Drivethepassion Reviews 10

2,7

2,7

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Niet aan beginnen!

Niet aan beginnen! Opgepast, huur geen auto bij Drivethepassion. Zeer onvriendelijke personeel en de overeenkomst klopte niet!

11 november 2025

Bijbetalen. Bij aankomst ineens bijbetalen voor…

Het was zeker een aardig ritje maar we hadden andere verwachtingen bij aankomst ineens bijbetalen voor filmen. Eigen telefoon mocht ineens niet meer. Je mag niet de snelweg op. 20 minuten 50 kilometer per uur rijden is ook niet wat je had verwacht en van stoplicht naar stoplicht. Maar het was zeker een belevenis

6 augustus 2025

Ik heb zojuist in een Audi R8 gereden

Ik heb zojuist in een Audi R8 gereden. Deze zou 420 pk hebben maar was gegarandeerd (enorm) gelimiteerd. De wegen waren trouwens zo uitgekiend dat je nergens harder dan 70 km/u kon rijden. De rit die 20 minuten ging duren heeft slechts 14 minuten geduurd. Toch wil ik mijn zoon, dochter en schoonzoon heel erg bedanken voor deze cadeau. Jullie (laatsten) zijn top.

20 juli 2024

Had voor mijn zoontje van 9 jaar een…

Had voor mijn zoontje van 9 jaar een Lamborghini experience cadeau gegeven , Jeroen was de chauffeur die met mijn zoon meeging. Mijn zoontje vond het geweldig! Goede communicatie ook tussen klantenservice en mij. Kortom dik tevreden ! Zeker een aanrader en Jeroen is een topper. Bedankt.

26 juni 2024

Weinig plek!

Heel weinig mogelijkheden om te rijden. Plus auto’s geregeld in onderhoud, waardoor je dus lang moet wachten. Klantenservice reageert traag!!

Niet cadeau geven!

7 december 2023

FERRARI CALIFORNIA

FERRARI CALIFORNIA

Wij hebben voor onze trouwdag een Ferrari California gehuurd, deze was netjes afgeleverd een dag voor dat wij deze nodig hadden. Dit was erg prettig en toch wel fijn dat de auto is afgeleverd ! Verder reed de auto fijn, goede uitleg erbij gekregen en bij het ophalen netjes de auto weer mee genomen. Was een fijne ervaring en een fijne auto om mee te rijden. Communicatie van begin tot het eind was ook fijn.

30 april 2023

Super leuk zo’n Maserati huren

Super leuk zo’n Maserati huren! Voor mijn schoonvader z’n 90e verjaardag een middagje de Maserati gehuurd.
Mooie auto & erg vriendelijk geholpen!
Top middagje!

21 december 2022

Antwoord van Drivethepassion

Hallo Jeroen, Nogmaals bedankt dat je ons hebt willen attenderen op de reviews. Goed om te horen dat jullie hebben genoten van jullie uurtje met de Maserati!

Wellicht tot een volgende keer

Wij hebben niet zo'n goede ervaring met…

Wij hebben niet zo'n goede ervaring met Drive the Passion. Allereerst hele slechte communicatie. Zelf moesten wij elke keer achter de info aan.
Verder werd de avond voor onze bruiloft de auto rond 22.30u vuil afgeleverd omdat ze geen tijd meer hadden om hem te wassen.
En bij het ophalen/terugleveren van de auto hebben zij een schade opgemerkt die wij zo goed als zeker niet hebben gereden. Ook hebben ze daar de hoofdprijs voor ingehouden op onze borg.
Wij (en ook zij) hebben helaas onzorgvuldig de auto nagekeken bij het aanleveren en dat kost ons nu veel geld. We hebben geprobeerd er samen uit te komen maar zij houden hun poot stijf.
Wij adviseren om een andere leverancier van mooie auto's te zoeken met een betere service!

27 juli 2022

Antwoord van Drivethepassion

Excuses voor onze late reactie op de review. Wij waren niet op de hoogte van deze reviews. Vervelend om te horen dat communicatie een punt is dat in deze review wordt aangehaald. Daar waar juist wij vanaf 2020 meermaals u hebben benaderd om in te checken wat de status was van de bruiloft en of deze ivm corona nog doorgang zou hebben, of dat wij deze voor u konden verzetten naar het nieuwe jaar. Dit kosteloos verplaatsen hebben wij ook steeds op eigen initiatief aan u aangeboden.

De verdere inhoudelijke punten van deze review hebben wij telefonisch en per mail meerdere keren besproken en zoals besproken gaan we het daar niet over eens worden. Ik zal hier dus ook verder niet meer inhoudelijk op ingaan.

Kapotte Audi R8

Allereerst ziet de Audi R8 er totaal niet uit als op de foto geadverteerd is. Dan krijg je een hele slechte route die je mag rijden (Dit was in Veldhoven). Je rijdt het meest tussen woonwijken waar je 30 mag rijden. De versnellingsbak bleek stuk te zijn waardoor de auto soms moeite had met optrekken/doorschakelen. Hun verhaal is dat mensen die op een bruiloft gehuurd hadden en er niet zuinig mee zijn omgegaan. (Die mensen zullen daar toch voor moeten betalen, waar is dat geld gebleven om de versnellingsbak te maken?? Hebben ze 100% in hun eigen zakken gestopt.)

Daarna krijg je nog een Audi T-shirt van hun met een certificaat en sleutelhanger. Daar heb ik zo'n 2 maanden op mogen wachten en toen ik het eenmaal binnen kreeg snapte ik ook waarom het zo lang duurde; Het shirt komt 100% van Ali-Expres of Wish af, wat een slechte kwaliteit! Certificaat is heel slordig in elkaar geflatst op PowerPoint en uitgeprint, heb je dus ook niks aan en de sleutelhanger hadden ze momenteel niet, dusja, die kreeg ik er niet bij.

De contact via mail verliep zeer slecht, kreeg 2x de mail van hun wat mijn shirt maat was, wat ik hun dus al 3x gemailed had.

Kortom; Ga niet met dit bedrijf in zee, wat een slechte service, slechte route, slechte auto.

24 oktober 2021

Antwoord van Drivethepassion

Wat vervelend om te lezen de rit niet naar wens is geweest. Helaas kan een storing wel eens voorkomen, zeker wanneer de auto's 5 keer in de week, het hele jaar door worden gebruikt. Ik zie dat deze review uit 2021 afkomstig is, inmiddels hebben wij de R8 vervangen voor een nieuwer type.

Wij hebben gelukkig de afgelopen jaren duizenden tevreden klanten een supercar experience mogen laten ervaren. Vervelend om te lezen dat u hier een andere mening over heeft.

Niet mee in zee gaan

Een rit in een supercar betekent hier dat je een rit krijgt in een oud barrel met een kapotte versnellingsbak.

6 september 2021

Antwoord van Drivethepassion

Excuses voor onze late reactie op deze review. Wij waren niet op de hoogte dat deze review was geplaatst. Jammer om te horen dat de supercar rit niet naar wens is geweest. Ik zie dat deze review in 2021 is geplaatst, inmiddels hebben wij onze R8 vervangen voor een nieuwer type R8.

De afgelopen twee jaar hebben wij gelukkig duizenden tevreden klanten in onze auto's mogen verwelkomen. Jammer om te horen dat u daar niet 1 van bent, onze excuses voor het ongemak.