Deze site is dood. Er gebeurd hier nagenoeg niets op ematching. Veel oude profielen en vrijwel geen nieuwe mensen te vinden, steeds terugkerende oude profiles die door de webcare als een soort... Toon meer

De profielen zijn fake / oud. Verlaten free accounts allemaal. De site had al lang down gehaald moeten worden. Het is feitelijk oplichting ze weten het al lang en laten het halfgaar doordraaien om nog... Toon meer

kreeg bericht terug, aan dit bericht vielen mij twee dingen op t.w.: 1) volgens de betreffende vrouwelijke persoon begon ik verkeerd zonder aanhef 2) volgens haar had ik moeten eindigen met naam. Mijn... Toon meer

De site is niet meer dan het zegt; electronic matching. Ik heb serieus het idee dat zij er alles aan doen om mensen zo lang mogelijk lid te houden, door het inbouwen van teleurstelling. Profielen die... Toon meer

1. Relatiebureau
  2. Volwassenen dating service

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Dating voor hoger opgeleiden. Schrijf je gratis in op de datingsite waar tienduizenden hbo'ers en academici op zoek zijn naar een serieuze relatie.

1,6

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,6

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Matches kloppen van geen kanten

Matches kloppen van geen kanten. Onduidelijk op welke punten E matching 'zoekt'.
Daarnaast zijn de heren erg afwachtend en initiatiefloos. Begrijpen de hoogopgeleide heren niet dat de moderne vrouw anno 2024 nog steeds 'het hof gemaakt wil worden?'.

2 november 2024

Wat een waardeloze datingsite

Wat een waardeloze datingsite. Enorme oubollige interface en zowat driekwart verouderde/inactieve en fake 'members'.

Als je een berichtje aan iemand gestuurd hebt dan krijg je van de 10 keer 9 keer geen reactie. Zelfs je profiel wordt niet bekeken door diegenen aan wie je een bericht stuurt.

Je leest de mooiste profielteksten van bewuste mannen, die veelal verbinding/iets serieus willen en waar je nooit iets van verneemt.

Ik zie er normaal uit, heb een goede profiel tekst en in de periode van mijn 'membership' is mijn profiel amper bekeken. In totaal 2 reacties gehad. Eentje van drie woorden en een van een 30 jaar jongere man, op zoek naar sex.

Bespaar je het geld mensen en schrijf je niet in.
e-matching, durf jij het aan? hahaha wat een farce en pure geldklopperij. Echt een waardeloze datingsite, zoals heel veel helaas. Het draait ze maar om een ding: geld!

19 augustus 2024

In de loop van een lange periode..

In de loop van de laatste 15 jaren is de kwaliteit van deze website sterk achteruitgegaan.
Ze zijn veel in het oude gebleven, niet met de tijd meegegaan, en hebben zelfs beperkingen opgelegd in functies.
Bijvoorbeeld, je mag niet mer da 50 profielen blokkeren en het is niet meer te zien of je verstuurde bericht is gelezen. Dit wa in het verkeden wel anders.
Ook krijg je geen bericht via Meldingen (Apple) als er een reactie naar je is verzonden!

30 juni 2024

Geen aanrader

Leuk idee, maar kunnen niet matchen. De match die je krijgt is in mijn idee willekeurig. Ik krijg een match met een hieperdepiep sporter terwijl ik niet sportief ben. Vervolgens krijg ik een match met iemand die Bergen wil beklimmen en wandelroutes wil doen terwijl op mijn account staat dat ik graag Bourgondisch leef. Ze doen maar wat en hopen dat het wat oplevert. Geen aanrader.

4 oktober 2024

Tijd voor een ander "beleid"

Een aantal keer betalend lid geweest en leuke dates (en relatie) aan overgehouden maar ik word echt zo niet goed van het "beleid" van EM. Ik bepaal zelf graag hoe ik mijn foto's wil presenteren en niet afgeknipte en geweigerde foto's. Geen fijne communicatie.

11 augustus 2024

Uitproberen mocht niet meer

Via banner op een website kon je week proberen. Echter bleek ik dit al eens geprobeerd te hebben. Kon het mij niet voorstellen, maar er werd direct naar een lidmaatschap verwezen. Heb dit niet gedaan en profiel weer verwijderd.

