Lees wat reviewers zeggen
Jeg hadde et problem når jeg ikke fikk innkommende mail, hadde endret noe i c-panel for å knytte et nettsted til domene mitt. Tok kontakt på support, fikk svar i løpet av 5 minutter, ble satt ove... Toon meer
Jeg hadde i går en svært god brukeropplevelse med Domene.no, som drifter mine nettsider. Utenfor deres kontroll ble domenenavnet og de faktiske sidene frakoblet. Men raskt svar på telefonen og en tålm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Trengte bistand med en litt komplisert…
Trengte bistand med en litt komplisert oppsett ifbm domene navnet vårt og epostkontoene våre. Benjamin var utrolig behjelpelig i support chatten, og han både skjønte med en gang hva feilen var og varbehjelpeglig med råd ut over det og! Prima support!
Fikk kjappe tilbakemeldinger fra Tommy
Fikk kjappe tilbakemeldinger fra Tommy. Veldig fornøyd!
Sjekk norid.no for bedre alternativer
Sjekk norid.no for bedre alternativer, fordi Domene AS bryr seg ikke om kunden. For over et år siden registrerte jeg en domene hos dem, som jeg til slutt aldri fikk bruke. Ved en feil - som jeg selv innrømmet til selskapet - gikk jeg glipp at tjenesten skulle fornyes automatisk. Med en gang jeg fikk brev om saken på Digipost tok jeg kontakt med Domene AS for å beklage og be om anmode om