Bedrijf heeft geantwoord
De får 1 stjerne fordi jeg ikke kan give negative. De er umulige at få fat på, de ringer ikke op som lovet, sender forkerte fakturaer og sender sagen til inkasso i stedet for at rette deres forkerte f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har generelt været godt tilfredse med vores forløb hos Drivalia. Særligt vil jeg fremhæve den rigtig gode service, vi fik af Karina N i forbindelse med slutopgørelsen. Da vi afleverede bilen, blev... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har haft lejet en C3 hos Drivalia lease og ved aflevering var det ikke muligt at få lov til at være med ved gennemgang. Så der kom lige en ekstra regning for udbedring af en skramme på for... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
NY MOBILITET FOR ALLE. Mobilitets behovet for privatpersoner og virksomheder ændrer sig konstant. Drivalia Lease Danmark tilbyder mobilitetsløsninger, der er mere frie og effektive. Fra privatleasing til korttidsudlejning, fra delebil til abonnements løsninger og fra elektrisk mobilitet til salg af brugte biler, er Drivalia Lease Danmark pioner inden for en ny idé om mobilitet: ubesværet, overskueligt og globalt. Som vi internt i Drivalia Lease Danmark siger: "With Drivalia Lease Danmark the use of the vehicle changes, from one minute to a lifetime."
Park Alle 295, 2605, Brøndby, Denemarken
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
De får 1 stjerne fordi jeg ikke kan give negative. De er umulige at få fat på, de ringer ikke op som lovet, sender forkerte fakturaer og sender sagen til inkasso i stedet for at rette deres forkerte faktura.

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Drivalia kommer et helt år efter jeg har afleveret min leasing bil at jeg skylder dem et beløb. Og undskyldning var at de har haft rod med deres system. Men jeg vil da betale det skyldig beløb. Så de fik min nye mail adresse. Men hørte ikke noget. Og nu har har jeg fået et brev fra et inkassofirma at jeg skylder penge. Drivalia er ikke særlig professionel. Og tænker man kunne have sendt et brev eller skrevet til mig på E boks.

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Leasede en Opel Corsa, som desværre skulle på værksted. Værksted i Stenløse havde den stående i 4 uger uden af lave den, og var efterfølgende ikke til at komme i kontakt med. Niklas fra Drivalia var dog meget hjælpsom, og fik bilen sendt på værksted i Taastrup. Blev efterfølgende kompenseret for den lange tid bilen var på værksted.
Kæmpe skulderklap til Niklas. Det er sådan kundeservice skal være!

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
“My car” was legally parked when it was involved in a hit-and-run accident. I was not present, yet I still ended up dealing with the consequences. Despite this, I continued paying even after the license plate had been removed from the car that was deemed totalskadet.
On top of that, I was charged for exceeding the kilometer limit - which is completely unrealistic given how little I actually used the car (only every other week when I have my children). I also had a look at the measurement a little before the accident to verify I could go to Sweden it seemed more than realistic. I suspect the measurements got disrupted during the hit and run.
I also missed out on my planned ski trip to Sweden with my daughters because of this entire situation, which makes it even more frustrating on a personal level.
Overall, I lost my down payment, paid for an extra month, and still received additional bills — even though my insurance covered the damage.
The whole process has been stressful, unclear, and very poorly handled (have had 3 different Slutopgørelse emails with different information and even wrong dates of agreement ending).
I’m sharing this so others are aware and can be cautious before choosing this service. Specifically if they need to be careful with their finances.
Very disappointing experience.
- Gudrun
Da vi afleverede bilen, blev vi opkrævet for et manglende ladekabel – selvom bilen faktisk blev leveret uden kabel fra start. Karina tog straks hånd om sagen, tog selv kontakt til leverandøren og fik forholdet afklaret hurtigt og professionelt.