23 september 2024

E-matching: TOP site

Ik heb 8 jaar geleden 3 dagen betaald gebruik gemaakt van e-matching met succes.
Het klikte meteen en we zijn 8 jaar intens gelukkig samen geweest.
Nu ben ik de enige met twijfels, ik denk dat ik nogal verwend ben en nog hogere eisen stel.
(in 2016 was ik 64 en op zoek naar samenwonend e/o trouwen)
Maar e-matching voor ons: TOP

3 oktober 2023

Negatieve ervaringen met E-Matching? Ik niet !!

Ik begrijp helemaal niets van die negatieve reviews. Ik ben diverse malen op e-matching actief geweest en als laatste in maart 2024. Ik heb dit altijd een van de eerlijkste en betrouwbaarste datingsites gevonden. En ik kan daar echt over oordelen want ik heb ze in de loop van de tijd allemaal bezocht voor kortere of langere tijd. Ik heb geen problemen gehad met nepprofielen, etc. Altijd ok contacten, berichten en afspraken.

30 maart 2024

bleek getrouwd

Ik had een telefoongesprek met iemand met een aardig profiel. Hij bleek getrouwd te zijn, van tafel en bed, want dat was financieel beter voor zijn ex en zijn dochter! Daar moest ik toch geen punt van maken:) M.a.w.; zo burgerlijk. E-matching gebeld; maar zij vonden het geen reden om de mans' profiel te verwijderen.

30 maart 2024

Leuke site met een grijs zwart randje

Ja, heb af en toe een date na geduldig en lang zoeken.

Site kent ook nepprofielen met vrouwen die heel snel je telefoonnummer of mailadres opvragen. Het taalgebruik in de tekst is dan ondermaats waardoor je snel het vermoeden hebt dat het niet klopt.
Controleert de organisatie niet elk ingezonden tekst?!

Als je de organisatie schrijft dat het om een nepprofiel gaat krijg je geen antwoord.
De nepper schrijft zich snel uit. Misschien toch dat proeflidmaatschap met drie gratis contacten afschaffen!?

Ook op de vraag of er veel slapende leden zijn krijg je geen antwoord.
Zulke leden geven na weken geen teken dat ze leven. Echt irritant.

Misschien houden ze slapende leden bewust op de website ‘wakker’ anders is de spoeling wel erg dun.

Dat de site alleen voor hbo en wo opgeleide mensen is klopt ook niet. Het is misleidend.
Misschien is dit wel nodig als je veel slapende hbo wo leden hebt.

Ondanks dat ik soms een date via deze site heb, geef ik toch twee sterren vanwege de nepprofielproblematiek, de slapende leden, de second-love seekers (vrouwen en schijnbaar ook mannen als ik andere reviews mag geloven) en geen antwoord krijgen bij een klacht en of opmerking.

Niet duidelijk of het goed of slecht gaat met Ematching.
Wat denk jij?

1 april 2024

Dating of Sextingsite?

Weet niet wat voor blikmannen zij van e-maching hebben open getrokken, maar de een, en er zullen ongetwijfeld aardige en correcte mannen op deze site te vinden zijn, is nog erger dan de ander, en ik heb alleen nog maar hijgende en op zoek naar goedekope sexfiguren achter mij aangehad. Echt walgelijk, en dat is dan een datingsite voor Hoger opgeleiden mensen. Onbegrijpelijk!

16 februari 2024

Zeer klantonvriendelijk fotobeleid en klantenservice

Ondanks dat e matching ook goede elementen heeft, beoordeel ik mijn meest recente ervaring met een 1. Dit komt door het in mijn ogen absurde en bijzonder klantonvriendelijke fotobeleid. Het fotobeleid van e matching houdt oa in dat foto’s zonder goed herkenbaar gezicht niet worden geplaatst en dat de omgeving rond de persoon wordt weggesneden. Het lijkt mij logisch dat de klant bepaald welke foto’s hij/zij wil plaatsen zolang deze niet erotisch of op andere wijze onethisch zijn. Verder ervaar ik, zoals ik ook in vele reviews heb gelezen, de klantservice als arrogant, klantonvriendelijk en bijzonder halsstarrig. Meerdere keren heb ik vriendelijk gevraagd om foto’s niet te weigeren cq te versnijden. Ik krijg dan als antwoord dat dit het beleid is zonder een uitleg waarom dit het beleid is ze er niet aan kunnen beginnen aan elke klantwens te voldoen ( want dat levert dan te veel werk op). Gevolg bij mij was: lange mail discussies, vele foto’s welke niet goedgekeurd werden, een ontevreden klant en een slechte review. Voor e matching dus uiteindelijk heel veel meer werk dat het simpel goedkeuren van fatsoenlijke foto’s. En gezien de vele slechte reviews gebeurt dit niet alleen bij mij. Ik hoop dat er ergens in de toekomst iemand bij e matching beslissingsbevoegdheid krijgt met enig besef van klantvriendelijk.