en alternativ løsning enn å betale nesten 1 000 kr for en tjeneste jeg hverken hadde brukt eller trengte videre. Målet var aldri å nekte min egen feil, men å lande på en mer rettferdig sum som tilsvarte tjenesten som faktisk ble ytet. I kontakt med veldig uhøflige ansatte ble jeg behandlet som en svindler, og det ble aldri rom til fornuft eller rimelighet.

Alltid god hjelp og få👍meget fornøyd 😌
Alltid god hjelp og få👍meget fornøyd 😌
Benjamin på support løste problemet på et blunk og var super hyggelig
Benjamin fikset det med engang
Benjamin fikset det med engang, hadde både KI agenten og en annen som så på saken og de hadde bare en temp løsning. Han fikset det på noen minutter. 10/10
😀😃😄😁😆😅😂🤣😍🥰😘😚😙😗😉😭🤩🥳🫠🙃🙂🥲🥹😊😛😋🤤😏🙂↔️🙂↕️😌☺️😝😜🤪😔🥺😬😑…
😀😃😄😁😆😅😂🤣😍🥰😘😚😙😗😉😭🤩🥳🫠🙃🙂🥲🥹😊😛😋🤤😏🙂↔️🙂↕️😌☺️😝😜🤪😔🥺😬😑🤫🤔🫡🤐🫥😶🌫️😶😐🫢🤭🥱🤗🫣😱🤨🧐😞🤬😡😠😤😮💨🙄😒👽⛄☃️👺👹🤖☠️💀🤓😎🥸🤡💩😈👿👻🎉💯🔥🕳️💤💨💢🎊❤️🧡💛💚🩵💙💜💖💝💘🩷❣️♥️💟💌💕💞💓💗🦠🩸🫁🫀🧠💦👣🦷🦴👀👁️👄🫦👅👃🗣️👤👥🫂💋❤️🔥💔❤️🩹👂🦻🦶🦵🦿🦾💪👏🤛🤜🤲👐🙌🫶👎👍✊👊🫳🫴🫱🫲🫸🫷✌️🤘🤟🖖✋🖐️🤚👋🤞🫰🤙🤌🤏👌🫵👉🙏🤳✍️🖕👇👆☝️👈💅🤝🙇🙋💁🙆🙅🤷🤦🙍🧘🛌🛀🧖💇💆🧏🙎⛹️🤾🤼♂️🤼🏃🚶🪂🏂⛷️🧝🧞🧚🧜🤽🏊🚣🏄🧙🧛🧟🧌🦸🦹🧑🎄👮👷🧑🚀👰🤵🫅💂🥷🧑💻🧑✈️🕵️👩❤️💋👩🧑🤝🧑👭👯♀️👯♂️🧑🦱🧑🦲🧔🕴️🧑🩰💃🕺👩❤️👩🫄🤱🧑🍼👫💐🌹🥀🌺🌷🪷🌸💮🌾🍄🪨🪺🪹🪵🌲🌳⛰️🏔️☃️⛄🌡️🔥🌋🏜️❄️🌬️🌊🏖️🏝️🌄🌅🏞️🌀🌪️⚡☔🌈💧☁️🌨️☀️🌤️⛅🌥️🌦️⛈️🌩️🌧️🌞🌝🌚🌜🌛🌙⭐🌟✨🕳️🪐🌍🌎🌏🌫️🌠🐢🦕🦖🐉🦎🐲🫎🐴🐭🐰🦊🐮🐷🐽🐗🦄🐈⬛🐈🐀🐁🐇🐸🐍🐊🐩🐕🦮🐕🦺🐖🐎🫏🐄🦙🦌🐐🐑🐏🦬🐃🐂🦥🦘🦓🐘🦣🦏🦛🦒🐿️🐫🐪🦧🦍🐒🐅🐆🦫🦝🦨🦡🦔🦦🦇🪽🐥🐤🐣🐔🐓🐦⬛🐦🪶🦅🦉🦜🕊️🦤🦢🦆🪿🦈🦭🐧🦃🐦🔥🦚🦩🐬🐋🐳🐟🐠🐡🦐🦞🦂🫧🪸🦪🪼🐙🦑🦀🕷️🕸️🐚🐌🐜🦗🪲🦟🦠🪱🐛🦋🐞🐝🪰🪳🐾🍓🍒🍎🍅🌶️🍉🍑🍊🍈🍋🟩🍋🌽🍌🍍🥭🥕🍐🫛🥬🫑🍏🥝🥑🫒🥥🍠🍆🍇🫐🥒🥦🥔🍄🟫🧅🫚🧄🫘🌰🥜🍳🥞🧇🥯