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Jeg har leaset en peaugot 208 efter et år fik jeg km sat op og mundtligt fik jeg afvide at hvis jeg ikke kørte så meget alligevel ville jeg få underkørte km tilbage, hvilket man så ikke gør, det er hvad det er. Men de har slet ikke styr på ens indbetalinger, i 6 mrd har jeg hver mrd skulle sende bekræftelse på indbetaling af Leasing, da Drivalia mente den ikke var betalt. Det samme sker ved slut opgærelsen hvor de har sat 2 mrd på der er betalt, får så ny slut opgørelse samt en mail fra ansat da jeg beder om det for st få bekræftet at alt er ok. Nu bliver jeg så ringede op flere gange for manglende betaling for de 2 mrd fra første slut opgørelse. Som de har fået bevis for er betalt. Helt vildt at man kan have så lidt styr på det. Jeg kommer aldrig til at bruge Drivalia igen

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Så der kom lige en ekstra regning for udbedring af en skramme på forkofangeren som ikke var der ved aflevering!.
Når jeg så beder om billeder og regninger fra udbedring af "skaden" - så kan det ikke lade sig gøre!
Konklusion: Skaden er IKKE udbedret men jeg bør selvfølgelig betale alligevel!
Morale: Samme som P-selskaber - vi sender bare en regning uden belæg.
Læring: HUSK at tage masser af billeder inden aflevering og vær med under gennemgang!
Og sagen er stadig ikke afsluttet!

