We zijn zeer blij en tevreden met ons verblijf bij Dormio Resort les Portes Du Mont Blanc De online booking was correct zoals het hoort te verlopen. Ontvangst vriendelijk en behulpzaam. Netjes en ve... Toon meer
Mooie, ruime en schone appartementen, vriendelijk personeel. Het enige wat we missen is het restaurant ter plaatse dat helaas gesloten is, we waren hier vooraf van op de hoogte gebracht en de H.P kos... Toon meer
- #16 van de 18 beste bedrijven in Vakantiewoningverhuur
- #8 van de 10 beste bedrijven in Hotel
- #8 van de 9 beste bedrijven in Verhuurbedrijf voor vakantiehuizen
Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc ligt in het authentieke bergdorpje Vallorcine bij skigebied Chamonix-Mont-Blanc. Het ultieme vakantiegevoel in de bergen vind je op Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc in Vallorcine waar je kunt genieten van uitgebreide faciliteiten. Neem een duik in het verwarmde binnenzwembad, ontspan met de wellnessfaciliteiten zoals de sauna en hamam of werk aan je conditie in de fitnessruimte. In Restaurant-Bar L'Ours Bleu geniet je van culinaire hoogstandjes. Je bent hier van harte welkom voor een heerlijk ontbijt, diner of borrel. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf in de Franse Alpen!
210 Route du Tacul, 74660, Vallorcine, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk
- +31850134040
Vraagt klanten om een review
Heeft 16% van zijn negatieve reviews beantwoord
Niet‑geleverde services zoals vermeld op de website
Momenteel verblijf ik op de locatie Dormio Resort Les Portes Du Mont Blanc: en heb ik meerdere keren via het contactformulier in mijn Dormio‑account vragen gesteld, maar tot nu toe geen enkele reactie ontvangen. Ik had een vroege check‑in vanaf 13.00 uur geboekt. Bij aankomst bleek echter dat de receptie tussen 12.00 en 15.30 uur gesloten is en er niemand aanwezig is. Later op de dag gaf de receptioniste aan dat een vroege check‑in op deze locatie helemaal niet mogelijk is.
Daarnaast wordt op zowel de website als in de app vermeld dat er broodjesservice beschikbaar is op deze locatie. Ook dit blijkt volgens de receptioniste niet van toepassing op deze accommodatie. De dichtstbijzijnde bakker en supermarkt liggen op 7,5 kilometer afstand.
De informatie die Dormio verstrekt ervaar ik daarom als onjuist en misleidend. Ik ontvang graag alsnog een reactie, aangezien er via mijn account geen antwoord wordt gegeven.
Verder wordt de accommodatie omschreven als een resort. Hoewel deze term geen juridische vereisten kent en Dormio deze dus vrij mag gebruiken, vind ik deze benaming misplaatst. Naar mijn mening past de omschrijving appartementencomplex beter. Er is geen eten of drinken verkrijgbaar op de accommodatie zo ook niet in de omgeving en de receptie is midden op de dag langdurig gesloten.
Aantrekkelijke locatie
Aantrekkelijke locatie, heldere website, duidelijke voorwaarden.
Een duidelijke site
Een duidelijke site. Al mijn vragen werden beantwoord bij het lezen van de site. Het reserveren was simpel
Geweldig mooie locatie!
Mooie, ruime en schone appartementen, vriendelijk personeel.
Het enige wat we missen is het restaurant ter plaatse dat helaas gesloten is, we waren hier vooraf van op de hoogte gebracht en de H.P kosten zijn netjes verrekend, restaurants in de buurt is echt heel lastig te reserveren met 14 personen, ook naar de supermarkten echt lang onderweg en super druk, veel producten niet op voorraad! Advies neem genoeg mee vanaf thuis!

efficient en volgens verwachting
efficient en volgens verwachting. Had ook (per ongeluk) 2 reservering gemaakt. Werd vanuit hun proactief op gewezen en opgelost

Erbarmelijk restaurant
Erbarmelijk restaurant! Half pension geboekt, dus inclusief diner! Maar … iedere avond minimaal 2 uur moeten wachten op het diner … geen enkele keuze … uitermate matige kwaliteit… geen bier (bestelling is nog niet geleverd). Personeel boos als je er iets van zegt! Tip: gewoon een appartement boeken zonder diner en lekker uit eten gaan!!!!

