Dropship Revolutie Reviews 9

4,3

1. Coach

Dropship Revolutie is een coachingstraject voor iedereen die wilt beginnen met Dropshipping. Wij helpen jou van €0 naar €20.000+ per maand in 100 dagen tijd!

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Danny is een top coach!

Danny heeft mij vanaf het begin geholpen met mijn dropship journey. Hij is altijd bereikbaar en zal je altijd helpen. De communicatie is top en zijn feedback is eerlijk en direct. Een super fijne gozer om mee samen te werken, hij staat letterlijk altijd voor je klaar. Op naar betere resultaten en grote successen doormiddel van zijn coaching. Bedankt vriend!

10 juni 2024

Uitstekende Coach!

Danny heeft me fantastisch geholpen om succes te behalen in dropshipping. In het begin had ik het moeilijk en verloor ik veel geld aan advertenties. Ik stond op het punt om op te geven, maar Danny moedigde me altijd aan om door te gaan en consistent te blijven testen. Hij gaf me constant nieuwe strategieën om uit te proberen en hielp me heel goed. Dankzij zijn geduld en begeleiding heb ik uiteindelijk geweldige resultaten behaald

10 juni 2024

Beste coach

Heb nu al een tijdje Danny als coach, hij helpt je graag en reageert altijd snel, dankzij hem ben ik hard gaan draaien. Maanden lang aan het knoeien geweest, 1 maandje coaching bij hem zat ik boven de 30k per maand. Zeer zeker een aanrader!

10 januari 2024

Top coach

Ik heb al een tijd coaching van Danny en dit bevalt super goed ! Echt iedereen zou een Danny moeten hebben! haha

Het is fijn om met iemand samen te werken waar je echt alles aan kan vragen , dit helpt je gewoon verder.

Danny heeft mij echt geleerd hoe de game werkt en hoe je een business op zet.

10 januari 2024

Zeer waardevolle coaching

Inmiddels werk ik ruim 9 maanden samen met Danny en dit bevalt mij erg goed. In deze periode veel mogen leren, zowel qua schaal strategieën, conversie optimalisatie, het opbouwen van een team, hoe om te gaan met tegenslagen etc.

Met de hulp van Danny stores in meerdere landen en diverse producten mogen opschalen. Verder reageert hij vlot op allerlei vragen, bekijkt hij de zaken nuchter door zijn ervaring en van een afstand. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en juist het sparren met een coach over meerdere zaken in de onderneming waar je tegenaan kan lopen, zorgt ervoor dat je binnen korte periode je als ondernemer en als persoon flink ontwikkeld.

9 januari 2024

Zeer betrokken en ervaren dropshipping coach

Ik heb in 2021 coaching gehad van Danny en we hebben samen mooie resultaten behaald. Danny is voor mij de eerste coach geweest die oprecht betrokken was bij mijn resultaten. Het verschil met andere coaches voor mij is dat ik Danny niet constant zelf hoef te benaderen. Hij werkt namelijk erg proactief en komt met oplossingen + ideeën waar je zelf vaak nog niet aan gedacht hebt. Ook heeft hij veel handige connecties die hij graag met je deelt zodat je kunt groeien met je dropshipping business. Al met al heb ik erg fijn samengewerkt met Danny en raad hem dan ook ten zeerste aan als je zelf nog niet helemaal overtuigd bent van je eigen strategie of graag wil groeien met je business!

8 januari 2023

Meer dan de gemiddelde coach

Meer dan de gemiddelde coach
Danny is een coach die het beste in je naar boven haalt. Hij geeft je persoonlijke aandacht en creëert de juiste mindset zodat je 100% kunt vlammen en je doelen kunt bereiken.

21 december 2022

Juiste coach

Danny heeft in de afgelopen jaren als professioneel dropshipper enorm veel ervaring opgedaan. Hij deelt zijn kennis en kunnen graag en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je kan genieten van maximaal resultaat. Of je nou aan het begin van je dropship carrière zit of al een tijdje bezig bent.. Met Danny kan je zeker weten naar the next level!

20 december 2022