Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was snel en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit is precies zoals beschreven op de website. Enige minpu... Toon meer

Fantastische webwinkel met een breed assortiment en snelle levering. De producten kwamen perfect verpakt aan en waren precies zoals beschreven. De klantenservice reageerde supersnel op mijn vraag en w... Toon meer
Over het algemeen een zeer positieve ervaring met deze webshop. De bestelling werd snel verwerkt en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit is uitstekend en precies zoals beschreven. Enige min... Toon meer
Over het algemeen ben ik heel tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was sneller dan verwacht en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit is precies zoals beschreven op de webs... Toon meer
Trustpilot eCommerce is the place to shop for all things Trustpilot. Trustpilot’s comprehensive, eCommerce website will serve as a resource for the eComm reviews community through blogs, videos and social media platforms like Facebook and Instagram. Visit Trustpilot or give us a call at 123-456-7890 to learn more!
Our Shipping Promise
Shipping within 24 hours
5th Floor The Minster Building 21 Mincing Lane, EC3R 7AG, London, Verenigd Koninkrijk
- +44 208 135 2208
- education@turstpilot.com
- e-commerce.tp-demo-accounts.com
Uitstekende service en snelle levering
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd snel verwerkt en binnen twee dagen geleverd. De producten waren perfect verpakt en precies zoals beschreven op de website. De klantenservice reageerde vriendelijk en professioneel op mijn vragen. De prijzen zijn redelijk en de kwaliteit is uitstekend. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen en beveel deze webshop van harte aan.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Goede ervaring, kleine verbeterpunten
Over het algemeen zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was sneller dan verwacht en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit is precies zoals beschreven op de website. Enige minpuntje is dat de klantenservice iets trager reageerde op mijn vraag, maar het probleem werd uiteindelijk goed opgelost. Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Goede ervaring, kleine verbeterpunten
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was snel en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit voldoet aan mijn verwachtingen en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Eén minpuntje: de klantenservice was iets traag met reageren op mijn vraag. Verder een betrouwbare shop waar ik zeker opnieuw zal bestellen.

Antwoord van E-commerce Business Name
Uitstekende ervaring en snelle levering
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd razendsnel verwerkt en binnen twee dagen geleverd. De producten waren precies zoals beschreven en van uitstekende kwaliteit. De verpakking was zorgvuldig en professioneel. Klantenservice reageerde vriendelijk en snel op mijn vragen. Absoluut een aanrader voor iedereen!
Verschrikkelijke ervaring, nooit meer
Wat een teleurstelling! Bestelling kwam drie weken te laat aan en dan ook nog beschadigd. Klantenservice reageert niet op emails en aan de telefoon word je maar doorverbonden. Productkwaliteit is ver onder de maat, goedkope rommel voor een hoge prijs. Retourneren is onmogelijk gemaakt met onduidelijke voorwaarden. Totaal geen aanrader!

Antwoord van E-commerce Business Name
Fantastische ervaring, zeer tevreden!
Ik ben enorm onder de indruk van deze webshop. De bestelling werd razendsnel geleverd en alles was perfect verpakt. De productkwaliteit overtrof mijn verwachtingen en de klantenservice was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ze beantwoordden al mijn vragen binnen een paar uur. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare service en uitstekende producten!
Goede ervaring, kleine verbeterpunten
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was snel en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit voldoet aan mijn verwachtingen en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Eén minpuntje: de klantenservice reageerde wat traag op mijn vraag. Verder top!

Goede ervaring, kleine verbeterpunten
Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd netjes en goed verpakt geleverd. De levertijd was zoals aangegeven, al had het iets sneller gemogen. De productkwaliteit is uitstekend en komt overeen met de beschrijving op de website. Klantenservice reageerde vriendelijk op mijn vraag. Enige minpuntje is dat de trackingcode pas laat werd geactiveerd. Desondanks een aanrader!
Uitstekende service en snelle levering!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met deze webwinkel. De bestelling werd supersnel verwerkt en binnen twee dagen bezorgd. De producten waren precies zoals beschreven en van uitstekende kwaliteit. De klantenservice reageerde vriendelijk en snel op mijn vragen. De verpakking was stevig en milieuvriendelijk. Absoluut een aanrader voor iedereen!
Goede ervaring met kleine verbeterpunten
Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd netjes verpakt en sneller geleverd dan verwacht. De productkwaliteit is goed en precies zoals beschreven op de website. Klantenservice reageerde vriendelijk op mijn vragen. Enige minpuntje was dat de tracking informatie niet altijd up-to-date was. Desondanks zou ik hier zeker weer bestellen.