🥖🥐🫓🍞🥚🧀🥩🥩🍗🍖🍔🌭🥙🌯🌮🫔🍕🍟🥨🥪🧆🥘🍝🥫🫕🥣🥗🍲🍚🥡🍤🍣🦞🦪🍜🍛🍱🥟🍢🍙🍘🍥🍡🥠🎂🍮🍰🥧🍦🍨🍧🥮🧁🍭🍬🍫🍩🍪🍯🧂🥛🧃🧋🥤🫙🧊🍿🧈🍼🍵☕🫖🧉🍺🍻🥂🥢🍶🍹🍸🫗🥃🍷🍾🍴🥄🔪🍽️🛑🚧🚨⛽🛢️🧭🛞🛟🦼🦽🛴🚦🚥🚇🚏⚓🩼🚲🛵🏍️🚙🚗🛻🚐🚕🚓🚑🚒🏎️🚜🚛🚚🛺🚌🚈🚝🚅🚄🚂🚃🚘🚔🚍🚉🚊🚞🚎🚋🚖🚆🚢🛳️🛥️🚤⛴️⛵✈️🚀🛸🚁🚡🚠🚟🛶🛫🛬🛩️🛝🎢🎡🎠🎪⛩️⛲💈🏛️🗻🗿🗽🗼🕍🕌🕋🛕⛪💒🏩🏯🏦🏟️🏪🏬🏭🏢🏗️🏰🏫🏨🏣🏤🏥🏚️🏠🏡🌇🌆🏙️⛱️🏕️⛺🛖🏘️🌃🌉🌁🛤️🛣️🗾🗺️🌐🧳💺🎉🎊🎈🎂🎀🎁🎇🎆🎎🎏🎐🪩🪅🪔🧧🧨🥎⚾⚽📢🏆🎖️🏅🥉🏀🏐🏈🏉🥅🎾🏸🥍🛼⛸️🎿🛷🥌🏒🏑🏏🩰🛹⛳🎯🏹🥏🪃🪁🏓🎱🥊🥋🎽🩱🤿🎣🎳♟️🪀🧩🎮🕹️👾🔫📷🎩🪄🃏🀄🎴🎰🎲📸🖼️🎨🖌️🖍️🪡🧵🎻🪕🎸🎺🎷🎹🎹🧶🪘🥁🪇🪈🪗🎤🎧📽️📹📺📻📼🎙️🎛️🎚️🎥🎞️🎬🎭🎫🎟️📱☎️📞📟📠🔌🔋🪫⌨️💻🖥️📀💿💾💽🖲️🖨️🖱️🪙💎💸💵💴🛒⚖️🧮🧾💰💳💷💶🛍️🕯️💡🔦🏮🧱🪟🪞🧻🚽🛁🚿🛋️🛏️🪑🚪🪠🧸🪆🧷🪢🧹🧴🧽🧣🧤🧦🧺🪮🪒🪥🧼👖👕🎽👚👔👗👘🥻⛑️🦺🥼🧥🩲🩳👙🩱🪖🎓🎩👒🧢👑💍💄☂️🧳💼👜👛👝🎒🪭🌂🥾👢👠🩴👟👞🥿🧪🧫⚗️🥽👓🕶️🦯👡🌡️💉💊🩹🩺🩻🧬🔭🪝🪣🪜🪓🧯🛰️📡🔬🧲🧰🗜️🔩🪛🪚🔧🔨⛓️🔗⛓️💥⚙️⛏️⚒️🛠️📎🖇️✂️📏📐🖌️🖍️🖊️📑📃📄🗒️📝✏️✒️🖋️📋🗃️🗄️📒📔📕📓📗🗂️📁📂🔖📖📚📙📘📊📈📉📇🪪📌📍🗑️✉️📨📩📥📤🏷️🗞️📰💌📧📫📪📬📭📦📯🕰️⏰🪧🗓️📆📅🗳️📮⌛⏳⏲️⌚⏱️🕛🕧🕐🕔🕟🕓🕞🕒🕝🕑🕜🕠🕕🕡🕖🕢🕗🕣🕘🔈🔔🛎️🕦🕚🕥🕙🕤🔉🔊📢📣🔍🔎🔮🧿💣🚬🪦⚰️⚱️🏺📿🪬🪤📜⚔️🗡️🛡️🗝️🔑🔐🔓🔒🔏🔴🟠🟡🟢🔵🟣🟤⚫🟫🟪🟦🟩🟨🟧🟥⚪⬛⬜❤️🧡💛💚💙💜♦️♥️🩶🩵🩷🤍🖤🤎♣️♠️♈♉♊♋♌♍♀️⛎♓♒♑♐♏♎♂️⚧️💭🗯️💬🗨️❕❔🚳🚫❌⭕‼️⁉️❓❗🚭🚯🚱🚷📵🔞🔕⛔🛑🆘🆑🅾️🅱️🆎🅰️📛♨️🔻🔺🉐㊙️㊗️🈴☢️📲📳🛜📴⏏️⏺️⏹️☣️⚠️🚸⚜️🔱〽️🔰✳️✅❎🈯💹💲💱♻️❇️🚼♿🚺🚹🚻🚾Ⓜ️🏧🛗🚮🚰🛂🛃🛄🛅⚕️☪️☯️☮️☸️🕉️🛐⚛️💟🪯✝️☦️✡️🔯🕎♾️🆔🏁🚩🎌🏴🏳️🏳️🌈🏳️⚧️🏴☠️🇦🇲🇦🇱🇦🇮🇦🇬🇦🇫🇦🇪🇦🇩🇦🇨🇦🇴🇦🇶🇦🇷🇦🇸🇦🇹🇦🇺🇦🇼🇦🇽🇧🇭🇧🇬🇧🇫🇧🇪🇧🇩🇧🇧🇧🇧🇦🇿🇦🇿
Sargsyan Mher
Отзывы
Отправить отзывы
Отправить
Справка/Отзывы
Øker prisen helt sinnsykt ut av intet etter ett år
Sikkert generelt flinke folk! Men nærmer seg nærmeste svindel det de driver med. Viser én pris og etter ett år øker de prisene med mange hundre prosenter! Mitt råd er å finne utenlandske leverandører istedenfor. Når norske selskap er såpass møkk er utenlands bedre.

