Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Daniel ved virkelig hvad han laver. Vi har et tæt samarbejde med Daniel, og har virkelig oplevet vækst i vores virksomhed takket være ham. Han forstår målgrupper, markedet og at tilpasse sig til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har tidligere haft andre bureauer til at styre vores sociale medier, og vi har været fint tilfredse med deres service. Men det var et stort fremskridt da vi besluttede at bruge Daniel. På und... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er vildt glad for at have valgt Fahad (Vitalmedia) til denne opgave! Fahad, hjalp mig med nogle justeringer på min kundes hjemmeside. Du kan være sikker på at have hans fulde opmærksomhed under... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mangler du hjælp til vækst på din webshop eller online markedsføring, kan vi varmt anbefale Daniel. Han skaber hurtige resultater og er med hele vejen, når der skal findes løsninger. Hans eks... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Webdesigner
  2. Internetmarketing
  3. Online marketingbureau
  4. Webdesigner

Geschreven door het bedrijf

DVISIONMEDIA is a Danish e-commerce growth agency specializing in Shopify development, performance marketing, and conversion rate optimization. As a Meta Badged Partner, Shopify Selected Partner, and TikTok Platinum Partner, we help ambitious D2C and Shopify brands scale profitably. Based in Odense, Denmark, we have helped 1,053+ e-commerce businesses achieve measurable growth since 2020.

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi har desværre haft en skuffende…

Vi har desværre haft en skuffende oplevelse med DivisionMedia. Processen har taget over 4 måneder, og hjemmesiden er stadig langt fra færdig eller på det niveau, vi havde forventet.

Der har været meget frem og tilbage undervejs, og selvom der er lagt ekstra timer i projektet, afspejler det sig desværre ikke i kvaliteten af det endelige resultat.

Ud fra deres anmeldelser og ekspertise havde vi højere forventninger, men vi er desværre ikke tilfredse med forløbet eller resultatet.

11 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har samarbejdet med DVISION i cirka…

Vi har samarbejdet med DVISION i cirka et år, og samarbejdet har fungeret suverænt fra start til slut. De arbejder professionelt, struktureret og med en klar forståelse for vores forretning og mål.

Kommunikationen er tydelig, svartiderne er hurtige, og der bliver fulgt op på aftaler. Samtidig kommer de løbende med konkrete forslag og optimeringer, som skaber reel værdi.

Alt i alt et samarbejde, vi er meget tilfredse med, og som vi uden tøven kan anbefale til andre virksomheder, der ønsker en kompetent og pålidelig marketingpartner.

De seneste par måneder har jeg arbejdet tæt sammen med deres udvikler, Andreas, i forbindelse med vores overgang fra WordPress til Shopify. Andreas er ekstremt kompetent, reagerer hurtigt og er altid tilgængelig. En sand fornøjelse at have arbejdet sammen med.

17 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dvisionmedia består af et stærkt team…

Dvisionmedia består af et stærkt team med Daniel i spidsen. De gør et godt stykke arbejde til en fair pris og du kan altid komme i kontakt med dem, uanset tidspunkt på døgnet. Anbefales klart

15 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er virkelig mange gode ting at sige…

Der er virkelig mange gode ting at sige om Team Dvision. Allerede på de 6 måneder, vi har arbejdet sammen, har vi lært enormt meget.

De er professionelle, ambitiøse og tør sige deres mening, på den gode og konstruktive måde. Samtidig er de altid klar til at hjælpe og nærmest online 24/7, hvis man har spørgsmål (selvom de indimellem godt kunne unde sig selv lidt mere fri 😉).

Vi er meget spændte på, hvad 2026 byder på. Vi har store tanker og idéer, som jeg på ingen måde er i tvivl om, at vi kan løfte i fællesskab.

Deres ekspertise spænder bredt, og netop dét gør dem til en af de stærkeste samarbejdspartnere, man kan have online.

Kort sagt: Skønne mennesker og et virkelig stærkt team at arbejde sammen med. ⭐⭐⭐⭐⭐

12 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min virksomhed har arbejdet sammen med…

Min virksomhed har arbejdet sammen med Dvision gennem det senest år, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Fra dag ét har de været ekstremt professionelle, engagerede og proaktive i forhold til vores vækstmål.