Goede ervaring met kleine verbeterpunten
Over het algemeen ben ik erg tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was sneller dan verwacht en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit is uitstekend en precies zoals beschreven op de website. Het enige minpuntje was dat de klantenservice wat traag reageerde op mijn vraag. Desondanks zou ik hier zeker opnieuw bestellen.
Uitstekende ervaring, zeer tevreden!
Fantastische winkel met geweldige service! De bestelling werd razendsnel geleverd en alles was perfect verpakt. De productkwaliteit overtreft mijn verwachtingen en de klantenservice was ontzettend behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen. De prijzen zijn zeer redelijk voor de hoge kwaliteit die je krijgt. Ik beveel deze webshop zeker aan!
Goede ervaring, kleine verbeterpunten
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was sneller dan verwacht en de producten waren goed verpakt. De kwaliteit van de artikelen is uitstekend en komt overeen met de beschrijving. Het enige minpuntje is dat de klantenservice iets traag reageerde op mijn vraag, maar uiteindelijk werd alles netjes opgelost. Zeker een aanrader voor toekomstige bestellingen!
Goede ervaring met kleine verbeterpunten
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn bestelling. De levering was sneller dan verwacht en de producten waren goed verpakt. De kwaliteit voldoet aan mijn verwachtingen en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Eén minpuntje: de klantenservice was wat traag met reageren op mijn vraag. Desondanks zou ik hier zeker weer bestellen.

Goede ervaring, kleine verbeterpunten
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd snel verwerkt en goed verpakt geleverd. De productkwaliteit is uitstekend en komt overeen met de beschrijving op de website. Enige minpuntje is dat de klantenservice iets trager reageerde dan verwacht. Desondanks werd mijn vraag uiteindelijk goed beantwoord. De prijzen zijn redelijk en de website is gebruiksvriendelijk. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Goede ervaring, kleine verbeterpunten
Over het algemeen zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De bestelling werd snel verwerkt en de levering was binnen de aangegeven tijd. Producten waren goed verpakt en kwamen onbeschadigd aan. De klantenservice reageerde vriendelijk op mijn vraag. Enige minpuntje was dat de tracking informatie niet altijd up-to-date was. Voor de rest een betrouwbare winkel die ik zeker zou aanbevelen.

Goede ervaring, kleine verbeterpunten
Over het algemeen ben ik heel tevreden met mijn bestelling bij deze webshop. De levertijd was zoals beloofd en de producten kwamen goed verpakt aan. De kwaliteit van de artikelen is uitstekend en komt overeen met de beschrijving. Het enige minpuntje was dat de klantenservice iets traag reageerde op mijn vraag, maar uiteindelijk werd alles netjes opgelost. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!
Uitstekende ervaring, zeer tevreden!
Fantastische webwinkel met uitstekende service! De bestelling werd razendsnel geleverd en was perfect verpakt. De productkwaliteit overtrof mijn verwachtingen en de prijs-kwaliteitverhouding is werkelijk geweldig. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn vragen. Ik zal hier zeker vaker bestellen en beveel deze shop van harte aan bij iedereen!
Goede ervaring met kleine verbeterpunten
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was snel en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit van het artikel is precies zoals beschreven op de website. Het enige minpuntje was dat de klantenservice wat traag reageerde op mijn vraag. Desondanks werd mijn probleem uiteindelijk goed opgelost. Ik zou hier zeker weer bestellen.
Goede ervaring, kleine verbeterpunten
Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop bij deze webshop. De levering was snel en het product kwam goed verpakt aan. De kwaliteit is precies zoals beschreven op de website. Het enige minpuntje was dat de klantenservice wat traag reageerde op mijn vraag. Desondanks werd mijn probleem uiteindelijk goed opgelost. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.