek er bovendien iets mis (melkstraal erg onregelmatig), uiteindelijk spoot de melkstraal zelfs 1x volledig horizontaal tegen de muur en kreeg ik 1x enkel melkschuim en geen koffie (wat natuurlijk een dure grap wordt als dit vaker gebeurt, want die portie (cupje en zakje) is weggegooid door het automatisch verwijderen van de koffiecup.). Dus na amper 10 dagen ging ik terug naar de winkel waar ze het toestel zouden opsturen naar Dolce Gusto. Ik ben het uiteindelijk net geen 4 weken kwijt geweest en toen was het oordeel dat er niets mee mis was. Bij thuiskomst bleken er enkele vegen op de voorkant te staan die er eerst niet waren en er ook niet af te krijgen zijn. Afhankelijk van de lichtinval matig tot erg duidelijk zichtbaar. Heel jammer! Na herhaalde mails en telefoons willen ze dat ik het volledige toestel (terwijl de vegen op een los onderdeel staan) opnieuw retour stuur, maar daar zie ik het nut niet van in, dan ben ik het weer kwijt en krijg ik het mogelijks terug met meer vegen dan eerst, de eerste nazichtbeurt heeft immers ook niets opgeleverd. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd tussen de winkel en Dolce Gusto, maar niemand komt met een degelijke oplossing. Erg jammer, voor mij stopt het met dit merk.
cash back afgewezen
Ik heb afgelopen december 2 dolce gusto's gekocht voor mijn kinderen. Omdat de Expert in Naaldwijk er geen 2 hadden staan , enkele dagen na elkaar gekocht( Vlgs de meneer van Expert was dit geen probleem om ze apart in te sturen). Ik zou cash back terug krijgen , dit apart ingediend. De 1ste terug gekregen , na indienen van de 2de cash back kreeg ik een mailtje dat hij was afgewezen omdat ik 1 emailadres heb( met mijn partner).Daarna 2 x een mail gestuurd en wat denk je totaal geen reactie. Het gaat om meer dan 52 euro. Schandalig gewoon je kan ze telf ook niet bellen. Er staat nergens in hun regelement dat je niet 2 Dolce Gusto's mag kopen op 1 mailadres en de meneer uit de winkel Expert zei dat het geen probleem was. Ik loop nu meer dan 52 euro mis. Spijt van mijn aankopen, ze beloven van alles maar cash back terug geven ... HO maar!!
Neo dolce Gusto gekocht
Neo dolce Gusto gekocht. Misschien hadden zij het “nep”Dolce Gusto ook kunnen noemen. Grootste miskoop in jaren! Koffie smaakt totaal anders en is niet warm genoeg. Het aan potentiële klanten verkopen onder het mom van “ duurzaam, ecologisch”. Ik kan het niemand aanraden, die graag geniet van een goede, warme kop koffie…
DOLCE GUSTO NEO
DOLCE GUSTO NEO
Het apparaat zier er prachtig uit, maar de smaak van de koffie valt me ontzettend tegen. Bij de cappuccino krijg je een kop melk met iets koffie, smaakt naar melk veel te slap. Ook de andere smaken zijn erg slap. Ook de koffie is niet warm genoeg heel jammer dat ik dit apparaat gekocht heb. Zou het niemand anders aanraden. Jammer
De cashback is pure oplichterij
De cashback is pure oplichterij. Ik heb wel iets terug gekregen maar zeker niet de kortingen waarmee ze gooien....
Dolce Gusto Neo Latte
We hebben al jaren een gewone Dolce Gusto. Een tijdje geleden de Neo Latte gekocht. Geen seconde spijt van. Heel handige machine. De koffie en Lattecis lekkerder dan bij de gewone. De drankjesczijn via de app aanpasbaar.
OUDERWETS
De website van Dolce Gusto is al jaren verouderd en weinig gebruiksvriendelijk. Het sparen van Premio-punten verloopt erg omslachtig: je moet de code in de koffiedoos scannen, waarna het laden in de browser of app tergend traag gaat. Vervolgens moet je nog meerdere keren doorklikken om de punten effectief toe te voegen. Dit maakt het hele systeem onnodig tijdrovend en frustrerend.
Een grote verbetering zou zijn om de app sneller en moderner te maken, waarbij codes automatisch worden herkend en punten meteen worden toegevoegd zonder extra stappen. Een duidelijker en gebruiksvriendelijker systeem zou het sparen veel aangenamer maken.
