Jeg har ikke modtaget min pakke. Og udover at jeg ikke har fået en bekræftelse. Så har jeg ikke fået en tilbagevendelse på mine mails/beskeder hvilket vidner til ringe service Jeg har efterfølgende... Toon meer
Jeg har aldrig oplevet SÅ dårlig kunde service. Har skrevet til dem 3 gange på mail, 1 gang på deres hjemmeside. Ingen svar. Over en måned senere efter min bestilling får jeg en bekræftelse på varen... Toon meer
Jeg har nu ventet siden den 9 juni på en tshirt. De svare ikke og de refundere ikke pengene når man efterspørger det. Varen er ikke sendt. Vi har idag den 6 juli. KØB IKKE DERFRA.
Helt fantastisk service på billederne er der vist et logo foran men det er der ikke på trøjerne dsv.. jeg kontaktede dem og spurgte om det var en fejl og blev med det samme tilbudt lidt penge tilba... Toon meer
Skødesløst og opgradering af enhvers omdømme!
Blommehaven 6, 4270, Høng, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Droep
Tøjet er udmærket. Men kvaliteten af trykket kan godt forberedt. Da det ser meget slidt ud og har kun gådet med den 2 gang indtil videre og har ik haft den i vaskemaskine, inu.

Antwoord van Droep
Overskuelig hjemmeside. God feed back via mails ang. forsendelse. Levering på hjemmeadressen før den førstnævnte dato. Dog er kvaliteten af t-shirt ikke så god.

Antwoord van Droep
Kvaliteten måler sig ikke med prisen. Der er ikke engang et mærke i bukserne. Næsten 400 kr for et par natbukser, så forventer jeg en OK god kvalitet, det er eBay kvali.

Antwoord van Droep
Jeg kunne desværre ikke følge min pakke, da det nummer jeg havde fået ikke virkede.

Antwoord van Droep
Det kan på ingen måder anbefales at handle ved DRØP. Skulle du fortryde dit køb, skal du selv betale returfragten til Letland. Ønsker du at sende den retur som en sporbar pakke, koster det over 200 kr! Det kan på ingen måder anbefales at handle med dem!

Antwoord van Droep
Jeg bestilte 3 T-shirts den 19/06 og de kom den 04/07, Da det var en gave til en ven var det ret træls. kundeservice på hjemmesiden var til grin, dog svare de hurtigt på Instagram. Det er også træls man skal have fat i postnord fordi det ikke fungere ordenligt

Antwoord van Droep
Levering tog lige lovlig lang tid, og kundeservice fungerede ikke på hjemmesiden. Dog fik jeg hurtig svar, efter jeg skrev på Instagram. Meget tilfreds med mit produkt.

Antwoord van Droep
Jeg har slet ikke modtaget min varer efter en måned

Antwoord van Droep
Kvaliteten er virkelig dårlig.
De skrev at min pakke ville komme mellem d.16 og d.19, men pakken kom derimod et par dage efter. Da jeg skrev til kundeservice angående returnering kom der aldrig noget svar.

Antwoord van Droep
Der t-shirten blev leveret kom den med huller og dårlig kvalitet. Det tog også over 3 uger at få den leveret.

Antwoord van Droep
Rigtig god hjemmeside med masser af inspirerede citater, og 10/10 kundecervis.
kan anbefales

Antwoord van Droep
Ny startet og god kvalitet og fantastisk service og i skal ikke være bange for snyd jeg var selv midt nervøs i starten men er glad for mit køb