De har hjulpet os med alt fra strategi og kampagneopsætning til løbende optimering – og resultaterne taler for sig selv. Vi har oplevet en markant stigning i både leads og omsætning, samtidig med at vi føler os fuldt trygge i processen.

Kommunikationen er altid klar, hurtig og konstruktiv, og teamet kommer konsekvent med nye idéer, der løfter vores markedsføring.

Vi kan varmt anbefale Dvision til alle virksomheder, der ønsker reel vækst og et stærkt, professionelt partnerskab.

1 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

positiv fremtid og vækst som brand.

I forbindelse med Branded: Tinordic, har jeg samarbejdet med Division Media. Lige siden start har kommunikationen været i top, dag til dag sparring og en følelse af et in-house team som altid er klar.

Selve udarbejdelsen fra Division Media har været ekstremt kreativt og skalerings orienterede. Alt fra deres planlægning, udførsel og konstante initiativer har sikret Tinordic en positiv fremtid og vækst som brand.

Kæmpe anbefaling herfra.
Jonas Løvdal - TINORDIC

3 december 2025

Proaktivt hold

Vi har samarbejdet med DVISIONMEDIA gennem en periode, og de har 4x’et vores omsætning. De svarer altid lynhurtigt – ofte inden for 15 minutter, selv på en søndag – og leverer en service, der er både ung, frisk og enormt proaktiv. Det er tydeligt, at de brænder for deres arbejde, og vi føler os trygge i deres hænder.

Hilsen
Mathias, Roamer.dk

21 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fremragende oplevelse med Division…

En fremragende oplevelse med Division Media!

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Division Media, og det har været en oplevelse ud over det sædvanlige. Fra første kontakt var de professionelle, imødekommende og virkelig engagerede i at forstå vores behov. De leverer til tiden og til punkt og prikke – og hvis du har spørgsmål, om det er en lørdag aften kl. 20.00 er der svar indenfor 5 minutter. Hvis ikke mindre.

Kreativiteten i deres arbejde er i topklasse. De formår at kombinere strategi og æstetik på en måde, der virkelig skaber resultater. Kommunikation og projektstyring var også i særklasse – man føler sig virkelig i trygge hænder hele vejen igennem.

Hvis du leder efter et mediebureau, der tager din vision seriøst og samtidig kommer med stærke idéer og skarp eksekvering, kan jeg kun give Division Media mine varmeste anbefalinger. Fem stjerner hele vejen!

1 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har brugt DvisionMedia i 6 måneders…

Vi har brugt DvisionMedia i 6 måneders tid og meget tilfredse med Daniel og resten af teamet. De tager sig altid tid til at lytte til vores behov og er proaktive i hele processen fra idé generering til implementering.

Varmeste anbefalinger herfra!

Vh
Tibet / Hårkunsten

10 januari 2025

Grundige og eksekverende

Grundige og eksekverende!

Vi har arbejdet på kryds og tværs af forskellige cases med Dvision i snart 2 år nu, og har altid oplevet en enorm grundighed i det arbejde der ligges for deres kunder.

De er samtidige utrolig eksekverende, og får rykket hurtigt på tingene, hvilket vi sætter stor pris på!

27 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra 0 til en tocifret millionomsætning på rekordtid!

Vi har fornøjelsen af at arbejde sammen med teamet fra DVISIONMEDIA med alle aspekterne af vores forretning. Alt fra udvikling af vores webshop, konverteringsoptimering, performance-marketing, branding, organic TikTok, e-mail marketing, retention marketing, landingpage-udarbejdelse, rådgivning omkring sortiment, datadrevne beslutninger og meget mere.

Det, der virkelig adskiller DVISIONMEDIA fra andre bureauer eller væksthuse, er deres proaktivitet og engagement. Vi er i daglig dialog med dem, og de står altid til rådighed ift. at finde svar og løsninger på alt – uanset hvad udfordringen måtte være. Det føles som om, de er en del af forretningen.