28 december 2023

Was ooit een goeie site

Was een ooit goeie site, maar nu mag je nog maar 50 profielen uitzonderen waardoor je elke keer door 4500 profielen moet zoeken. Dus al die gezichten die je niet interesseren kom je elke keer weer tegen.

25 september 2023

jammer

De correspondentie via deze site is goed georganiseerd maar hun recente aanbod via de media om gratis 25 contacten te mogen maken werkt m.i averechts. Na een aantal contacten gemaakt te hebben werd dat geblokkeerd. Bij navraag blijkt dat bij inschrijving wordt vermeld dat die 25 ! contacten binnen 10 dagen gemaakt moeten zijn. Tsja had ik niet gelezen en die tijdslimiet bleek niet uit de publieke aankondiging.
Waar ik ook op stuitte is dat je niet kunt zien of een profiel nog actief is en dan gaat je reactie dus verloren.

Overigens denk ik dat zo'n tijdslimiet (waarom?) een golf van 'copy/paste' reacties veroorzaakt van gewoonte schrijvers die niet het niveau hebben waar juist EM leden naar zoeken. Dat leidt tot teleurstellingen. Blijkbaar niet over nagedacht. Erg jammer.

3 augustus 2023

Jeetje..

Jeetje, wel echt een heleboel 'salty' mannen hier zeg. Mijn ervaring met e-Matching sluit hier niet op aan. Het zal vast niet allemaal rozekleurig zijn. Het is en blijft een groots bedrijf die voornamelijk geld wil verdienen, en dating is winstgevend. Maar ik denk dat het voor het grootste gedeelte dan toch echt aan jezelf en je verwachtingspatroon ligt.
Mijn ervaring was en is in zoverre positief: Ooit gratis lid geworden, moeite gestopt in mijn profiel tekst, en al verrassend snel reacties mogen ontvangen van verschillende dames. Vers vlees in de kuip effect, zegmaar.
Als gratis lid kun je zelf niet contacteren. Jammer, maar logisch. Echter, wanneer iemand jou een bericht stuurt dan vervalt die beperking en kun je vervolgens gewoon berichten met die persoon alsof je een betalend lid bent. Ik heb hier uiteindelijk op deze manier een aantal leuke online ontmoetingen aan overgehouden en één heel fijn avontuur wat nu een goede vriendschap is geworden.
Wat het aantal (actieve) leden betreft, denk ik dat het er in de winter drukker is dan ik de zomer. Ergens ook wel logisch. Je kunt elke dag bij nieuwe leden kijken wie er bij is gekomen en daarnaast kun je zien wie jouw profiel heeft bezocht. Dan weet je iig wie er wel actief zijn. Verder is dit een dating site voornamelijk gevuld met vrouwen van middelbare leeftijd. Vrouwen tussen de 20 en 30 ga je hier niet snel vinden, en degene die er wel zijn daar hoef je niet veel van te verwachten. Op e-matching zul je voornamelijk met dames te maken hebben die er al een huwelijk op hebben zitten, kinderen hebben of zo langzaam aan daar nu wel aan toe zijn , maar voornamelijk bang zijn dat dit welleens hun laatste kans kan zijn, en dat wordt erg serieus genomen. Dat kun je al uit de profiel teksten halen die vaak lang en uitgebreid zijn met eisen. Voldoe je daar niet aan dan zijn je kansen klein.
Als laatste wil ik nog aangeven dat niet eerlijk zijn over je opleidings niveau voor mij geen dealbreaker is. Ik zoek een bepaald denk niveau en die kan ik snel genoeg uit een profiel tekst dan wel het contact met iemand op maken. IQ en EQ moeten matchen, niet de papiertjes die aantonen dat je goed je best hebt gedaan op school om nu boekhouder te zijn of nauwkeurig toe te dienen medicijnen te kunnen en mogen doseren.
Toch?

20 oktober 2022

Waardeloze site

Waardeloze site. Mannen die zichzelf geweldig vinden. Nauwelijks reacties. Zonde van het geld.

20 juni 2023

Is dit jouw bedrijf?