Bedrijfsgegevens

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Duolac er en serie af kosttilskud med mælkesyrebakterier - probiotika - der forhandles på stort set alle danske apoteker. Det unikke ved Duolac er, at mælkesyrebakterierne i vores kosttilskud er beskyttet af en patenteret dobbelt beskyttende coating, der sikrer op til 100 gange højere overlevelse for de mælkesyrebakterier, som ankommer til tarmsystemet, sammenlignet med ubeskyttede mælkesyrebakterier. Der findes i alt 10 forskellige Duolac-varianter, som er udviklet som multistamme-mælkesyrebakterieprodukter til henholdsvis daglig og specielt brug. Duolac findes som: Duo+ D-dråber og Bifido-dråber til baby (2 uger til 4 år), Daglig+ Børn (3-10 år), Daglig+ Vitalitet (11-50 år), 50+ Vitalitet (50+ år), hertil kommer special produkterne Mikrobiom+ 12, Normal+ Immunforsvar, Derma+ Plus, STOP+ GO 3i1 samt Rejse+ 2i1 Pakning.

4,4

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Mave i balance

Jeg er meget godt tilfreds med Duolac. Efter jeg er begyndt at tage det, oplever jeg, at min mave er kommet meget bedre i balance end før. Jeg har mærket en tydelig forbedring, og det har haft en positiv effekt på min dagligdag. Det er helt klart et produkt, jeg vil fortsætte med at bruge.

20 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale produkter fra…

Kan varmt anbefale produkter fra Duolac! Har virkelig prøvet mange andre mærker, men klart størst effekt af Duolac!

Jeg har i lang tid døjet med oppustethed, men efter jeg begyndte at tage mælkesyrebakterier fra Duolac, både Daglig Vitalitet og mikrobiom 12 og har jeg virkelig mærket en forskel – min mave føles lettere, og jeg har fået mere energi i hverdagen.
Også mit barn får sine D-dråber med mælkesyrebakterier – det fungerer super godt for os. De er blide mod maven og indeholder MCT-olie.
Det har bare gjort hverdagen lidt nemmere for både mig og mit barn.

5 september 2025

God kvalitet

Duolacs produkter er virkelig gode. Mit barn bruger deres D-dråber, og vi har ikke haft problemer med maven endnu. Hun har brugt dem i snart 4 mdr. Jeg og min mand tager begge 'daglig vitalitet', og vi mærker en stor forandring, hvor vi er langt mindre oppustede. Jeg vil klart anbefale deres mælkesyrebakterier.

1 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er på wegovy og fik anbefalet…

Jeg er på wegovy og fik anbefalet Duolac 50+ vitalitet på Apoteket - det har virkelig hjulpet på min mave udfordringer og kan helt klart anbefale at spise disse kapsler med mælkesyrebakterier hverdag især når du er på wegovy- 🙏 tusind tak

25 januari 2025

5 ud af 5

Laver nogle super produkter! Kunne rimelig hurtigt mærke en positiv forbedring af min mave- og tarmbalance. Anbefaling herfra hvis maven driller!
🌟🌟🌟🌟🌟

12 december 2024

Antwoord van Duolac

Tusind tak for den fine anmeldelse - dejligt du kan mærke en ændring

Rigtig tilfreds

Jeg har været vildt glad for Duolac, og jeg kan virkelig mærke, hvordan maven nu er kommet i bedre balance. Det er nemt at tage, og jeg føler mig generelt mere tilpas i hverdagen!

12 december 2024

Antwoord van Duolac

Tusind tak for din besked! Det er fantastisk at høre, at Duolac har gjort en positiv forskel for dig. Vi er glade for, at du føler dig bedre tilpas i hverdagen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde i en længere periode haft…

Jeg havde i en længere periode haft hormonelakne, da jeg fik fortalt at mælkesyrebakterier kunne bekæmpe problemet indefra. Jeg har nu brugt DUOLAC i 5 måneder og er så glad for det, da det har løst mit akneproblem og jeg kan mærke en god balance i hele systemet.

11 december 2024

Antwoord van Duolac

Tak for din besked! Hvor er det fantastisk at høre, at Duolac har hjulpet dig med både akne og balance i systemet. Det glæder os virkelig!

De er gode

Er begyndt at bruge dette, men det bedste jeg har gjort. De er Super gode at tag.
1.stk, om dagen...

5 juni 2024

Antwoord van Duolac

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os at Duolac har gjort en forskel for dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft massive udfordringer med…

Jeg har haft massive udfordringer med min mave og begyndte på DUOLAC®
NORMAL IMMUNFORSVAR og har mærket en markant forbedring. Bedre flow, mindre luft og mavesmerter. Sagt fra en der har forsøgt mange præparater som magnesia men også lignende som fx Lactocare uden den store effekt.

7 maart 2024

Antwoord van Duolac

Tusind tak for den gode anbefaling og dejligt at du oplever markant bedring.
Team DUOLAC

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har i flere år købt Duolac…

Vi har i flere år købt Duolac mælkesyrebakterier til vores børn, og det er altså bare et hit hjemme hos os. Vores børn får en tyggetablet hver morgen, ved siden af vitaminpillen, og det er de rigtig glade for. Kan varmt anbefales :-)

8 juni 2022

Antwoord van Duolac

Tak for feed-back. Vi gør en del for at sikre at børn kan lide smagen, hvilket ikke altid er lige let.

Lees meer over geverifieerde reviews.