Wij smijten onze Dolce Gusto buiten
Wij smijten onze Dolce Gusto buiten. Trouwe klant geweest voor 2 jaar lang, maar door hun incorrecte acties zijn we genoodzaakt een ander machine aan te schaffen.
We bestelden telkens rechtstreeks via de website van Dolce Gusto. Het is nu de tweede keer dat we een promo mislopen door miscommunicatie langs hun kant.
We wilden graag deelnemen aan de actie "Iced Frappé" waarbij je 1 gratis Iced Frappe doos kreeg, ijsblokjeshouder en nog een kortingscode. We bestelden, zoals werd gevraagd, min. 6 dozen koffie (reken maar even uit hoeveel geld we hier dus aan hebben gespendeerd, speciaal om deel te nemen aan de actie), en aangezien we trouwe klant zijn hadden we nog een kortingscode die we ook hebben toegevoegd aan de bestelling. We wisten niet zeker of dit ging lukken, omdat dit met acties meestal niet werkt, maar we kregen GEEN FOUTMELDING, dus gingen ervan uit dat dit in orde was. Logisch toch? Bij elke andere website komt er dan duidelijk op "je kan geen promocode gebruiken", wat helemaal prima was geweest.
Ik hou van ijskoffie, dus ik was helemaal in de wolken. Jammer genoeg kregen we enkel onze bestelde koffies aan, zonder de promo producten.
Dan maar zelf contact opgenomen met de klantendienst die me wist te vertellen dat de actie niet cumuleerbaar is met een kortingscode... Serieus? Waarom hebben ze mij hier niet zelf over gecontacteerd? Een simpele mail met "FYI, je zal de gratis producten jammer genoeg niet ontvangen wegens ..." Nope. 0,0 communicatie.
Als we dit hadden geweten, hadden we de kortingscode achterwegen gelaten. De actie is sinds gisteren ook niet meer actief.
Ik krijg het echt niet in mijn hoofd dat zo'n groot bedrijf hun website niet op punt staat?
Ik bestel hier nooit meer. Worst customer experience ever.
Zeer slechte apparatuur
Koffie is goed, de apparatuur rommel.
De een lekt, de ander blijft de veer hangen zodat je het cupje niet kan verwijderen enz enz.
Ben met het 5e apparaat begonnen.
75€ en komt niet op temperatuur.
Om moedeloos van te worden
Nooit meer Dolce Gusto
Schandalig je koopt een nieuwe Dolce Gusto koffiemachine na een maand is hij kapot je krijgt geen nieuwe in de plaats moest hem binnen brengen voor hersteling nu al voor de 3 de keer. Hebben contact gehad met de firma blijven zeggen om hem binnen te brengen voor reparatie hoeveel keer moeten wij dat nog doen?tot dat de garantie voorbij is onze vertrouwen in jullie product is volledig kwijt schaam jullie hoe jullie je klanten behandelen nooit geen Dolce Gusto koffiemachine meer!! door al die problemen hebben we zelf geen compensatie gekregen klantvriendelijkheid een zero
-30 %: betalen lukt nooit.
-30 %, maar je krijgt je bestelling niet gerealiseerd/betaald, welke methode je ook gebruikt, dus waardeloos. De site is ook een ramp. Ik denk er sterk aan een ander merk te kopen.
Oplichterij- nu actie tot 30€ cashback…
Oplichterij- nu actie tot 30€ cashback voor koffieapparaaten- je krijgt 0€ omdat winkel prijs is na aftrek cashback!!! Dit is nep korting omdat koffieapparaaten zijn all jaaren het zelfde prijs gebleven !!! Niet intrappen... ga geen koffiecups bij hun bestellen. Beter bij ah eigen merk kopen en niet bij deze oplichters
De premio club is verspeelde tijd
De premio club is verspeelde tijd, je punten vervallen na 6 maanden en dan kan je voor 6000 punten (60 dozen !) een koffiebeker krijgen, fantastisch. Wil je een kortingsbon dan kan dat, maar niet in Belgie! Een speciale aanbieding 10 dozen voor 45 euro, hetzelfde betaal je bij Albert Heijn, die duurdere supermarkt, bij Plus of Kruidvat ben je beter uit.