Dansk Flygtningehjælp Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem online-tilgang, lækker kvalitet med smukt udført tryk og hurtig levering. Datter og svigerdatter blev meget glade for deres T-shirts. .. køb endelig diverse gaver hos Dansk Flygtningehjælp og stø... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super hurtig fragt og betjening. Kunne godt have brugt lidt mere end 14 dages fortrydelsesret/returperiode, da jeg skulle bestille en ekstra str., før jeg kunne beslutte mig for den rette. Men fik ret... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Støtter med glæde Dansk Flygtningehjælp på flere måder. Især i denne tid med rekordmange flygtninge på verdensplan. Denne gang ved køb af en smuk plakat, som enten bliver brugt som gave eller til for... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg modtog to smukke plakater, hvoraf den ene desværre havde fået grimme “trykmærker”, formentlig da den blev rullet. Jeg kontaktede DFH, som straks anerkendte fejlen, og to dage efter modtog jeg en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Liefdadigheidsorganisatie

Geschreven door het bedrijf

DRC Dansk Flygtningehjælp blev grundlagt i 1956. Vi er en af de få NGO'er, som har speciale i at hjælpe fordrevne og mennesker på flugt. Vi er samtidig Danmarks største og en af verdens førende NGO’er. Vores 7.500 medarbejdere er til stede i 40 lande verden over. Her arbejder vi hver eneste dag for at beskytte flygtninge og fordrevne. Dansk Flygtningehjælp støtter flygtninge og internt fordrevne hele vejen. Både under krisen, i eksil, under bosættelse og integration i et nyt land og fortsat efter hjemkomst.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

78 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Flot plakat

Har lige købt den flotteste plakat af Thit Thyrring og samtidig støttet et godt formål (kvinder og børn på flugt).
Plakaten blev sendt godt beskyttet i et kraftigt paprør.

24 november 2025

Hej Hanne,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter. Det betyder meget for os, at du har modtaget noget som du er glad for, og har lyst til at bruge eller hænge op og vise frem.

Derudover støtter du også vores arbejde, som vi er meget glade for at du har lyst til at være en del af.

Tak igen for dine venlige ord. Vi sætter stor pris på din støtte og tillid til vores arbejde.

God service hurtig levering

God service hurtig levering

24 november 2025

Hej John,

Tusinde tak for at din anmeldelse af din oplevelse hos os, her på vores Trustpilot.

Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at give os feedback på vores arbejde, så tak for det.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller feedback, er du velkommen til at kontakte os.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En måneds levering!

Bestilte en Planet NUSA t’shirt den 30.
Oktober. De trak beløbet med det samme. Har netop modtaget varen den 29. November. Ikke mange svar på mine rykkere! Men jeg fik da min vare🙏🏼 Dansk flygtningehjælp er en hjælpeorganisation, ikke et sted man køber noget 😏

30 oktober 2025

Kære Pernille

Vi er kede af, at du har oplevet manglende information om din ordre undervejs, det er ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation og opdateringer, så du som kunde altid ved, hvor din pakke befinder sig, og hvornår du kan forvente levering.

Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på det, og vi tager din feedback videre internt.

Hvis der stadig er noget, vi kan hjælpe med i forhold til din konkrete ordre, er du meget velkommen til at skrive til os, så hjælper vi gerne.

Venlig Hilsen

Gaver der giver mening

Har netop købt gavebeviser og dermed forhåbentlig hjulpet et barn lidt med varmt tøj og støvler.

27 november 2025

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse af os! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores indsats, og kan se mening med vores arbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg synes det er godt når man vil…

Jeg synes det er godt når man vil støtte Dansk Flygtningehjælp at ma kan få noget konkret som man vil donere. Så ved man hvad pengene går til. Så meget elendighed der findes i dag i verden må vi hjælpe hvor vi kan. Tak for det arbejde I gør.

14 november 2025

Hej Freddy,

Vi vil gerne takke dig for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkter.

Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde nogle gode produkter og samtidig give danskerne mulighed for at støtte vores arbejde.

Meget fin bog

Meget fin bog. Hurtig og præcis levering.

5 november 2025

Hej Mads,

Den betyder meget for os.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dit produkt, og at de lever op til dine forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Glædelig jul til alle i krig 🎄❤️🎄

Dansk flygtninge hjælp gør et kæmpe arbejde for at hjælpe folk i krig og på flugt . Tak for jeres store indsats 🎄❤️🎄❤️🎄

21 november 2025

Hej Hanne,

Pålidelig og god

Gode produkter, hurtig levering, ordentlig info.

13 november 2025

Hej Juliane,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ikke alene et godt formål

Ikke alene et godt formål, også lynhurtig og fede produkter

12 november 2025

Hej Ole,

Smuk vare, hurtig levering

Smuk vare, hurtig levering, alt fint :)

13 november 2025

Hej Lise,

Tusinde tak for din anmeldelse af os! Det glæder os, at du kan se mening med vores arbejde.

Vi fortsætter med at arbejde hårdt for at gøre en forskel i menneskers liv, og din tilbagemelding motiverer os til at fortsætte med samme energi og entusiasme. Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp eller ønsker at dele flere erfaringer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak igen for dine venlige ord. Vi sætter virkelig pris på din støtte og tillid til vores arbejde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg modtog en fin plakat uden problemer…

Jeg modtog en fin plakat uden problemer og på ganske kort tid :)

Hej Astrid,

Som forventet

Som forventet - hurtig og til en hyggelig pris

Hej Thorbjørn,

Din støtte betyder meget for os. Sammen gør vi en forskel og skaber håb for dem, der har brug for det mest.

Det betyder derfor meget for os, at du støtter os og også har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot, så vi kan komme endnu længere ude med vores budskab.

Hurtig og venlig levering

Hurtig og venlig

30 oktober 2025

Hej Svend,

Jeg købte en plakat

Jeg købte en plakat, både for at støtte, og få den pæne farverige plakat jeg valgte. Tak for hurtig levering.☺️

Takker for pænt svar. Jeg er glad for at kunne hjælpe. Har hentet plakat hos Glarmesteren folieret og rammet ind og hængt op 🤗

Hej Birgit,

Hurtig levering og fint produkt 👌

Hurtig levering og fint produkt 👌
Rigtig god oplevelse at handle her - og samtid støtte gode og vigtige projekter😊

10 oktober 2025

Hej Charlotte,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i flere omgange købt t-shirts…

Jeg har i flere omgange købt t-shirts og andet til mig selv og som gaver. Det er altid god kvalitet, budskab på varen er vigtigt og samtidig støtter det Dansk Flygtningehjælp vigtige arbejde. Meget tilfreds.

10 oktober 2025

Hej Lickan,

Den betyder meget for os.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dine produkter, og at de lever op til dine forventninger.

Skøn T- shirt

Nemt at handle og skøn T-shirt i samarbejde med Planet Nusa.

24 oktober 2025

Hej Charlotte,

Vi vil gerne takke dig for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores produkt.

Alt ok og til tiden

13 oktober 2025

Hej Freja,

Elvira

Hurtig leverence

Fik opfyldt forventninger om hurtig leverence

3 oktober 2025

Hej Hede,

Elvira
DRC Dansk Flygtningehjælp

Lees meer over geverifieerde reviews.