E Hookups

Ben al lang bezig

Ben al lang bezig, helaas zonder resultaat, er kan idd nooit iets, vraag je buiten de site contact te houden, nee dat is niet mogelijk, wil nog even hier blijven krijg je als antwoord. Zelfs al heb je meer dan één jaar contant is er niets mogelijk ,Zelfs al heb je alles verteld vragen ze nog "ik wil je beter leren kennen" en dat nadat je alles al hebt verteld. Nee geloofwaardigheid is weg.

25 december 2021

Je kan beter je geld doneren aan een…

Je kan beter je geld doneren aan een dakloze of een goede doel. In contact gekomen met iemand op de site single-people.com. Deze had me doorgelinkt naar e-hooksup.com, omdat ze geen krediet had. Had al snel door dat ze me aan een lijntje probeerde te houden. Beide sites zijn fake.

2 augustus 2021

Fake profielen op e-hooks zijn door de site zelf gemaakt!

E-Hookups is af te raden voor iedereen! De antwoorden op de vraag om via mail, telefoon of andere kanalen contact te krijgen met de profielen, zijn steeds: "Ik blijf nog even hier"...Dus duidelijk gemaakt door de antwoord computer van de valse datingsite. Je zal via deze site nooit aan een afspraak geraken. Er zijn nog veel van deze sites, het dure chatten is dan ook nog eens tijdverlies.

24 december 2020

fake datingsite

Ik ben al enkele maanden ingeschreven op deze site.Telkens krijg je hier dezelfde antwoorden maar een afspraak of op een andere manier van chatten wordt afgewimpeld of zelfs niet op gereageerd.Als ze voelen dat je het door hebt,worden ze zelfs agressief in taalgebruik.Laat jullie ook niet vangen door de gratis punten die je kan verdienen.Dus heren : faka,fake,fake !!!

18 november 2020

Er zijn veel nep-profielen

Er zijn veel nep-profielen, die je geld opzuigen, en uiteindelijk leiden tot niets. De profielen vertellen leugens om je aan het lijntje te houden. Dit is een heel slechte, maar dan ook een heel slechte datingsite die enorm duur is. E-hookups trekt zich niets van slechte reviews aan, ze gaan gewoon verder met wat ze doen.

7 november 2020

Fake en schadelijk

Mensen, kijk uit. Bij e-hookups komen veel leuke contacten op je af, of klik je zelf op een contact die je aanspreekt. Maar bedenk dat 1 chatbericht € 2,- kost en 1 foto € 3,- en dat je maar een heel kort chat bericht kunt sturen.
Voor normaal kennismaken zit je per contact al gauw op zo'n 50 berichtjes en 4 of 5 foto's. Wat al veel is, maar geen probleem lijkt als je denkt er een echt serieuze date of relatie aan over te houden. De vele contacten die ik op een gegeven moment had, zagen mij na flink veel chatten allemaal "echt zitten" en beweerden een afspraak voor een ontmoeting serieus te willen maken. ECHTER ... Het bleef steeds bij "eerst nog wat beter kennis maken" en "nog wat meer willen weten voordat ...." etc. En weigeren allemaal om naar andere, betere, ook anoniem en gratis chat apps te gaan. Zo raak je op een maand heel gemakkelijk € 2,500.- kwijt aan chatten naar contacten die misschien fake zijn, of mogelijk commercieel voor e-hookups werken. Of domweg, voor hun wel eenvoudig, geil te willen chatten en foto's te bekijken. Men biedt echt niets meer, zeker geen date. Dus trap er niet in en probeer de beter gewaardeerde dating sites als je echt een date of relatie zoekt. Vooral eenzame personen krijgen echt een grote emotionele klap en iedereen lijdt grote financiële schade.

8 oktober 2020

e-hookups.com is een fake datingsite.

e-hookups.com is een fake datingsite.
Na aanmaken van een account wordt je al snel benaderd door meerdere profielen die je met een leuke oneliner proberen te strikken in een poging om munten te kopen en je zo aan de praat te houden. De foto's van deze profielen zijn, met een beetje googlen op afbeeldingen, terug te vinden op diverse andere datingsites en zijn ook ouder dan dat het profiel zelf aangeeft in zijn chat. Na confrontatie met bovenstaande weet het profiel van niets en stelt dat je zelf het fakeprofiel bent. Ook in de algemene voorwaarden van deze datingsite staat vermeld dat ze gebruik maken van fake profielen om de communicatie aan te moedigen.

31 juli 2020
Reviews in alle talen tonen. (313 reviews)