Twee keer in 1 week tijd een bestelling gedaan voor mijn partner. Twee keer t-shirts in zowel maat M als L om te kijken welke beter zou passen. Beide pakketten de volgende dag in huis, fijn! Uite... Toon meer
Na 1x wassen van het Aegean shirt, kleine roze vlekjes ontdekt. Dit gemeld bij de klantenservice, vervolgens foto’s opgestuurd van het shirt. Meteen een nieuw shirt opgestuurd gekregen en zelfs een... Toon meer
Tijdens Black Friday een t-shirt besteld maar wegens omstandigheden was deze niet meer leverbaar. Hier werd ik door de klantenservice netjes op de hoogte van gesteld, en kreeg me geld terug. Na Black... Toon meer
Twee t-shirts, twee jeans en een hoodie besteld. Super blij met alles, kwalitatief mooie dikke stoffen, leuke details en een goede fit. Mailtje gestuurd naar de klantenservice en had binnen 10 minuten... Toon meer
Basic simplicity with care. Don't Waste Culture is a fashion brand with the focus on basic designs, but with extraordinary details. Fitting and fabrics are more important than logo's for Don't Waste Culture.
Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Super fijne website, retouren gaat makkelijk + klantenservice is erg vriendelijk en helpen je binnen 24 uur.
Kwaliteits kleding vind je hier zeker!

Antwoord van Don't Waste Culture
Super goed geholpen. Ook de aftersales is super goed! Helemaal om naar dit merk!

Antwoord van Don't Waste Culture
Ik bestel regelmatig kleding hier met plezier.
het DWC team is erg vriendelijk en behulpzaam. De teksten / opdrukking van shirts is er nog nooit vervaagd in de was. ( de shirts zijn een jaar oud)
Snelle levering, top kwaliteit en mooie kleding.
High quality materials, great designs and fast delivery 10/10
Topkwaliteit kleding en unieke collecties. Snelle levering. Duidelijke site.
👌👌

Antwoord van Don't Waste Culture
Had de Kay in maat M besteld maar zat toch niet zo fijn als een L. L hadden ze helaas niet meer. Toen voor de Sore L gegaan. Omdat zij in dezelfde stad zitten waar ik woon, kon ik langskomen om dit te switchen.
Dus een Top service, snelle afhandeling en Goede kwaliteit aan kleding. And support your locals.

Antwoord van Don't Waste Culture
My Son really is in love with everything! Good fit.

Antwoord van Don't Waste Culture
Beide pakketten de volgende dag in huis, fijn!
Uiteindelijk besloten om toch beide pakketten retour te doen. Betaal je voor ieder pakket 6,95 euro retourkosten. Ik weet dat dit niet de enige webshop is die retourkosten in rekening brengt maar alsnog vind ik 14 euro veel..
Zeker voor de prijzen waarvoor de kleding verkocht word heb ik zoiets van waarom retourkosten in rekening brengen??

Antwoord van Don't Waste Culture
Super mooie jas en goede kwaliteit !! Levering was ook snel

Antwoord van Don't Waste Culture
I like the quality and the fitting. It’s loose and fits me well

Antwoord van Don't Waste Culture
Ze hebben een top service ! T-shirt terug gestuurd omdat deze niet goed was. Heb gelijk een nieuwe gekregen kosteloos !

Antwoord van Don't Waste Culture
Quality is good , I already had someting in really happy

Antwoord van Don't Waste Culture
Uitstekende kleding en goede service. Ik ben een tevreden klant!

Antwoord van Don't Waste Culture
Kwaliteit is top, service is goed en het zit comfortabel.