Dyrbar Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FANTASTISK! Ville forkæle min gamle far med en god flæskesteg til hans fødselsdag og købte kamsteg hos Dyrbar. Sikke en oplevelse. Alle gæster var enige om det var den bedste steg de havde smagt me... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk lækre varer af højeste kvalitet. Købte bl.a. en krogmodnet Cote de Beuf af okse, super, super, og så fulgte jeg bare videoopskriften, perfekt. Har handlet der flere gange og bestemt ikke... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

De to stykker kød var meget forskellige, derfor også eget forskelligt tilberedt. Kødet var bestilt som to stykker og jeg havde hverken antydet vægt eller pris. Hvilket burde have, været mere ligev... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Slagerij

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

DYRBAR sælger kvalitetskød online. Vi er nørderi. Det er fyrværkeri, fornyelse og innovation. Det er kød af en særlig karakter. Skabt til dig, der er kvalitetskræsen. Dig, der kun har øje for det bedste. Og vil mere. Med smagen. Kvaliteten. Oplevelsen. Vi vil gerne dele det dyrebareste vi har med passionerede foodies. Vi har Guld i årerne – for Guldrummet er vores storebror. Guldrummet er en særlig slagterafdeling under Danish Crown, der i mere end 20 år har nørdet med råvarer sammen med Danmarks mest passionerede topkokke. Her har vi lært alt, hvad vi ved - en viden der forpligter. Med DYRBAR deler vi derfor vores knivskarpe håndværk og smagsunikke udskæringer med alle kvalitetskræsne madfæller.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt super betjening

Alt super betjening
Super kød som ikke kan købes andre steder

13 november 2024

Antwoord van Dyrbar

Tusind tak for den fine anmeldelse, Bente. Den er vi meget glade for!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dyrbar var et pejlemærke for dansk fødevare produktion. Selv en mastodont kan lave specialiseret kvalitet

Dyrbar har gjort det muligt for mennesker som ikke har en god slagter indenfor rækkevidde at få kvalitets udskæringer og dansk kvalitets kød på en nem og overskuelig måde. En stor fejl at lukke forretningen, da den har vist en af de måder dansk landbrug og dansk fødevare produktion kan udvikle sig i via specialisering, kvalitet og økologi. Der er ikke et behov for at importere udenlandsk kvalitets kød, da vi i DK kan gøre det selv bedre.

13 november 2024

Antwoord van Dyrbar

Tak for de fine ord, Peter. Det er vi, trods alt, glade for at høre!

14 augustus 2024

Antwoord van Dyrbar

Det er vi glade for at høre, Nancy. Tak for den fine anmeldelse :-) Med venlig hilsen, Nicola.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering, og godt kød.

Antwoord van Dyrbar

Det er godt at høre, Lis. Tak for den dejlige anmeldelse :-) Med venlig hilsen, Nicola.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ringe kød for dyre domme

Fantastisk levering, hjemmesiden fungere og alt omkring det er godt

Dertil må det så siges at dyrbar kød ikke rigtig er pengene værd

Jeg købte revelsben(short ribs) og krogmodnede nakkekoteletter.

Revelsben har jeg lavet flere gange på grillen hvor de hygger sig i 6-7 timer. Kødet som regel købt i Bilka da de ikke er dyre. Hver gang faldt kødet nærmest af benene. Men ikke denne gang. Benene fra dyrbar var seje at tygge i. Man skulle næsten kæmpe for at få kødet af benene.

Meget kan man sige men når en gris koster 200kr/kg med ben så skal det også være en god oplevelse.

Dette var min første gang med Dyrbar men tror nu at jeg holder mig til MrBeef istedetfor

16 juli 2024

Hej Ian
Jeg er glad for at høre, du synes, at alt kørte med levering og at hjemmesiden fungerer ☺
Til gengæld er jeg ked at høre, at din oplevelse med vores short ribs ikke var tilfredsstillende.
Kontakt os gerne på info@dyrbar.dk, så vil min kollega hjælpe dig videre herfra 😊
Mvh. Laura

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kød og tit til rimelige…

Fantastisk kød og tit til rimelige priser. Har lært en masse om udskæringer og retter jeg aldrig har hørt om hos den lokale slagter.
Anbefaler alle at prøve og blive glædeligt overrasket.

Antwoord van Dyrbar

Sikke nogle fine ord, Annegrete. Dem er vi enormt glade for. Tak for det :-) Med venlig hilsen, Nicola.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet og fantastisk service

Kødet var af fremragende kvalitet og deres support svaret hurtigt og hjælpsomt. Perfekt.

Antwoord van Dyrbar

Tusind tak for den fine anmeldelse, Jonathan! Det er vi meget glade for :-) Med venlig hilsen, Nicola.

Go oplevelse

Go oplevelse. Har fået en kasse kød i gave. Det var fint at prøve udskæringer som jeg ikke ville gå ud og købe. Fin pakning, alt var koldt. Desværre syntes jeg der er meget emballage der skal bortskaffes, efter sådan en forsendelse. Dog kan frost poserne genbruges, hvis man har plads i fryseren :-)

11 juni 2024

Antwoord van Dyrbar

Det er vi meget glade for at høre, Charlotte :-) Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er meget bevidste om den emballage vi anvender til afsendelse af vores produkter - samtidig med at vi naturligvis har øje for fødevaresikkerheden. Med venlig hilsen, Nicola.

Lees meer over geverifieerde reviews.