Vi står ikke stille en eneste dag. Der kommer nye idéer og tiltag fra dem på dagsbasis, som er 100% baseret på enten eksisterende data eller hypoteser fra eksisterende data. På den måde bliver vi hele tiden klogere på, hvad der giver forretningen det bedste afkast.

Med deres hjælp har vi ikke bare nået vores mål – vi har slået omsætningsrekorder år for år og vækstet med over 225% på årsbasis.

Teamet fra DVISIONMEDIA tænker heller ikke kun på toplinjen. De kigger holistisk på vores forretning med alle vores KPI’er for øje, hvor de både tager udgangspunkt i priserne, vi betaler for nye kunder på tværs af forskellige kanaler, livstidsværdien på kunderne og forøgelsen af vores ordrestørrelser. Dette styrker bundlinjen for hver ordre.

Man kan tydeligt mærke deres kombination af kompetencer og ambitioner for os som forretning. De laver løbende budgetændringer på uge- eller dagsbasis, og der er nye kreativer og marketingvinkler i støbeskeen hver dag – der sker hele tiden noget nyt!

Udover at de eksekverer på performance-marketing-delen, har de også et stort fokus på at brande os som det brand, vi ønsker at være. Hver handling eller aktivitet er med omtanke for, hvad vores kernekunde kan afspejle sig selv i.
Dette kan virkelig mærkes med renters rente-effekt.

Der kan ikke dannes nogen tvivl om, at DVISIONMEDIA altid har hånden på pulsen med alle aktiviteterne i vores forretning. Vi føler os 120% trygge ved at overdrage al ansvaret for e-commerce-delen til dem, så vi trygt og roligt kan bruge vores tid på de ting, vi godt kan lide at lave – bl.a. udvikling af sortimentet, som i 2025 kommer til at blive meget bredere!

Vi ser her en tilgang til tingene, som man normalt næsten ikke ville turde håbe på.

Dette er blot ordene fra os med udgangspunkt i de sidste par år – vi ser frem til en endnu vildere tid fra 2025 og fremad, hvor der står på yderligere ekspandering af markeder og endnu mere vækst.

•⁠ ⁠Lisa, co-founder, By Livi

25 december 2024

Bundle til Shopify webshop

Dvision media har hjulpet os med et bundle til vores Shopify webshop. Vi har været meget tilfredse med deres service og produkt. Godt samarbejde hele vejen igennem. Vi vil med garanti bruge dem igen til andre ydelser og udfordringer.
| Giftdeluxe.dk |

1 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De leverer deres arbejde professionelt

Jeg har desværre haft mange dårlige oplevelser med firmaer, der lover guld og grønne skove, men ender med at skuffe. Dvisionmedia er helt anderledes – de leverer det, de lover, hurtigt og effektivt, og de er super hjælpsomme. Jeg føler mig virkelig tryg hos dem

25 november 2024

Dvision er super dygtige

Vi har fået hjælp af Dvision til at re-designe vores webshop og til social media marketing. Selvom vi stadig er i de tidlige stadier af samarbejdet, afspejler denne anmeldelse vores oplevelse indtil nu.

Dvision er super dygtige, imødekommende og har stor erfaring med det, de laver. De har allerede vækstet vores virksomhed langt mere, end vi selv ville have formået. De svarer på alle tidspunkter af døgnet, også i weekenden, hvilket er uvurderligt for en lille, nystartet virksomhed.

8 november 2024

En varm anbefaling herfra 🔥

Jeg har brugt DVISIONMEDIA i over halvandet år og må sige, at jeg er meget tilfreds med det drengene leverer. Først hjalp de mig med et store build, og nu, halvandet år senere, arbejder de på et nyt re-design. De har også overtaget næsten al vores markedsføring, inklusiv e-mail marketing. Jeg ser fremragende resultater og kan varmt anbefale dem. Fem store stjerner!

6 november 2024

Stor hjælp hos KarlsKicks

DIVISIONMEDIA har været en stor hjælp i opsætning af diverse systemer på vores forretnings hjemmeside. Udover dette, har det været super nemt for os med daglig og skarp kommunikation omkring justeringer/optimeringer.

4 september 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.