heel slecht
heel slecht. meerdere keren een dm gestuurd over 2 shirts die gewoon niet binnen gekomen zijn. eerste keer een excuus gekregen en werd me verteld het is opnieuw verstuurt. maar we zijn ondertussen weer weken later en nog niks, en nu wordt ik genegeerd op dm. heel erg jammer dat er zo gehandeld wordt door dit bedrijf.
Ze zijn helemaal niet bereikbaar op het…
Ze zijn helemaal niet bereikbaar op het mailadres wat in de verzendmail staat en daarbij... de kleding moet uit China komen. Nepspul kan ik wel goedkoper bestellen.
zieke designs en erg goede kwaliteit
Kleding met zieke designs en erg goede kwaliteit lekker dik en zacht.
Mooi
Hele mooie kleding met leuke printjes en een warme stof bij de truien, jammer dat ze geen maat S hebben bij sommige shirt voor de dames

Antwoord van Drippyculture.com
Goede service, snel contact. Onze dochter had hier een hoodie besteld in maat S, helaas te groot, en kwam er pas toen achter dat de shop geen maat XS heeft. Omruilen was voor haar dus geen optie en helaas zijn de aangetekende verzendkosten in dat geval voor eigen risico (bij omruilen krijg je deze terug), Gelukkig is er dan wel een retouradres in Nederland. Het kledingstuk liet qua verzenden verder wel even op zich wachten, maar de kwaliteit zag er prima uit.
Prima, maar hele lange verzending..
Kleren zijn echt dope, verzending duurt alleen echt heel lang...

Erg tevreden
Helemaal top!!!!