Lees wat reviewers zeggen
Meget prof. håndtering af min hund, klare og forståelige svar på alle mine spørgsmål. Helt klart en dyrlæge der præsis viste hvad hun skulle gøre og sige og en dygtig assistent. Var henvist fra egen... Toon meer
Anbefaling fra venner, kollegaer, familie mv. Jeg blev første gang bekendt med Hinnerup dyrehospital via min hunds ejer, der altid har omtalt dem som yderst kompetente og meget imødekommende og... Toon meer
Har aldrig blivit så dåligt motagen på någon djurklinik i synnerhet av veterinären. Jag var där med min hund och jag fick betala. Allt annat gick via uppfödaren till hanen som inte ägde hanen. Veterin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dyrlægegruppen Dania A/S er en højtspecialiseret dyrlægepraksis. Vi er lokalt forankret med moderne hospitalsfaciliteter i Hinnerup og Hammel til medicinsk og kirurgisk behandling af de fleste lidelser hos hunde, katte og andre smådyr. Foruden faciliteter til smådyr består hospitalet i Hammel af en veludstyret hesteafdeling med undersøgelses- og operationsfaciliteter. Derudover har vi udkørende hestepraksis. Vi har særlig ekspertise i reproduktion og arbejder lokalt, nationalt og globalt med fertilitetsbehandling af hunde, katte og heste. Vi er dyrlæger og veterinærsygeplejersker med mere end 150 års erfaring og en begivenhedsrig historie, der går 120 år tilbage: Fra kvæg, svin og geder til faglig specialisering i heste og smådyr. Vi er en del af et vagtsamarbejde og tilbyde behandling til såvel smådyr som heste døgnet rundt. Faglig passion og omsorgsgen Vi er drevet af en passion for faglig udvikling og et omsorgsgen for dyr. Derfor interesserer og bekymrer vi os for dyr. Det er det, vi kalder for omsorg. Derfor arbejder vi med omsorg, så du føler tryghed og nærvær. Samtidig vil vi være rigtig dygtige til alt det, vi gør. Derfor går vi i dybden og søger hele tiden den nyeste viden gennem blandt andet efter- og videreuddannelse, og vi investerer løbende i den nyeste teknologi til at diagnosticering og behandling. Vi henter inspiration og deler også vores indsigt med andre specialiserede dyrlæger og veterinærsygeplejersker fra hele verden. Vi er certificeret efter ISO 9001-standarden. Det er din garanti for, at du vælger det bedste for dit dyr. Vi arbejder systematisk og dokumenterer forløbet – med dit dyr i centrum, og vi arbejder målrettet på hver eneste dag at optimere vores kvalitet. Fra Frijsenborg til Dania Vi blev grundlagt tilbage omkring år 1900 af dyrlæge Jørgensen, der nedsatte sig som praktiserende dyrlæge i Hammel, og efter næsten 100 års udvikling og historie skiftede vi i januar 1996 navn til det seneste: Dyrlægegruppen Frijsenborg. Det navn har vi i juni 2021 ændret til Dyrlægegruppen Dania. Årsagen er udviklingen på dyrehospitalerne og i den veterinære branche generelt. Selvom vi er stærkt forankret som de specialiserede og lokale dyrehospitaler i Hinnerup og Hammel, breder vi os stadig mere og mere geografisk. Vores hestepraksis har hele Øst- og Midtjylland som arbejdsplads, og med en stigende efterspørgsel inden for reproduktion arbejder vi ikke længere kun lokalt, men hjælper hunde, katte og heste med fertilitetsbehandling i hele Danmark og resten af verden. Den udvikling og vores værdier favnes af vores nye navn: Dyrlægegruppen Dania. Som den latinske forkortelse for Danmark illustrerer Dania, at vi er danske og danskejede dyrehospitaler baseret på de nordiske værdier som kvalitet, troværdighed, omsorg, uddannelse, lighed og demokrati – værdier, der er en del af vores fælles forståelse og DNA. Vores tilgang, engagement og måden at møde dyr og jer som ejere på kan beskrives med et enkelt ord: Omsorg. Velkommen til Dyrlægegruppen Dania – stedet med omsorg for dyr og mennesker.
Contactgegevens
Finlandsvej1, 8450, Hammel, Denemarken
- post@daniavet.dk
- dyrlaegegruppendania.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Åbenlys glæde ved dyr
Dyrlægegruppen Dania har vist sig at være et godt valg. Der er en åbenlys glæde ved dyr hos alle, jeg har mødt, dertil venlighed og god tid. Dette kombineret med høj faglighed. Jeg har værdsat det hele både ved tidlige besøg med min hvalp og senere efter tilskadekomst.
Meget prof
Var henvist fra egen dyrlæge og jeg klapper i mine hænder over begge dyrlæger - godt at man kan samarbejde.
Yderste kompetent og imødekommende specialister i reproduktion
Anbefaling fra venner, kollegaer, familie mv.
