Update Een gewaarschuwd mens...
Begin er niet aan. Van het begin tot het einde een hoop ellende. Met een beetje geluk krijg je tussendoor, als je heeeel dwars blijft doen, een keurig opgesteld mailtje van meneer
waarin hij allerlei beloftes doet. Maar daar blijft het dan ook bij. Ik vond ook zijn mobiele nummer - hij heeft whatsapp, maar blokkeert je zonder te reageren, maar ik was al zover dat iedere ergernis die ik hem kon bezorgen, mooi was meegenomen.
Als je alsnog je bestelling annuleert voordat hij het heeft opgestuurd omdat je je de ellende wilt besparen, let dan op, want dat is waarschijnlijk net het moment dat hij het wél op zal sturen (zoals bij mij). Beloftes dat het retourgeld en aankoopkosten worden terugbetaald, wasse neus... Het aankoopbedrag kreeg ik van Paypal terug maar dat was meer geluk blijkbaar en om meneer niet in de kaart te spelen, leg ik hier niet uit waarom ze het aankoopbedrag dan terug hebben terug gehaald. Het retourgeld: nooit terug gekregen, ook niet van meneer zelf.
Beste mensen... dit is nu al heel lang een bron van ergernis... Er zijn genoeg betrouwbare internetwinkels (ik heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt en ik koop bijna alles online), dus laat deze oplichter gewoon lekker links liggen. Ik kan alleen maar hopen dat er een moment komt dat dit soort types echt ontmaskerd worden en niet meer aan de bak komen. Jammer dat ik in de waarborg-certificaten ben getrapt en niet van te voren de reviews ben gaan lezen. Misschien dat ik toch daar nog eens ga aankloppen.
Voor alle duidelijkheid: vitaminen.nl, eiwitten.nl, drogisthuis.nl en osasuna.nl is één pot nat!!!!!!
Voor alle duidelijkheid: ik heb de Thuiswinkel organisatie ingeschakeld die de garantie geeft dat je kunt shoppen op internet. Ondanks dat ze aangaven dat ze veel meer klachten binnenkregen en ze naar eigen zeggen meerdere malen verzocht hebben om de retourbetaling te regelen, kunnen die blijkbaar ook verder helemaal niks, want er is nooit 1 cent teruggekomen en op een gegeven moment werd het vanuit de Thuiswinkel organisatie doodstil. Valse veiligheid dus!!!!