DVD Manden Reviews

TrustScore 5 uit 5

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er imponeret. Kæmpe udvalg af danske film og til billige priser. Jeg har ledt efter den danske film “Mørke” i over et år, indtil jeg endelig fandt den i dvdmandens webshop. Forsendelse er til ri... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da jeg købte filmen “Den Røde Tråd” af Poul, gik der ikke mere end 2 dage så havde jeg den i postkassen. Da jeg havde set lidt af filmen undrede jeg mig lidt over billedets kvalitet. Jeg havde en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang jeg har handlet her - men bestemt ikke sidste. Fandt flere film jeg længe har søgt efter og så til yderst rimelige priser. Jeg kan kun give DVDmanden mine aller bedste anbefalinger******... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Dvd-winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Speialist i Danske DVD og Bluray Film

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nemt, hurtigt og professionelt

Jeg bestilte en ordre hos dvdmanden beståede af tre film. Bestillingen og leveringen forløb meget hurtigt, nemt og professionelt. Der skete en mindre fejl ved pakning af min ordre som jeg gjorde opmærksom på, og dvdmanden greb det professionelt an og skyndte sig at sende det rigtige. Jeg behøvede ikke at sende det fejlleverede retur men kunne beholde det som kompensation for fejlen. Super service og 5 stjerner herfra

18 mei 2021

Hej Thomas
Først og fremmest er jeg ked af at du ikke har modtaget det du har bestilt, det retter jeg straks op på,

Jeg har søgt min indbakke igennem (incl. spam folder) men kan ikke finde den mail henvendelse som du skriver at du har sendt til mig. så det er grunden til at du ikke har fået et svar.

Du behøver ikke at returnerer DVD udgaven som du allerede har modtaget den, kan du evt. glæde en ven/veninde med.

mvh Poul Vestergaard / dvdmanden.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har handlet del hos dvd manden…

Vi har handlet del hos dvd manden efterhånden.
Vi har altid fået en super god service, hurtig levering, og hvis man er i tvivl om noget og ringer til ham så får man altid en god oplevelse og en super betjening. Man kan høre i telefonen at der er et smil på læben og at han nyder at yde en god service.
Vi er super glade for handle der og kan varmt anbefale dvd manden.

14 april 2021

Yderst anbefalelsesværdig

Jeg kan på alle måder anbefale DVD-manden. Fornuftige priser, hurtig levering, overskuelig hjemmeside, god service og fin kommunikation.

22 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig Levering, Billig pris osv. :)

Jeg syntes at DVDmanden.dk er en rigtig god hjemmeside. Jeg købte syv film derfra, og de kom rigtig hurtigt foran døren. Og så fik jeg også nogle filmkort med, som jeg ikke vidste jeg fik med på købet, men jeg syntes rigtig godt om de filmkort. ;)
Det er slet ikke sidste gang jeg køber fra den hjemmeside, og ja, den er 100% anbefalet! :D

20 maart 2021

Tak for de rosende ord.
vedr. filmkortene så laver jeg 6-8 nye kort hver måned der passer med de film som udkommer fra Dansk Filmskat. De følger med gratis når man køber film på siden. mangler du kort fra tidligere måneder så send mig en besked sammen med din næste ordre.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg købte 2 film derfra

Jeg købte 2 film derfra , final score blu ray og så security på dvd.

Jeg fandt dem til super god pris herinde og fragten var ganske hurtigt og super fin.

Hvorfor så kun 3 stjerner? Fordi final score kom på dvd og ikke blu ray som jrg har bestilt . Har stadig fået filmen men ønskede i blu ray da prisen var den samme.

Filmen er så billig jeg ikke vil sende tilbage og bruge tid og penge på det og begge film ankom i folie. Og vil godt anbefale stedet stadigvæk.

Men håber de lige tjekker op på hvad folk reelt set har bestilt næste gang af film formater.

Men sindsyg billig priser og hurtig levering ellers.

22 februari 2021

Hej Nick

Jeg er ked af at du ikke har modtaget som forventet,

Jeg har dog lige tjekket din ordre og der er det DVD udgaven af Security du har bestilt. Jeg har slet ikke haft Security som Bluray.

Hvis du ønsker at jeg refunderer filmen, (du behøver ikke at sende DVD'en retur) så send mig lige en mail på salg@dvdmanden.dk

mvh Poul Vestergaard, DVD-Manden

Hurtig god service

Hurtig god service. Det er billige priser og så bliver det leveret hurtig. Jeg bestilte søndag og modtog pakken tirsdag morgen. Derudover er det så fint at der er filmpostkort med. Kan kun anbefales.

10 februari 2021

Super

Havde i et stykke tid ledt efter en bestemt julefilm på nettet. Den var svær at finde men Dvdmanden havde den - og så til en god pris. Hurtig levering.

11 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort udvalg, fornuftige priser og hurtig levering

Forsendelse er til rimelig pris og leveringen super hurtig. Bestilte søndag, pakken kom mandag nat.

10 november 2020

Dvdmanden

Dvdmanden
Danmarks bedste og billigste danske film
Butik super service handler kun der

15 juni 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte 6 film. De kom frem i god behold, godt pakket ind.
Så service og forsendelse er helt i top.
Stor anbefaling herfra.

20 mei 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har i længer tid købt gamle danske film…

Har i længer tid købt gamle danske film hos Poul. Det har altid været god service og han holder en opdateret på nye udgivelser af film. Hans hjemmeside er nem at finde ud af. Og der er altid hurtig levering. Er super tilfreds og fortsætter klart med at købe fra Poul 😄 tak for gode film og god service 😄

26 februari 2020