Virkelig god service, vi havde behov for hjælp i en weekend, de svarede med det samme og kom hurtigt som aftalt. En absolut god anbefaling, herfra. Fam. Kristensen
Bedrijf heeft geantwoord
Disse to mennesker gør en forskel er verden. Jeg oplevede nærvær, kærlighed, omsorg og trøst, kunne ikke have ønsket mig end smukkere oplevelse trods mørket. Og efterfølgende fik jeg den smukke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Empatisk og stor hjælpsomhed fra Rikke Drachmann, hele vejen igennem. Løbende dialog om blomsterbestillinger, annonce til avis mm. Det gav tryghed og følelsen af at der var styr på tingene og det s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Omsorg, nærvær og til for jer. Amagers lokale bedemand/bededame
Kongelundsvej 308, 2770, Kastrup, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Vi er blevet anbefalet Drachmann begravelser og må sige at vi bestemt ikke er skuffede.
Vi har fået en meget fin og empatisk behandling af Rikke og Casper alt fungerede perfekt.

Antwoord van Drachmann Begravelser - Bedemand
Mødet hos bedemanden foregik stille og roligt med hensyn til det jeg ville bestille til bisættelsen.
Plus checkliste for de papirer jeg siden skal udfylde.
Lidt snak om vind og vejr.
Ganske hyggeligt faktisk! 🫶
Alt mht selve bisættelsen effektueret til perfektion...

Antwoord van Drachmann Begravelser - Bedemand
Et varmt, empatisk og personligt samarbejde, der endte ud i den smukkeste begravelse, hvor alle vores ønsker blev imødekommet. Kan kun anbefale Rikke Drachmann hvis du vil have en rigtig god og professionel oplevelse midt i en svær tid.
Så hjælpsom og så sød.

Antwoord van Drachmann Begravelser - Bedemand
Rikke er en fantastisk empatisk person. Hun vejledte os godt. Skabte tryghed og ro om processen, og var med til at sørge for at bisættelsen gik helt som planlagt og i min mors ånd. Tusind tak Rikke.

Antwoord van Drachmann Begravelser - Bedemand
Super professionelt arbejde. Rikke er bare en mega sød og rar person , og alt kan nærmest lade sig gøre. Kan varmt anbefale Drachmann begravelser

Kære Rikke og co
På vegne af de pårørende vil jeg gerne sige tak for et super professionel og empatisk møde med jeres virksomhed.
På alle niveauer fra det første møde til afslutningen af jeres arbejde. I er gode til at informere og være tilgængelige under hele processen.
Vi vil til enhver tid anbefale jer.
Fortsæt med, at være som I er.

Antwoord van Drachmann Begravelser - Bedemand
Jeg kan varmt anbefale Rikke og Casper; de er der for én hele vejen og sørger for at tingene er på plads og lykkes som de skal

Antwoord van Drachmann Begravelser - Bedemand
En meget tryg og omsorgsfuld proces med Rikke.

Antwoord van Drachmann Begravelser - Bedemand
Casper Drachmann er meget kompetent.
Meget empatisk og omsorgsfuld.
Vi har fået en rigtig god service og vi følte os trygge og i gode hænder.

Antwoord van Drachmann Begravelser - Bedemand
Helt igennem en god oplevelse. Meget flinke og forstående. Sørgede for alt fungerede hele vejen gennem forløbet og havde tænkt på alt, så man ikke selv behøvede at skulle forholde sig til alt muligt.

Antwoord van Drachmann Begravelser - Bedemand
Profesionelle og dygtige til deres job. De var nemme at få kontakt med og de svarede altid hurtigt tilbage på alle spørgsmål.

Antwoord van Drachmann Begravelser - Bedemand
Drachmann begravelser er med dig og støtter gennem hele processen. Hos Rikke og Casper er du i gode hænder og der bliver udvist omsorg for dig fra start til slut. Kan kun anbefale denne bedemand.

Antwoord van Drachmann Begravelser - Bedemand
Rigtig god oplevelse, super professionel
Intet pres for køb, alt klappede
Vi kan varmt anbefale Drackmann begravelser.