Jeg blev første gang bekendt med Hinnerup dyrehospital via min hunds ejer, der altid har omtalt dem som yderst kompetente og meget imødekommende og venlige.
Da jeg så desv selv stod i en situation med en nyfødt hvalp, der vejede for lidt - valgte jeg straks at tage kontakt til dem. Kom ud til Julie og må og kan kun sige, jeg sjældent har følt mig så velkommen og forstået for min situation.
Måtte efter et besøg ved min “almindelige” dyreklinik i Randers, kontakte Hinnerup igen - da jeg ikke var tryg ved det besøg. Ringer derefter til Hinnerup og igen blir jeg modtaget i telefonen af en meget imødekommende og forstående medarbejder. Får tid samme dag og kommer ind med min hvalp til Ditte. Hun er igen en meget kompetent imødekommende og meget venlig dyrlæge. Alt foregår stille og roligt og hun formår at få mig til at føle mig velkommen og rolig.
Jeg kan varmt og ærligt anbefale alle til Hinnerup. Sjældent har jeg følt mig i så gode trygge hænder og alle jeg har været i kontakt med har givet mig kompetent kærlig behandling og vist interesse for mine hunde 🐶
Kompetent og empatisk dyrlæge
Kompetent, velforberedt og empatisk oplevelse.
Vi følte virkelig vi blev grebet ovenpå et svært sygdomsforløb med vores kat.
Uacceptabel forretningspraksis
Uacceptabel forretningspraksis – ændrer vilkår efter behandling
Dyrlægegruppen Dania leverede en af de dårligste kundeoplevelser, jeg har haft.
Vi købte en samlet pakke med en klar forventning om 20 % rabat, men efter behandlingen blev pakken pludselig erklæret ugyldig, og rabatten nægtet. Det fremstår som en klassisk ændring af vilkår efter levering, hvilket er helt uacceptabelt.
Faktureringen har været rodet, uigennemskuelig og fejlbehæftet, og i stedet for dialog valgte klinikken at sende rykker på et beløb, som er direkte omtvistet. Det virker som om, man satser på, at kunden bare betaler frem for at stille spørgsmål.
Endnu værre er det, at henvendelser og rykkere er sendt til en person, som ikke er rette debitor, hvilket vidner om mangelfuld kontrol og dårlig administration.
Der mangler gennemsigtighed, ansvar og professionel håndtering. Når en virksomhed ændrer aftaler bagefter og presser kunder med rykkere, er det et stort rødt flag.
Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at bruge dette sted, hvis man forventer klare aftaler, korrekt fakturering og ordentlig kundebehandling.

Antwoord van Dyrlaegegruppen Dania A/S
Mega ringe dyrlæge uden empati
Min søster var nede ved dyrlægen på navervej med sin hund som var blev rigtig syg. Den plejer at veje 6 kg og havde tabt sig 1,3 kg på 3 dage.
Den kunne kun lige rejse sig og gå hen og drikke lidt og var begyndt at tisse indenfor da den ikke orkede at gå ud. Hun troede det var blærebetændelse da den har haft det flere gange før. Men dyrlægen sagde at den ikke kunne reddes og skulle aflives. Den var også ved at være gammel. Hun stod dog ikke med 1800 kr til aflivning i hånden bla pga af jul mm og spurgte om hun kunne få en afdragsordning. Det bruger de ikke mere var svaret. Så hun måtte gå hjem igen med sin dødssyge hund som lider. Så på dette dyrehospital vil de hellere have at dyrene lider til døde end at være lidt humane og udvise empati og give folk en afdragsordning som pga højtiden ikke lige står med pengene i hånden. Forsikringen som hun har dækker ikke aflivning pga sygdom.
Alt for høje priser
Min hund skulle have 2 abort sprøjter.
Kom af med 3500,- kr
Synes godt nok det var vildt dyrt.
Da jeg ser på regningen ser jeg yderligere . Der er taget miljøafgift på 5 gange. Kunne ikke forstå det var på så mange gange så kontaktede dem. Men fik at vide at de bare tydeliggjorde det på deres regning. Hvor andre dyrlæger ikke tydeliggøre det. med miljø.
- Tog kontakt til Tilstdyrlæge. Spurgte hvad de skulle have for to sprøjter mod abort - de skulle sørme
kun have 1800,- kr .
Super god behandling og betjening
Har fået super god behandling af hele personalet i Hammel, til behandling af min kat, der desværre havde fået revet halen af led.
Personalet er super venlige og imødekommende når man træder ind i klinikken, og super professionel hjælp af Dyrlæge Mette, som har et super tag på dyrene.
Jeg er glad for den kontakt der har været mellem mig og Hammel-klinikken, da der var spørgsmål inden operation af halen, og god information i forhold til pasning af katten efter operation.
Kæmpe anbefaling af Dyrlægegruppen Dania Hammel!
Min kat og jeg er i hvert fald trygge ved at komme der, og kommer gerne igen.
