DStrap Custom made watch straps handgemaakte horlogebandjes Reviews 20

3. Kamer van Ambachten
  4. Winkel in modeaccessoires
  5. Handwerk
  6. Lederwarenwinkel

ENGLISH - DStrap is a one‑man workshop based in the Netherlands, dedicated to crafting high‑quality watch straps using premium leather and upcycled materials such as military duffelbag canvas. Every strap is made entirely by hand, with a strong focus on precision, durability, and traditional craftsmanship. I personally select, cut, stitch, and finish each piece to ensure consistent quality and a unique character. Customers choose DStrap for its distinctive materials, personal service, and commitment to long‑lasting products. Whether you prefer leather or upcycled materials, each strap is created with care and attention to detail, offering watch enthusiasts something truly authentic and handmade. NEDERLANDS - DStrap is een atelier in Nederland, Alkmaar en is gespecialiseerd in handgemaakte horlogebandjes van hoogwaardig leer en gerecyclede materialen, zoals militair plunjezak‑canvas. Elke DStrap wordt volledig met de hand vervaardigd, met aandacht voor precisie, duurzaamheid en traditioneel vakmanschap. Ik selecteer, snijd, stik en werk elk stuk persoonlijk af om constante kwaliteit en een uniek karakter te garanderen. Klanten kiezen DStrap vanwege de bijzondere materialen, de persoonlijke service en de focus op producten die lang meegaan. Of je nu kiest voor leer of gerecyclede canvas, elke strap wordt met zorg gemaakt en biedt liefhebbers iets authentieks en ambachtelijks.

4,6

Uitstekend

Super ‘Handmade and Custom’ Strap!

Super ‘Handmade and Custom’ Strap! Persoonlijke en deskundige advisering en goede kwaliteit! Aanrader !

4 april 2026

Dankjewel Albert, heel veel plezier met jouw custom made DStrap

Superkwaliteit horlogeband!

Superkwaliteit horlogeband!
Vakwerk en goede communicatie en een eerlijke prijs.
Het was sneller klaar dan verwacht en binnen 1 dag aangetekend in huis, aanrader!

20 februari 2026

Antwoord van DStrap Custom made watch straps handgemaakte horlogebandjes

Dankjewel Wilco,heel graag gedaan en heel veel draag plezier met jouw custom made DStrap

Horlogebandje op maat

Ik heb door Olaf van Dstrap een horlogebandje op maat laten maken voor mijn Seiko Presage en ben ontzettend tevreden. Olaf nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren en dacht actief mee.

Vanwege mijn allergieën was de materiaalkeuze extra belangrijk; hierin heeft hij super zorgvuldig meegedacht. Ik kreeg zelfs de mogelijkheid om het materiaal thuis op de huid te testen, zodat ik zeker wist dat ik geen reactie zou krijgen. Dat vond ik echt topservice.

Daarnaast is er een ruime keuze in materialen en stiksels, en is Olaf erg vriendelijk en prettig in de omgang. Vakmanschap én persoonlijke aandacht — absoluut een aanrader!

24 januari 2026

Antwoord van DStrap Custom made watch straps handgemaakte horlogebandjes

Dank je wel, Esther, voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat het bandje en het gekozen materiaal zo goed bevallen. Ik heb het met plezier voor je gedaan.

Aanrader eerste klas

Zeer snelle levering, prachtige producten. Aanrader eerste klas.

22 november 2025

Dankjewel Jeroen voor je feedback! Altijd fijn samenwerken met je

DStrap

I have several DStraps.
All are of excellent quality, highly recommended!
Olaf is a really good stripmaker.

31 augustus 2025

Thank you so much Danny!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd. Verpakking waarin het wordt verstuurd is zeer origineel een leuk.

24 augustus 2025

Dankjewel voor je review, veel plezier met jouw Lucky Bracelets

Top product

Top product. Super kwaliteit

24 augustus 2025

Dankjewel Marcel! Heel veel plezier met jouw DStrap

dankjewel

Dankjewel heb mijn Dstrap ontvangen, blij mee

1 september 2024

Dankjewel Frank! Heel veel plezier met jouw custom made DStrap

Toon reviews in alle talen. (20 reviews)