Twee keer in 1 week tijd een bestelling gedaan voor mijn partner. Twee keer t-shirts in zowel maat M als L om te kijken welke beter zou passen. Beide pakketten de volgende dag in huis, fijn! Uite... Toon meer

Na 1x wassen van het Aegean shirt, kleine roze vlekjes ontdekt. Dit gemeld bij de klantenservice, vervolgens foto’s opgestuurd van het shirt. Meteen een nieuw shirt opgestuurd gekregen en zelfs een... Toon meer

Tijdens Black Friday een t-shirt besteld maar wegens omstandigheden was deze niet meer leverbaar. Hier werd ik door de klantenservice netjes op de hoogte van gesteld, en kreeg me geld terug. Na Black... Toon meer

Twee t-shirts, twee jeans en een hoodie besteld. Super blij met alles, kwalitatief mooie dikke stoffen, leuke details en een goede fit. Mailtje gestuurd naar de klantenservice en had binnen 10 minuten... Toon meer

1. Streetwearwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Basic simplicity with care. Don't Waste Culture is a fashion brand with the focus on basic designs, but with extraordinary details. Fitting and fabrics are more important than logo's for Don't Waste Culture.

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Extra stukje service!!

Een reeds besteld item welke een dag erna afgeprijsd zou worden (zonder dit te weten), is gecompenseerd door dit van de factuur in mindering te brengen! Daar hoefde ik zelf niet achteraan!

25 november 2022

Hi Burak,

We're happy to hear you appreciate our service! Thank you for you review and have a nice day!

Fijn en duidelijk

Het proces gaat snel en het is overzichtelijk duidelijk wat het dus heel fijn maakt

24 november 2022

Antwoord van Don't Waste Culture

Thank you for your positive review Yanniek!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit ! Snelle levering

20 oktober 2022

Hi Samet,

Thank you for your review! Premium quality is one of our brand promises. We're glad you're satisfied!

Joek

Kwaliteit kleding en service!

Meerdere bestelling gedaan bij DWC.
Zowel de kwaliteit van de kleding als de snelle, gemakkelijke en vriendelijke service is uitzonderlijk.
Deze winkel wordt ten zeerste aangeraden!

22 november 2022

Hi Menno,

This review puts a smile on our face! Thank you for the kind words :)

Have a nice day!

Beste kwaliteit

10 november 2022

Hi Guest,

Thank you for your positive review! It is nice to hear you like the quality of our products.

Don't Waste Culture

Top Bedrijf!

Goede kwaliteit, levering zeer snel!
Een aanrader voor street-wear.

25 oktober 2022

Hi Julian,

Thank you for your amazing review! It is nice to hear you like the quality so much.

Don't Waste Culture

goede service

26 september 2022

Hi Noah,

It is nice to hear you liked our service. We hope to see you soon in our shop!

Very nice t shirts

7 december 2021

Antwoord van Don't Waste Culture

Thank you for your review, Ton. It's nice to hear you like our t-shirts!

Top Kleding!

De shirts zijn hebben een goede fit, fijn materiaal en zitten heerlijk.

Ze hebben ook een vlotte en vriendelijke klantenservice!

6 september 2022

Hi Jimi,

Thank you for the positive review! Premium quality and the perfect fitting are two of our brand promises. We're glad you had a good experience with us!

Zeer tevreden

Snelle en goede levering.
Ook bij de ruiling, goed service!!!
Fijne kwaliteit

3 september 2022

Hi Ivonne,

Your review puts a smile on our face, thank you for the kind words!

Top merk

Top merk! Erg blij met hun kleding.

26 augustus 2022

Hi Tom,

Thank you for your review! We're glad to hear you like our brand so much.

Have a great day!

Top service en top kwaliteit!

Top service en top kwaliteit.

12 augustus 2022

Antwoord van Don't Waste Culture

Thank you for your positive review Tim! We're glad to hear you are happy with your experience with us!

Topservice

Bestelling helaas kwijt geraakt bij DHL maar vervolgens snel contact en super netjes opgelost door Don't Waste Culture.

Goede service!

29 juli 2022

Zit lekker

Zit lekker. Kwalitatief goed.

1 maart 2022

Antwoord van Don't Waste Culture

Thanks voor de positieve review! Tof dat je tevreden bent en zien je graag snel terug!

Super levering en kleding past perfect

Super levering en kleding past perfect. Ik hou van oversized ben 1,71 en ik draag een maat M. Fitting is perfect net als op de foto.

4 februari 2022

Hi Esther,

Thanks for the review. We’re glad you like it and hope to see you again soon!