Jag har varit med länge och har lärt mig så mycket om orsaker och behandling.Det har också givit resultat men jag är inte riktigt nere på min önskevikt. Superbra föreläsningar! Så pedagogiskt! Heja... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
- Centrum voor lichamelijk onderzoek
- Geregistreerd algemeen verpleegkundige
Info over Dr Alette
Geschreven door het bedrijf
Medicinsk viktminskning med genuint stöd
Dr Alette är ett digitalt vårdteam som specialiserar sig på att hjälpa människor till ett lättare och hälsosammare liv genom trygg och effektiv modern viktbehandling. Vi vet att din övervikt inte är ditt fel och att det kan vara svårt att gå ner i vikt på egen hand. Hos oss får du stöd av vänliga och kunniga läkare och sjuksköterskor som alla har erfarenhet av egna viktresor. Vi möter dig där du är och hjälper dig att hitta en lösning som fungerar långsiktigt.
Vår grundare, Dr. Alette Brorstad, är specialistläkare i allmänmedicin och har sedan 2020 hjälpt mer än 2500 människor att lyckas med sin viktminskning genom läkemedel och hälsosamma vanor. Vi arbetar helt digitalt och erbjuder en enkel, flexibel och tillgänglig behandlingsmodell som passar din vardag. Våra tjänster inkluderar:
– Videomöte med läkare
– Provtagning
– Digital coachning varje onsdag
– Recept på individanpassade viktläkemedel
– Krypterad vårdchat för snabb och smidig kontakt i skrift med sjuksköterskor och läkare när som helst du behöver oss
– En kursportal full av inspiration och kunskap
– Ett stödjande community
Vi fokuserar på att optimera dina vikthormoner genom regelbundna måltider och en balanserad livsstil, utan att du behöver räkna kalorier eller svälta dig. För oss handlar det om att skapa varaktiga förändringar som ger dig ett friskare och gladare liv.
För mer information och svar på vanliga frågor, besök vår hemsida:
Contactgegevens
Elektrogatan 10, 17154, Solna, Zweden
- 073-9583774
- info@dralette.se
- dralette.se
Jag har varit med länge och har lärt…
Superbra föreläsningar! Så pedagogiskt!
Heja dig Alette ! Tusen tack! Jag är så glad att jag fick denna kontakt.//pia E🙏🏻
Mitt bästa beslut!
För mig var Dr Alette och hennes team det självklara valet.De har egen erfarenhet, kunskap och ett helhetsperspektiv på hur viktnedgången ska bli hållbar. Detta genom coachningar varje vecka med olika ämnen som ger kunskap om hur kroppen fungerar, förståelse och verktyg att göra den livsstilsförändring som behövs för att nå sitt mål. Allt detta gör teamet med värme, omtänksamhet, snabb hjälp när det behövs och glädje.
Att göra denna viktresa hos Dr Alette har förändrat mitt liv.

Dr Alette är väldigt professionell
Dr Alette är väldigt professionell, kunnig. Känner ett förtroende och har jag frågor är hon alltid lösningsfokuserad och inlyssnande

Jag har följt Dr Alette i många år nu
Jag har följt Dr Alette i många år nu. Har själv tappat runt 40kg och har en helt ny kropp som jag aldrig trodde var möjlig. Jag har aldrig upplevt min resa som bantning. Det jag bär med mig dagligen är att äta 6ggr/dag och att äta mig 80% mätt. Innan OZ åt jag nämligen tills jag alltid var heeeeelt proppmätt. Jag äter av allt och använder inga light produkter. Dr Alette finns alltid nära till hans tillsammans med hennes fantastiska team! Stor stjärna till Carro som stöttar och peppar :)

Antwoord van Dr Alette
Hos Dr Alette får du ett personligt…
Hos Dr Alette får du ett personligt bemötande med ett otroligt engagemang. Alla i hennes lilla team har själva varit överviktiga och vet vilka utmaningar man står inför. Du får coachning i din viktresa varje vecka och får lära dig hur kroppen fungerar, hur du ska tänka för att lyckas och bibehålla din vikt över tid. Du kan också via deras utbildningportal ta del av mängder av värdefull kunskap och lyssna i efterhand på inspelade veckomöten. Jag rekomenderar varmt hur Dr Alette med team arbetar för hur hennes patienter ska lyckas!

Antwoord van Dr Alette
Har gjort viktresan själv så hon…
Har gjort viktresan själv så hon förstår sina patienter till 100%. Dr Alette har också väldigt bra stödmaterial och coachningar för sina patienter.

Seriöst, proffesionellt och fungerar
Mycket fint bemötande av personal med egen erfarenhet och mycket kunskap och engagemang.

Världens bästa
Världens bästa! Jag har provat tre olika nätdoktorer under min period av viktminskning med läkemedel, men det var först hos Alette som det började fungera på riktigt. Alette och hennes team har så mycket kunskap och kompetens. De delar den med värme och kärlek. Fint och pedagogiskt upplägg med coachningar och personligt stöd. Jag kan varmt rekommendera Dr Alette till alla!

Antwoord van Dr Alette
Mycket bra support och snabb respons
Mycket bra support och snabb respons! Har hjälpt mig enormt mycket!

Bästa klubben
Seriösa, varma, tillmötesgående medarbetare, alltid positiv stämning. Jag är så glad och tacksam för all stöttning i min viktnedgång!

Antwoord van Dr Alette
Fantastisk läkare med viktminskning som…
Fantastisk läkare med viktminskning som paradgren. Duktig på det hon gör och är mycket empatisk som människa. Kan rekommenderas för alla som vill minska sin vikt.

Antwoord van Dr Alette
Jag har alltid fått bra feedback
Jag har alltid fått bra feedback de ggr jag har kontaktat Dr Alette. Känns att det finns en hög kompetens.

Antwoord van Dr Alette
Man känner dig trygg och omhändertagen
Man känner dig trygg och omhändertagen. Lösningsorienterad när man själv gett upp.

Helheten kring viktproblematik.
Upplägget med Dr Alette som utbildar om sjukdomen fetma och vad det innebär, kursen som tar upp om medicinen, tankesätt både under resans gång men även när man nått sitt mål. Att min sista viktresa verkligen blir den sista tillsammans med Dr Alette och hennes team.

Antwoord van Dr Alette
En doktor som själv har gjort viktresan…
En doktor som själv har gjort viktresan och vet exakt hur det är att vara överviktig och vilka utmaningar man ställs inför är guld värt. All personal hos Dr Alette har gjort eller gör viktresan. Det gör det hela trovärdigt.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.