Eerste ervaring met Dormio
Eerste ervaring met Dormio, maar zeker niet de laatste. Het appartement (Mesure) is heerlijk ruim, prima en compleet ingericht en erg luxueus. Het complex wordt uitstekend uitgebaat met vriendelijk personeel. Het grote verwarmde zwembad, with a view, en sauna zijn kraaknet. Dit alles in een prachtige omgeving. Wat wil een mens meer ...

Zalig natuurlijk.
De locatie van de resort is erg handig voor de Mont-Blanc Express die Zwitserse en/of Franse Alpine-ervaring biedt.
Deze tijd van het jaar is het gebied erg rustig, zalig natuurlijk. Het personeel is zeer behulpzaam en de accommodatie is zeer comfortabel.

Gezond ontstressen regio Mont Blanc
De online booking was correct zoals het hoort te verlopen. Ontvangst vriendelijk en behulpzaam. Netjes en verzorgd appartement. Goede ligging, rustig en zeer kalm om te ontstressen. Zwembad en sauna volop genoten.
Buiten het seizoen geen café,resto, winkel of bakker open wel 5 km verder richting Mont Blanc boodschappen doen.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Les Portes Du Mont Blanc
Een aangename vakantie met een upgrade…
Een aangename vakantie met een upgrade van ons appartement en een speciale actie met een gratis ontbijt tijdens ons verblijf🤩🤩.

Mooie en ruime accommodatie
Mooie en ruime accommodatie met behulpzame vriendelijke staff. Ligt op max 100m lopen van de cabine-skilift. Auto staat droog geparkeerd in de ondergrondse garage. Na het skiën - snowboarden de mogelijkheid om gebruik te maken van zwembad, sauna en of stoombad. Plaatsje Vallorcine heeft zelf weinig te bieden maar met de gratis ontvangen treintickets kan je naar bv Chamonix of tussenliggende plaatsjes. Het treinstation ligt net zoals de skilift ook op 100 meter lopen.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Les Portes Du Mont Blanc
Alles klopt - prachtige omgeving en fijn resort
De omgeving is prachtig en ondanks de weinige sneeuw kon je op de hoger gelegen pistes nog goed skien. Na een hele dag buiten is het fijn om in het resort aan te komen. Het personeel is gastvrij, het zwembad is heerlijk en in de studio is alles aanwezig om zelf een maaltijd klaar te maken nadat we in het restaurant een heerlijk glas wijn gedronken hadden. We komen zeker terug.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Les Portes Du Mont Blanc
We hebben enorm genoten!!
We hebben enorm genoten!!! De netheid van het appartement, de goed uitgeruste keuken heel fijn. Maar vooral de ligging écht zó mooi die omgeving 😍

Mooi appartement
Mooi appartement, een paar dingentjes ontbraken of waren defect maar dit was snel opgelost. Het zwembadje en de sauna is wel klein en wat minder goed onderhouden (ik mij niet voorstellen hoe druk het daar is als alles vol zit). Voor de rest was het allemaal prima, vriendelijk personeel, de skibus stopt voor het complex en je kan 's ochtend aan de andere kant van de weg naar beneden boarden/skiën.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Les Portes Du Mont Blanc
Prima appartement op een mooi locatie
Prima appartement van alle gemakken voorzien. Vooral de ligging naast de ski lift vonden wij erg prettig.

Super mooie appartementen
Super mooie appartementen naast de skilift. Goed restaurant en heel vriendelijk personeel. Prima skigebied naast de deur.
Leuk treintje naar Chamonix.
Dorpje is erg klein.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Les Portes Du Mont Blanc
Slechte slaapbank geen keuze in menu
Hadden studio met slaapbank deze kwam uit in een v vorm. Uiteindelijk gehele week op de grond geslapen
Eten was geen keuze menu maar een vastgesteld menu waar geen keuze in was. Ontbijt werden de kinderen aangesproken als er 2 croissant gegeten werden dagen erna werden er te weinig croissants neergelegd. Kaas en ham werd aangevuld als op en lag te weinig als je met een groep van 9 komt ontbijten.

Antwoord van Dormio Resorts & Hotels - Les Portes Du Mont Blanc
Er is potentie alleen wordt het totaal niet waargemaakt.
Er is potentie alleen wordt het totaal niet waargemaakt.
Receptie medewerkers spreken matig Engels, de keuken en restaurant was dicht of volgeboekt (man of 10 maximaal) vanwege allerlei vage redenen. Geen enkele oplossing voor gasten die laat aankwamen en gewoonweg geen eten konden krijgen.
Kamers matig schoongemaakt en smerige stofzuigers.
Er moet echt een paar stappen bij om de kwaliteit van Dormio te willen borgen.