Frikørsel men ingen dyrlæge
Booker en tid til frikørsel. Jeg har taget hele dagen fri, da man ved dette koncept skal stå til rådighed i alle dagstimerne, men til gengæld får kunden gratis kørsel. Jeg venter med mine heste i stalden fra kl. 08 af om morgenen. Til middag forsøger, jeg at få en status gennem telefonen men sekretæren fortæller, at de har travlt og at jeg muligvis bliver aflyst. Jeg fortæller, at jeg er meget utilfreds med denne melding, da jeg har taget dagen fri og fortsat står i uvished. Jeg lægger optil, at der må være en fælles dialog omkring hvordan vi løser problemet. Først om eftermiddagen bliver jeg kontaktet af Søren dyrlæge. Han virker kort for hovedet og siger, at han forventer der bliver holdt en ordentlig tone overfor hans sekretær, som skal kunne lide at gå på arbejde. Jeg er meget uforstående overfor denne anklage. Jeg havde blot ytret mig om min utilfredshed, da vi havde en aftale, som viste sig, at de ikke kunne overholde. Han spørger ikke ind til min side af sagen på noget tidspunkt. Jeg får afvide, at de har haft akutte heste hele dagen og at jeg derfor ikke kunne forvente, at få en dyrlæge ud i dag, da mine heste er sunde og raske og at mit besøg kun er "forebyggende". Han spørger om jeg ikke selv ville forevente, at de kom til mig først hvis jeg havde et akut sygt dyr. Jeg fortæller, at samtalen har taget en skæv drejning og den har jeg ikke lyst til at være en del af længere. Dyrlægen fortæller mig, at hvis han skal komme, så bliver det først meget sent om aftenen og desuden ville han heller ikke love, at han kunne nå opgaverne ude hos mig og så ville han være nødsaget til at komme igen en anden dag og gøre det færdigt. Jeg fortæller ham, at jeg fornemmer han er presset og at det tyder på vi må udskyde aftalen, trods jeg må tage endnu en dag fri til dette, hvilket bliver udfaldet i denne sag. Ingen kompensation til mig som kunde og jeg har ikke på noget tidspunkt fået en undskyldning eller opfølgning på denne sag. Jeg føler mig verbalt overfaldet og nedgjort. Jeg er dybt chokeret over, at man behandler sine kunder på denne måde.

Antwoord van Dyrlaegegruppen Dania A/S
Altid god og professionel behandling af…
Altid god og professionel behandling af dyr og ejer
Venlig og dyrekærlig behandling
Venlig og dyrekærlig behandling.
Vi er altid tryg ved at komme der og hunden elsker de lækre godbidder der "falder af"
De har altid været gode til at tage sig…
De har altid været gode til at tage sig af min hund. De tager sig tid og hører på, hvad jeg har at sige.
Da hun fik opereret en klo væk, og sår på trædepuden som var inficeret. De er lidt dyre, men de er gode til dyrene.
Vi fik en En god velkomst som nye…
Vi fik en En god velkomst som nye kunder og vores ret nervøse små hunde fik klippet negle og alt gik super godt. Fin info og gode vilkår i deres faste vetplan aftale
Rigtig fin vejledning
Rigtig fin vejledning pr. telefon inden jeg for første gang skal have en tæve insemineret og for første gang skal købe sæd i udlandet.
Altid sød og venlig personale.
Altid sød og venlig personale.. Alt fra øverst til nederst..
Altid søde og dygtige
Altid søde, dygtige og imødekommende og god stemning.
Dygtige dyrlæger
Dygtige dyrlæger, veludannet personale hele vejen rundt. Jeg kom akut med en hundehvalp med et brækket ben en travl morgen. På en eller anden måde lykkedes det, at få tid til min hvalp samtidig med alle de hunde der kom til reproduktionen, som jo altid er under et hvis tidspres. Jeg er meget imponeret.
TOTAL DÅRLIG BEHANDLING!!!!
Jeg har idag nede ved dyrelægegruppen dania med min kanin. Hun har haft problemer med hendes øre og skulle derfor tilses! Jeg får dyrelægen TINA, som virker total uprofessionel! Hun tager en podning af min kanins øre, for at kigge efter bakterier på et mikroskop i 30 minutter! Hun kommer tilbage uden svar på hvad det er efter 30 minutter! Hvorefter hun igen går i yderligere 15 minutter, for at finde en behandling på noget hun ikke ved hvad er! Hun mener den skal have en sprøjte mod øremider? Men den har ikke øremider!!!!
Jeg NÆGTER at betale 1.236kr for noget jeg intet har fået ud af andet end kaninen har irriteret øre! og hun mener det skal behandles mod noget den ikke har!
VILLE ALDRIG BRUGE DEN DYRELÆGE IGEN!

Kompetente og Dygtige
Dygtige, venlige og altid forståelse for både dyr og ejers reaktioner.
Lees meer over geverifieerde reviews.