Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid til at få fat i!! Retter evt fejl med det samme, positive og resultatorienterede. Små men seriøse - vi vil ikke skifte…

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

E-go er et pragteksempel på, hvordan man yder sine kunder den bedste service. De har overholdt alle aftaler helt fra den indledende dialog, og indtil boksen blev sat op. Deres eksterne montør havd... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Laadstation voor elektrische voertuigen
  2. Elektriciteitsbedrijf

Geschreven door het bedrijf

E-GO leverer moderne ladestandere og elektricitet til private, erhverv og det offentlige.

Contactgegevens

1 ster

Altid til at få fat i!

18 november 2025

Tak, Jan!

Tusind tak for din anmeldelse — og for at du har været med helt fra starten som en af vores første 100 kunder. Vi sætter virkelig pris på din tillid gennem E-GO's første par år. 💚

Meget tilfreds kunde

Jeg har haft vores elaftale i både lejligheden og kolonihavehuset hos E-GO i noget tid nu, og jeg er fortsat super tilfreds. Noget af det, jeg især værdsætter, er den fulde gennemsigtighed. Jeg kan altid se præcis, hvad jeg betaler for, uden skjulte omkostninger eller ubehagelige overraskelser. Alt føles fair, klart og ærligt.

Derudover fungerer det stabilt, og kommunikationen har hele vejen igennem været god og professionel. Det giver en tryghed at være kunde et sted, hvor man kan mærke, at service og troværdighed betyder noget.

Jeg kan varmt anbefale E-GO til andre, der ønsker en gennemsigtig og problemfri elaftale.

14 november 2025

Hej Kristian.

Tak for din anmeldelse og for at have valgt os gennem længere tid! Det glæder os at høre, at du oplever gennemsigtighed og stabilitet i din elaftale hos os. Vi sætter stor pris på din tillid 💚

Venlig hilsen Kamilla,
E-GO ApS⚡️

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Nemt at komme igennem til venlig og kompetent hjælp.
De få gange jeg har haft problemer er det blevet løst hurtigt... og så bliver man rent faktisk ringet op igen for at sikre at alt er ok👍

24 oktober 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse Lars – det betyder meget for os 💚

Vi forsøger bare at gøre det enkelt og ordentligt, så dejligt at høre, at det opleves sådan.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice og gode priser

Super god oplevelse med e-Go! Altid søde og hjælpsomme, når man ringer – og man kommer igennem med det samme, uden ventetid. Servicen er varm og personlig, og man mærker virkelig, at de går op i deres kunder. Samtidig har de nogle rigtig gode priser. Kan kun anbefales!

18 oktober 2025

Hej Jimmy.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord – det betyder rigtig meget for os! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både service og priser.

Din anmeldelse er allerede delt med kollegaerne her. Tak igen for din støtte – det sætter vi virkelig pris på 💚

God kvalitet kabel.

1 december 2024

Hej Peter.

Vi er glade for at du er tilfreds med dit ladekabel 💚

Mvh. Sebastian
E-GO ApS⚡️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse med e-go – nemt, hurtigt og billigt!

Fantastisk oplevelse med e-go – nemt, hurtigt og billigt!

Vi har netop skiftet vores strømaftale til e-go, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Hele processen var utrolig nem og hurtigt overstået – ingen komplicerede trin, ingen lange ventetider. Det hele gik glat fra start til slut.

Det vigtigste for os var prisen, og her leverer e-go virkelig varen. Vi har nu en løsning, der er markant billigere end vores tidligere aftale, uden at vi har måttet gå på kompromis med hverken service eller funktionalitet.

23 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice og super produkter

Vi har nu haft vores elaftale og ladeløsning hos E-GO i et års tid, og vi har været enormt tilfredse med den fantastiske kundeservice og løsningorienteret tilgang alle deres medarbejdere har. Vi har oplevet mærkbare besparelser på vores elaftale, da E-GO tilbyder en fair, konkurrencedygtig og transparent pris modsat de fleste leverandører på markedet. Derudover må jeg sige, at deres app mere end dækker vores behov og ønsker til funktionalitet. Jeg vil særligt fremhæve den nye og geniale funktion, hvor laderen selv holder øje med spotpriserne og sørger for at lade bilen så billigt op som muligt indtil man skal bruge den. Jeg kan på det varmeste anbefale E-GO, da man virkelig føler sig værdsat som kunde og får adgang til gode innovative produkter til en fair pris.

