- Reparatie van verwarmingsinstallaties
- Airconditioning reparatieservice
- Ketel- en verwarmingsdienst
- HVAC-installateur
Delta Technical Services (DTS-Climate) is een HVAC-dienstverlener uit Houthalen-Helchteren, gespecialiseerd in onderhoud, herstelling en inbedrijfname van gasketels, warmtepompen en airco’s. We doen géén installaties: onze focus ligt 100% op service, veiligheid en rendement. Particulieren, syndici, sociale huisvestingsmaatschappijen en kleine bedrijven in Limburg rekenen op ons voor snelle interventies, duidelijke communicatie en correcte prijzen. Bij elk bezoek starten we met diagnose en metingen (o.a. verbranding, gasdruk, lekdichtheid, koelkring, elektrische verbindingen). We werken met gekeurd gereedschap en kalibratie-gecontroleerde meettoestellen (Testo, Refco, Fieldpiece) en volgen de geldende normen strikt op. Na afloop krijg je een heldere uitleg, een wettelijk onderhoudsattest (waar van toepassing) en praktisch advies om storingen te voorkomen en je verbruik te verlagen. DTS-Climate is erkend G1-technicus en koeltechnisch technicus Cat. 1. Dankzij jaren praktijkervaring in onderhoud, herstelling en opstart, pakken we storingen efficiënt aan en zorgen we dat toestellen veilig en zuinig draaien. Afspraak maken gaat eenvoudig via onze website; tarieven voor onderhoud zijn transparant en vaste prijs, herstellingen en inbedrijfnames werken we af volgens duidelijke werkuren en gebruikte materialen. Zoek je een betrouwbare partner in de regio Houthalen en omgeving? Kies voor DTS-Climate: eerlijk advies, nette uitvoering en meetbaar resultaat.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Wij zijn zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden. Hele aardige man.De ketel is goed nagekeken en helemaal schoon gemaakt, geen onnodige onkosten berekend. Alles is netjes gedaan.

Antwoord van DTS - Climate
Fijn dat hij belde om te zeggen dat hij…
Fijn dat hij belde om te zeggen dat hij wat later was, cv ketel nagekeken en weer tiptop in orde! Dankjewel!

Absolute aanrader!
Absolute aanrader! Het maken van de online afspraak ging super vlot en de professionele monteur was keurig op tijd. Hij heeft het onderhoud en bijvullen van de airco vakkundig uitgevoerd. Uitstekende service, ik ben zeer tevreden!