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Vi anbefaler ikke at gøre brug af Drivalia.
Vi har en verserende sag hos dem. Vi forventer en professionel afslutning af sagen, selvom vi har meget svært ved at forestille os, at det bliver tilfældet, da vores erfaringer gennem 2,5 år har vist os, at Drivalia er alt andet end professionelle.
Ved interesse for sagen kan nedenstående mail læses.
Vi har været i telefonisk kontakt med jer en del gange nu - senest i fredags d. 6/3.
Første gang vi kontakter jer, er allerede i august måned 2023. Vi har ikke modtaget en opkrævning, og kan derfor ikke betale for august måneds leasing. Vi får at vide, at opkrævningen er på vej.
Vi modtager den aldrig, og da vi når september, kontakter vi jer igen - samme svar.
D. 16/10-23 skriver vi en besked om, at nu vil vi gerne bede om oplysninger på, hvor vi kan indbetale. Vi får en mail tilbage fra en kvinde, T, at vi snart modtager opkrævning, og at vi bare skal indbetale den. Det gør vi så, da vi i november modtager den.
Næste gang vi er i kontakt med jer, er i maj måned 2025, da vi har modtaget hhv. slutopgørelse samt en opkrævning på en måneds leasing efter aftalens udløb.
Vi kommer i kontakt med en ung mand, der sidder i jeres kundeservice. Vi oplyser ham, at vi ikke forstår beløbet. Medarbejderen løber alle betalinger igennem, konstaterer at alt er, som det skal være. Han siger, at han noterer, at alle fakturaer er betalt rettidigt mv, og at han lukker sagen. Han siger endda, at skulle der blive mere fremadrettet, kan vi henvise til hans notat om, at sagen er lukket.
Denne telefonsamtale blev optaget af jer.
Det næste vi hører fra jer er, at vi har et udestående på 13.211,34 kr.
Det er en kvinde, der i februar 2026 ringer og meddeler os det. Vi bliver vældig overraskede og forklarer kvinden sagsforløbet. Hun noterer det, og siger, at hun sender det videre til en anden afdeling.
Så får vi en opringning fra en ung mand, P, der oplyser os, at vi har et udestående på lige omkring 6000 kr, og at det dækker over: overkørte kilometer, gennemgang af bil ved aflevering samt skader i henhold til medsendte skadesrapport.
Vi siger til P, at han gerne må være venlig at sende denne opgørelse til os. Han siger, at vi modtager den inden for et par dage.
To dage senere - i fredags d. 6/3 - modtager vi så den samme opgørelse som tidligere på de omtrent 13.000 kr, hvorfor vi endnu en gang kontakter jer telefonisk, da det jo ikke stemmer overs med den opgørelse, P lovede os.
Denne gang kommer vi så i kontakt med endnu en ung mand, I. I siger, at det, P har sagt, er rigtigt nok, men at der ydermere mangler betaling for perioden 1/8-23 til og med 31/10-23. Altså de tre perioder, vi flere gange har været i dialog med jer om.
I undersøger sagen og ringer tilbage. I siger, at P må have overset de 3 måneder. Det er han så medarbejder nr. 3, der gør.
Vi føler os taget ved næsen, og dette forløb er foregået meget uprofessionelt.
Vi forventer en ordentlig gennemgang af sagen, samt at vi finder en løsning der tilgodeser os.
Opdatering d. 22/3:
Vi har fået et svar på vores henvendelse fra N, hvor hun blot omskriver vores mail og konstaterer, at vi tilbage i november 2023 ikke indbetalte leasingydelse for de foregående måneder. Jeg synes ellers vi har gjort det meget klart, at det jo netop er det, der er og har været problemet - vi har aldrig modtaget de 3 opkrævninger, og har derfor ikke kunne indbetale.
Det skriver jeg naturligvis tilbage til N.
Det næste der sker er, at vi bliver ringet op af P. P ringer for at høre, om han har den rigtige adresse, og nævner en adresse, vi er fraflyttet for 3 år siden - hvilket vi har gjort dem opmærksomme på 4 gange tidligere. Da vi siger nej, det er stadig ikke den adresse, knalder han røret på 😳
Vi ringer op igen, for at høre, hvad det drejede sig om, men det er ikke P, der tager telefonen. Det er en kvinde. Denne kvinde siger, at han nok ringede pga. inkasso. INKASSO 😳😳
Jeg er i chok. Vi er i fuld dialog med Drivalia, og pludseligt er der en ung kundeservicemedarbejder, der truer med inkasso. Out of nowhere.
Vi har frabedt os flere opringninger. Det føles simpelthen som chikane at blive ringet op på den måde, hvorefter røret bliver knaldet på uden forklaring, for derefter at få noget, der minder om en trussel.
Vi har sidst sendt en mail d. 16/3, og vi venter spændt på en skriftlig tilbagemelding.
Det skal lige siges at al kontakt ellers er foregået i en ordentlig tone indtil nu.
Opdatering d. 24/3:
Vi er i dag blevet ringet op endnu en gang. Denne gang med beskeden om “Jeg ringer vedrørende en indsigelse på din slutseddel på 6015kr”.
Altså… det er endnu en gang et nyt beløb, der bliver slynget ud. Og endnu engang føles det virkelig som chikane. Damen siger, at hun godt kan se, at der er en sag i gang, men at de bliver ved at ringe, indtil sagen er afsluttet. Men det er jo for pokker jer selv, der mangler at svare os. Vi venter kun på jer 🫣
Det er så opslidende det her forløb.

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Kundeservice hos Drivalia er lyttende, imødekommende og løsningsorienterede.
De yder en professionel service til deres kunder.
Jeg kan på det varmeste anbefale Drivalia Lease Danmark A/S.
Jane Brandt

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Jeg har haft en virkelig god oplevelse, igennem de 2 år jeg har leasede bil igennem Drivalia. Desværre var der udfordringer med selve bilen, "motor fejl" af flere omgange. Det har Drivalia taklet yderste seriøst igennem hele perioden, var jævnligt i dialog med Niklas, som var meget imødekommende og forstående over for udforingerne. Bilen er nu returneret, og det forgik også med rigtig god service.

