Dold adress får 5 stjärnor. För mig har det inneburit ett lugn och en trygghet att mina uppgifter inte är synliga längre och ja, en del får man göra själv men med deras hänvisning hur samt de håller k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
DoldAdress var ett företag som jag hörde talas om men trodde det var en gimmick som mycket annat idag. Men jag bestämde mig för att testa och jag är så otroligt glad att jag gjorde det för dom gör... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
DÅLIG Jag är väldigt missnöjd med tjänsten. Jag fick ingen hjälp alls, trots att jag har betalat och gjort allt som krävdes av mig. Min privata information, inklusive min adress, finns fortfarande k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Får alltid reda på när jag som person har blivit synlig i olika söktjänster på internet. Konstigt att man enligt lag inte själv kan bestämma om man vill vara synlig eller ej och att opt-in alltid bord... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mycket bra och tillförlitligt tjänst. Precis den man behöver för att hålla sina personliga uppgifter dolda.

Antwoord van DoldAdress.se
28% i dåligt omdöme är relativt högt va kontakt med dessa halv dålig info...sen bör man går in här så läser man vad ja nästan misstänkte de va synd skulle känt tryggare om en sån här funktion bara funkade genom att man gav sitt person nr att betala för att den få instruktioner ??ch*atgp* förklarar steg för steg hur man mer lr mindre blir osynlig på nätet så va är poängen ?

Antwoord van DoldAdress.se
ni har dragit pengar från mitt konto fast än jag inte är kund hos er , har inte Godkänt något som har kommit från er har heller inget konto .Det är omöjligt och få kontakt med er via eran formulär på hemsidan . Bluff sida

Antwoord van DoldAdress.se
Detta är så fuc king sinnessjukt så det inte är sant att man ska behöva betala i månaden för att få sina personuppgifter dolda ska inte ens behöva hända eller att det ens personuppgifter ska behöva synas ute på nätet Sverige älskar verkligen kriminalitet och att folk dör varje dag av skiten

Antwoord van DoldAdress.se
Konceptet är bra i sig men eftersom man får ta bort länkarna själv så är det ju inte dold adress som gör arbetet

Antwoord van DoldAdress.se
Dom håller det dom lovar. Snabb service från support. Pålitlig sida.

Antwoord van DoldAdress.se
När man arbetar med människor och ledarskap finns alltid en risk att bli utsatt i jobbet. Denna tjänsten har gett mig ett lager av skydd tryggar mig både i mitt yrkesliv och som privatperson. Är numera borttagen från upplysningssajter vilket ökar min trygghet. Tack!

Antwoord van DoldAdress.se
Bra hemsida, användarvänlig, blev dold på 3 veckor. Nöjd kund rekommenderar varmt!

Antwoord van DoldAdress.se
Vi är ett företag som använt det och vi är mycket nöjda! Bra service!

Antwoord van DoldAdress.se
Alltid fått en bra kontakt och hjälp med att dölja mina kontaktuppgifter.

Antwoord van DoldAdress.se
Efter 2 veckor så har ingen hänt med mina uppgifter på nätet.
Får ingen kontakt/återkoppling från dold.
Supporten fungerar inte!!!
Får inget svar på mailen mer än att kontakta via Supportsidan, som inte fungerar. Ta inte denna blufftjänst!

Antwoord van DoldAdress.se
Funkar så himla bra , jag som offentlig person uppskattar detta enormt , att finnas överallt på söksidor känns obekvämt och otryggt så jag är jätte tacksam då det är ett hav av olika sidor där du får fram information om dig som person. Så stort tack från mig

Antwoord van DoldAdress.se
Jag har försökt flera dagar att säga upp mitt abonemang försökt maila fyllt i fomulär som inte skickas iväg.
VARFÖR????
Känner mig lurad får ju inge kontakt.
Anmäla!!!!
KAN NÅN JJÄLPA MIG HUR JAG TAT BORT MIG FRÅN DOLDADRESS????? HAR LÖPANDE PREMUNATION..... FÅR INGE SVAR FRÅN DOM.

Antwoord van DoldAdress.se
Fungerar inte ens, man måste göra allt själv. Då finns gratistjänster där ute att använda istället. De säljer luft.

Antwoord van DoldAdress.se
Det sjukaste jag varit med om. 5 minuter efter betalningen kunde jag inte logga in mer på deras sida. Och de svarar inte vid kontaktförsök. Testat logga in på olika apparater och webbläsare. Bluff rakt igenom. Och de tar bort sånt som man kan fixa själv med några knapptryck. Inget märkvärdigt, bara slöseri på pengar.

Antwoord van DoldAdress.se
Känns tryggt och säkert! Litar helt på denna sidan. Otroligt snabb kundservice.

Antwoord van DoldAdress.se
Grymmaste jag vart med om !
Jag gick med förra året 2024 och inom kort var jag borta från Google helt, till och med Lexbase!
Jag är supernöjd, 5 stjärnor till er ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

Antwoord van DoldAdress.se
Jag tycker verkligen att DoldAdress.se gör ett fantastiskt jobb och hjälper människor att kunna ha sina privata information dolda och att kunna leva och vara ifred. Jag önskar från hela mitt hjärta att ni får mer befogenheter och makt att kunna stoppa alla sidor och företag som tjänar och läcker andras privata uppgifter och gör det tillgänglig för alla i hela landet.
Tack så himla mycket för att ni finns.
Nu mår jag mycket bättre efter allt ni gör och har gjort för mig.
MVH
Dana

Antwoord van DoldAdress.se
Ett seriöst intryck, ett gott bemötande är exakt vad som framhävs i kontakten med dem! Man hinner knappt maila, och så har man svaret i inkorgen. De följer upp, inger en riktig trygghetskänsla, där man verkligen vet att ens uppgifter är säkrade och kontrollerade. Stort tack för att Ni finns ! Speciellt Hanna på Supporten, har inga ord att sätta, så hjälpsam och har alltid kunden i fokus på högsta prioritet ! Grymt jobbat !