tommy er flink
Tommy var hyggelig på telefon og hjalp…
Tommy var hyggelig på telefon og hjalp meg utrolig raskt etter at jeg sendte en henvendelse på e-post.
Får alltid kjempebra hjelp av supporten…
Får alltid kjempebra hjelp av supporten når jeg trenger det
Fikk svært hyggelig og god hjelp av…
Fikk svært hyggelig og god hjelp av Tommy, til å fikse oppsett for epost.
Fikk problemer med mail og DNS i…
Fikk problemer med mail og DNS i forhold til Shopify, og stannget hodet litt i veggen pga liten kompetanse på feltet.
Supporten til Domene.no var veldig behjelpelige, og løste problemene for meg.
En svært god opplevelse
Tommy er imøtekommende , løsningsorientert og dyktig. Jeg fikk svært god hjelp og følte meg ivaretatt.
Meget bra kundebehandling fra Tommy.
Burde være ulovlig slik de opererer.
Burde være ulovlig slik de opererer.
Bruk heller godaddy for norske .no domener. Jeg bruke domene.no for å kjøpe 2 .no domener som jeg endte opp med å IKKE bruke. Jeg fikk ikke noe varsel på at disse domene skulle fornyes og hvor mye dette ville komme på. Når jeg får fakturaen sendt på mail så sier jeg at jeg ønsker IKKE å fortsette å betale for noe jeg ikke bruker. Da får jeg mail tilbake som sier at det er 1 måned oppsigelsesfrist, noe jeg ikke ble informert om i det hele tatt? Ikke merkelig at driftsinntekts kurven ser ut som en e^x graf når dere lurer absolutt alle kundene deres med skjulte kostnader.
Edit etter kommentar: Daniel, du har ikke prøvd å tatt kontakt. Dere raner studenter for 4 sifret summer og sender gebyrer helt til de må sette matbudsjettet sitt på spill for å gjort opp for seg! Gleder meg til vann og knekkebrød resten av April!

God og hyggelig kundeservice ☺️
Villedende praksis og skjulte kostnader
Villedende praksis og skjulte kostnader
Tjenesten fremstår som et klassisk lokketilbud: svært lav pris på domenet i starten, etterfulgt av automatisk fornyelse av tilleggstjenester til en betydelig høyere pris.
Webhotell ble ikke tydelig presentert som en separat abonnementstjeneste som ville fornyes til full pris. Resultatet er at jeg ble fakturert for tjenester jeg verken trengte eller aktivt brukte.
Oppsigelsesprosessen er uklar, og dersom man ikke stopper fornyelsen i tide, blir man automatisk belastet for neste periode.
Dette virker som en bevisst utformet modell for å forvirre kunder og generere uventede kostnader.
Jeg vil sterkt advare andre mot å bruke denne leverandøren.

Antwoord van Domene AS
super service and fort ferdig
super service and fort ferdig. Takk Tommy
Får alltid den hjelpen jeg trenger
Får alltid den hjelpen jeg trenger, super kundeservice!
Svindlere holder seg unna
Svindlere holder seg unna, de gir deg veldig billige .no-domenenavn i starten, men uten din tillatelse legger de til domenehotell som koster rundt 550 NOK årlig per domene. Så sender de deg noen fakturaer som du bestrider, og de sender dem raskt til Inkasso. Dette er deres måte å lure intetanende brukere på. Hold deg unna, du er advart! De fleste av de positive anmeldelsene deres på Trustpilot er åpenbart falske!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.