Fantastisch verblijf gehad! De huisjes zijn ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Ons balkon had een prachtig uitzicht en het was geweldig om de zwaluwen van zo dichtbij te zien. Ook de facili... Toon meer
Het is een heerlijk rust gevend park, in de ochtend de zon op het balkon van de huisjes en in de middag schaduw. Op de promenade is alles wat jij en je kinderen nodig hebt. Onze kinderen wilde het pa... Toon meer
Prachtig gelegen park tegen een berg met uitzicht over het Ruhrdal. Mooie, ruime, nette en schone accomodatie (8-persoons). Heel compleet. Vanaf balkon prachtig uitzicht over het dal. Vanaf het... Toon meer
Het ontvangst was uiterst vriendelijk en de rest ging vanzelf. Keurig ruim appartement. Schoon park. Wij zaten in het voor seizoen en het was nog stil op het park. Iedere dag een andere plaats in de o... Toon meer
- #17 van de 19 beste bedrijven in Vakantiewoningverhuur
- #7 van de 10 beste bedrijven in Hotel
- #8 van de 9 beste bedrijven in Verhuurbedrijf voor vakantiehuizen
Op Dormio Resort Eifeler Tor in Heimbach vind je diverse luxe appartementen, penthouses en vakantiewoningen voor een heerlijk verblijf in de prachtige omgeving van Nationaal Park Eifel. Dormio Resort Eifeler Tor beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een groot binnen- en buitenzwembad, een leuke binnen- en buitenspeeltuin en een Mio Kids Club waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Wie graag buiten de deur eet, kan zijn hart ophalen in het traditioneel Duitse of Italiaanse restaurant. Aan de gezellige promenade vind je leuke winkeltjes, een fietsverhuur en een VVV-informatiepunt waar je terecht kunt voor al je vragen en de beste tips in de omgeving!
Schwammenauel 6, 52396, Heimbach, Eifel, Duitsland
- +31850134040
Vraagt klanten om een review
Heeft 17% van zijn negatieve reviews beantwoord
Heel gemakkelijk te boeken met…
Heel gemakkelijk te boeken met duidelijke beschrijving over de huisjes.
Een vraag via mailadres werd snel beantwoord....fijne reacties

Boekingsproces verliep prima
Niet de eerste keer dat we rechtstreeks bij Dormio hebben geboekt. Ook deze keer ging het boekingsproces naar wens. Eenvoudig, duidelijk en bevestiging gelijk per mail ontvangen.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Mooie accommodaties en ligging, compleet aanbod.
Mooie accommodaties en ligging alhoewel er aan de accommodaties technisch vaker gebreken zijn.
Niet geschikt voor personen die slecht ter been zijn.
In de omgeving kun je mooi wandelen of fietsen (mtb).
Ideaal voor jonge gezinnen.

Toplocatie in de Eifel
Heerlijke locatie in de Eifel met een niet standaard vakantiepark met mooie, goed onderhouden woningen.

Waar voor je geld
Inmiddels een aantal keren een huisje gehuurd (groep 7 65+ ers) en ons oordeel is: prima verzorgd, mooie inrichting vriendelijk personeel en heel belangrijk.... prijs kwaliteit verhouding is goed!

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Reserveren ging makkelijk, voorkeur opgeven niet
Reserveren ging makkelijk, echter een voorkeur aangeven voor een huisje of appartement was niet mogelijk tijdens het boeken. De volgende dag gechat met een medewerker die aangaf dat ik wel een voorkeur kon aangeven tegen kosten van Euro 150,00. Beetje veel misschien? Gemiste kans want als het bedrag rond de Euro 30 was (wat gebruikelijk is bij andere parken, zelfs bij Summio) had ik het wel gedaan. Nu heeft Dormio niets verdiend....

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Zoeken naar resorts was makkelijk en…
Zoeken naar resorts was makkelijk en fijn dat boeken en vragen via een Nederlandsche site kan
Om de villa’s zoeken ging ook wel Mario sommige sites stond de villa rursee niet
Dat was lastig

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Geweldig park op een mooie plek
Geweldig huisje in een prachtige omgeving. Genoeg te doen voor de kinderen die er hun eigen gang konden gaan.

Prachtige omgeving
Prachtige omgeving, accommodatie heel goed. Helaas een opmerking over de kussens. Die zijn echt slecht.

Gemoedelijk park
Gemoedelijk park, vriendelijk personeel, ruime en gezellige woningen. Keuken inventaris was meer dan compleet. Leuke activiteiten voor de kids, knutselen, zwemmen, voetbaltoernooi. Het park heeft ook een prachtige ligging.

Mooie omgeving
Mooie omgeving, goede faciliteiten en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Prachtig kindvriendelijk park!
Mooie woningen en appartementen met luxe faciliteiten in een schitterend natuurpark met heerlijke vergezichten over het Eifellandschap.
Ideaal voor wandelaars of gewoon om te ontspannen en niks te moeten. Professionele relax/massage mogelijkheden. Vervelen doe je je er niet zowel op het park als in de omgeving is van alles te doen en te zien.
Regelmatig worden er gezellige avonden met live muziek georganiseerd in één van de restaurants. Ook worden er kookworkshops gehouden.
Héél KINDVRIENDELIJK! Er is een binnen en buiten zwembad én een binnen en buiten speeltuin, groot springkussen, begeleid knutselatelier etc.
Een aanrader mét of zonder kinderen.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Mooie en schone accommodatie in prachtige omgeving
Mooi park met goed onderhouden en schone accommodatie ! Prachtige omgeving midden in de natuur! Wij gaan zeker nog een keer terug

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Heel mooi verzorgd park met een super…
Heel mooi verzorgd park met een super uitzicht.
Vriendelijk personeel, goed eten en genoeg te doen.

Prima
Prima, goed geoutilleerd appartement met prachtig uitzicht.
Parkfaciliteiten waren ook in orde.
Was 1 probleem met een matras wat ogenblikkelijk vervangen werd.
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
Kortom een aanrader

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Prachtige locatie en mooie accommodatie
Fijne dagen gehad , heerlijk rustig en mooie omgeving .

Prachtige locatie,leuke sfeer.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Eifeler Tor
Mooi park maar veel klimmen!
Op zich een mooi park met mooie uitzichten maar absoluut niet geschikt als je niet goed mobiel bent. Wij hadden een laag gelegen bungalow en moesten steeds een behoorlijke klim maken om bij het centrum te komen.
We zijn allen sportief aangelegd maar vonden het erg "pittig" Ons huisje was netjes, wel erg zachte matrassen en daardoor slecht geslapen. Buiten, eromheen kan nog wel wat aandacht gebruiken. We hebben mooi weer gehad maar erg veel last van wespen, dus helaas niet buiten gezeten. Eten in het restaurant van het park was prima. Pizzeria helaas alle dagen gesloten maar afhalen was goed te doen.
We hebben met elkaar genoten maar blijft bij deze ene keer.

Fantastic resort
Fantastic resort, friendly and helpful employees, clean and complete