Hej.
Ovenpå mange kritiske anmeldelser, må jeg bare sige, at jeg bestemt er meget positiv over den kundeservice, jeg blev mødt med d.d. ifm. spørgsmål til min kontrakt. Karina fra Drivalia's team var yderst hjælpsom og professionel. Hun undersøgte et par spørgsmål jeg havde til kontrakten, og vendte tilbage hurtigt. Den eneste grund til, der ikke kommer fem stjerner, er fordi jeg ventede i mere end to måneder på at få min opgørelse tilsendt. Alt andet var spot on.
Mvh
Thorsten Jensen

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Jeg afleverer en bil med 17000 km på tælleren efter to års leasing. Den var fejlfri ved aflevering (i min optik). Alligevel fandt de for 12000 kr. fejl. De var 49 dage om at oplyse om krav, så havde ikke en chance for at anmelde til forsikring. Min anke tog dem også mere end en måned at reagere på - med et autosvar. Hold jer væk. Aldrig mere Drivalia og Autobank - dem får man klø af.

So far so good.
Jeg fik min leasingbil via Drivalia, og der var lidt udfordringer i starten, da bilen blev leveret med revner i dækkene. Det var i begyndelsen svært at få svar fra dem, men så kom Niklas ind i billedet og fik styr på det hele.
Én stjerne er trukket fra på grund af manglende kontrol af bilen ved levering samt forsinkede fakturaer fra deres system.

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Har nu least bil gennem Drivalia I snart 2 år, og er fint tilfreds. Min bil meldte motorfejl, og det tog en krig at få den repareret, men Niklas fra Drivalia udviste rigtig god service, og sørgede for at vende en dårlig oplevelse til en god :)

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Fik en kæmperegning ved levering af Peugeot. Der var fundet nogle små ridser på hjuldæksel. Det kostede kroner . 2433,00 pr stk. de var i 2 kategorier. 5K5 og K4. Jeg undrede mig over prisen var den samme.
Sendte en klage og bad om forklaring. K5 var udskiftning K4 var reparation. Efter 4 mdr. fik jeg endelig svar på min mail. Forresten var begge udskiftet. Sjovt man pludselig finder ud af det.
Kan ikke anbefale Drivalia.æ

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Jeg kan kun sige, at vi har haft en problemfri oplevelse med Drivalia i leasingperioden. De gange, hvor vi har haft spørgsmål og været i kontakt med firmaet, har vi fået en super service. Da vi skulle aflevere bilen, fik vi en nem og fin behandling hos deres samarbejdspartner Autorola og der var fuld enighed om de to punkter, der blev bemærket.

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Har haft en virkelig god kundeserviceoplevelse ved Drivalia, Ibrahim har hjulpet os meget vedr. en problematik, der var svær at løse. Den løste han for mig, og det er mere end 5 stjerner værd. Taknemmelighed her fra

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Hvis jeg kunne give 0 stjerner ville jeg. Hold jer langt væk. Det er det værste selskab nogensinde! Har ikke modtaget opkrævning efter 5 måneder! Har kørt i den i næsten halvdelen af den tid jeg er bundet uden en eneste opkrævning. Og deres svar er bare “det beklager vi”.
Udover det fik jeg en bil med ekstremt slidte dæk. De er så slidte så de kan udløse en bøde hvis jeg blev stoppet (har selv måtte skiftet efter jeg intet svar fik fra dem igen igen)
Intet kundeservice. Det hele sejler.
Lad være og brug dem!

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Jeg har med stor tilfredshed igennem omkring 18 måneder leaset en Tesla model Y igennem Drivalia.
De få gange jeg har haft brug for at snakke med Drivalia - eksempler, jeg skulle have en nummerplade nr 3 til cykelholder, del 2 af reg. Attesten til at køre udenlands eller nu opsige min aftale. Alle gange er jeg blevet mødt af god og venlig service.
Skulle jeg igen en dag lease en bil, så ville jeg kigge på hvad Drivalia havde at byde på.
Tak for god service Drivalia(Karina)

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Fremragende kundeservice. Søde, fornuftige og vejledende mennesker.

Antwoord van Drivalia Lease Danmark A/S
Lees meer over geverifieerde reviews.