15 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super produkt og fantastisk kundeservice

Har både EL og ladeboks hos E-GO, og har kun positivt at sige i forbindelse med flytning af EL ig opsætning af ladeboks.
Boksen kom op i løbet af 14 dage, og blev sat op ud fra mit ønske. Og selv om det krævede lidt ekstra, er arbejdet udført super godt. Jeg har indstillet min app, så der lades om natten, og alt fungere super fint.

13 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Montering af ladeboks indenfor 14 dage…

Montering af ladeboks indenfor 14 dage efter bestilling, elektrikeren udførte installation ud fra mine ønsker og leverede et pænt stykke arbejde! App og boks har fungeret upåklageligt siden installation 👍 kan kun anbefale e-go.

4 april 2023

Fantastisk kundeservice

Vi oplevede en helt fantastisk kundeservice. Indenfor en uge havde vi fået installeret ladeboks gratis.
Derudover fik vi flyttet vores elnet til e-go.
Det fungerer som det skal. E-go får vores varmeste anbefalinger.

12 april 2023

5-stjernet produkt og service

Opkald besvares hurtigt med kundeservice på højeste niveau, der forholder sig til kunden. Har både el samt leje af ladeboks med installation - både skiftet samt opsætning ift. ladeboksen er gået smertefrit og med længder foran konkurrenter på pris samlet set. :)

29 maart 2023

Kan klart anbefales

Deres eksterne montør havde misset, at der skulle et sim-kort i, da laderen blev sat op i en p-kælder uden dækning. Sebastian og hans kollega, kørte personligt ud senere på dagen på en fredag, og fik det ordnet det, således jeg kunne lade over weekenden. Sindsygt god stil ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kundeservice med stor produkt viden omkring de forskellige løsningsmuligheder.

Derudover var de engageret og i en til at levere en ladeløsning på meget kort tid

Kort og godt en super oplevelse og kan kun anbefales

9 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke muligt at planlægge opladning

Hurtig levering og installation. Et kæmpe minus er at man ikke kan planlægge en opladning i app'en og i disse tider hvor strømmen er billigst efter midnat er det ikke noget jeg kan acceptere. Så det bliver et andet selskab efter bindingsperioden.

30 december 2022

Opdatering:
Kort tid efter din anmeldelse her på Trustpilot opdaterede vi din
E-GO lader. Vi er rigtig glade for, at du overfor os har bekræftet, at du nu kan planlægge dine opladninger i app'en og udtrykker tilfredshed med funktionen. Som tillæg kan vi fortælle, at alle ladere fra E-GO nu leveres med Smart/Charging funktionen som standard, så brugeren kan planlægge automatisk start af opladning i de billigere nattetimer.

Bedste hilsner
E-GO Kundesupport

Kære Jacob

Tak for din anmeldelse. Den er vi selvfølgelig kede af.

Alle vores ladestationer leveres i dag med fuldt funktionel Smartcharging/Planlægningsfunktion.

Vores eksisterende installationer skal opdateres fjernstyret, hvilket tager lidt længere tid. Dette gør vi én ad gangen for, at sikre os at alt forløber problemfrit.

Årsagen til, at du ikke kan planlægge din opladning endnu er, blot at det ikke er blevet din tur til at modtage opdateringen endnu. Du modtager en e-mail fra os med information om tidspunkt for opdatering af din lader.

Har du andre ønsker, eller andet du vil vide mht., hvad E-GO kan tilbyde til din løsning i fremtiden, skal du endelig blot kontakte kundeservice på e-go@e-go.dk eller 3636 5200.

Rigtig godt nytår.

Mvh. Kundeservice
E-GO

100% tilfreds

Efter samtale med meget kompetent medarbejder bestilte jeg en ladeboks inkl. installation på nettet. Var dog betænkelig da det er e-go.dk nystartet og samtidigt billigt - men jeg modtog alle informationer inkl. nummeret på installatøren og ALT forløb lige som det var aftalt - så ingen grund til bekymring.

Kun anbefalinger herfra 👍🏼

4 november 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.